Aşılama Aralık

Vallahi ben baya belirti yaşadım yani iyimi kötümü bilemedim ama şuan da bel ağrısı bacak ağrısı ve akıntı var . Sizin de inşaAllah pozitif olur
Bakalım yarın göreceğiz sonucu benimde akıntım var ama sabah kalktığımda sadece oluyor. Oda fitilin fazlası yani akıntı bile değil

Canını sıkma herkeste belirti olacak diye bir şey yok benim üç gündür kasıklarım da çok batma var ve çok gaz problemim var yarın adetime dört gün kalmış olacak sabah erken gibi testi yapmayı düşünüyorum duruma göre belki ben de kan veririm

Aralık 16 aşılamam olmuştu 11 . Gün bugün pozitifi gördüm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah nasıl öğrendin bir de belirtilerin neler benim adetime beş gün var aşılama yaptıralı dokuz gün oldu üç gündür kasıklarımda batma gibi sancılarım ve gaz şişkinliğim ve fazlaca bel ağrım var sanki iki gündür de ara ara baş dönmem var gibi ayrıca beyaz akışkan akıntım var korkuyorum yarın sabah test yapabilirim

Benim bugün 8 gün sadece adetmisim gibi karnım ağrıyor bide hep tuvalete gidiyorum sürekli ıslaklık hissi var evde test yaptım dayansmadim ama negatif çıktı çok korkuyorum

Benim bugün 8 gün sadece adetmisim gibi karnım ağrıyor bide hep tuvalete gidiyorum sürekli ıslaklık hissi var evde test yaptım dayansmadim ama negatif çıktı çok korkuyorum
Bende yaptım negatif ama saha vakit var ya senin 8 olan ne adetine kaç gün var

Naptın canım verdin mi kanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…