- 18 Kasım 2024
- 170
- 42
- 33
Bakalım yarın göreceğiz sonucuVallahi ben baya belirti yaşadım yani iyimi kötümü bilemedim ama şuan da bel ağrısı bacak ağrısı ve akıntı var . Sizin de inşaAllah pozitif olur
Kan testini yaptın canımAralık 16 aşılamam olmuştu 11 . Gün bugün pozitifi gördüm
Canını sıkma herkeste belirti olacak diye bir şey yok benim üç gündür kasıklarım da çok batma var ve çok gaz problemim var yarın adetime dört gün kalmış olacak sabah erken gibi testi yapmayı düşünüyorum duruma göre belki ben de kan veririmKızlar selammmmm normalde pazartesi günü kan vermem gerekiyor ama dayanamıyorum yarına randevu aldım kan vereceğimama aksi gibi ne bir adet belirtim nede farklı bi belirtim var beklemek çok yorucu sizlerde durumlar nasıl acaba?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah nasıl öğrendin bir de belirtilerin neler benim adetime beş gün var aşılama yaptıralı dokuz gün oldu üç gündür kasıklarımda batma gibi sancılarım ve gaz şişkinliğim ve fazlaca bel ağrım var sanki iki gündür de ara ara baş dönmem var gibi ayrıca beyaz akışkan akıntım var korkuyorum yarın sabah test yapabilirimAralık 16 aşılamam olmuştu 11 . Gün bugün pozitifi gördüm
Benim bugün 8 gün sadece adetmisim gibi karnım ağrıyor bide hep tuvalete gidiyorum sürekli ıslaklık hissi var evde test yaptım dayansmadim ama negatif çıktı çok korkuyorumCanını sıkma herkeste belirti olacak diye bir şey yok benim üç gündür kasıklarım da çok batma var ve çok gaz problemim var yarın adetime dört gün kalmış olacak sabah erken gibi testi yapmayı düşünüyorum duruma göre belki ben de kan veririm
Hayırlı olsun canm . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Aralık 16 aşılamam olmuştu 11 . Gün bugün pozitifi gördüm
Bende yaptım negatif ama saha vakit var ya senin 8 olan ne adetine kaç gün varBenim bugün 8 gün sadece adetmisim gibi karnım ağrıyor bide hep tuvalete gidiyorum sürekli ıslaklık hissi var evde test yaptım dayansmadim ama negatif çıktı çok korkuyorum
Belirtilerin nelerdiSelam kızlar bende şimdi kan verdim 6-7 saat sonra çıkar dediler
7 gün var salı günü hastaneye gidecem negatif olacağından çok korkuyorumBende yaptım negatif ama saha vakit var ya senin 8 olan ne adetine kaç gün var
Aşılamamın 8 günü bugünBende yaptım negatif ama saha vakit var ya senin 8 olan ne adetine kaç gün var
Sizdede aynı belirtiler vardı dimi gogsum agrimiyor fazla ama kenarları baskı veriyor
A.s canm inşallah hayırlı güzel bir haber alirsinSelam kızlar bende şimdi kan verdim 6-7 saat sonra çıkar dediler
Naptın canım verdin mi kanıKızlar selammmmm normalde pazartesi günü kan vermem gerekiyor ama dayanamıyorum yarına randevu aldım kan vereceğimama aksi gibi ne bir adet belirtim nede farklı bi belirtim var beklemek çok yorucu sizlerde durumlar nasıl acaba?
Ayy çok sevindim hadi inşallah hcg de yükseliş de görürsünAralık 16 aşılamam olmuştu 11 . Gün bugün pozitifi gördüm
Selam kızlar bende şimdi kan verdim 6-7 saat sonra çıkar dedile
Kız hala mı çıkmadı sonuçSelam kızlar bende şimdi kan verdim 6-7 saat sonra çıkar dediler
Biz ondan daha heyecanlıyızKız hala mı çıkmadı sonuç
O bizden 2 gün önce olmuş aşılamayıBiz ondan daha heyecanlıyız
Sen ne zaman aşılama oldun canımO bizden 2 gün önce olmuş aşılamayı
18 Aralık 9 gümün oluyor takvime göre Salı günü adet ama sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı erken mi diye bilmiyorumSen ne zaman aşılama oldun canım