- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
aşık olarak evlenseydin de şu an bu durumda olabilirdin..
Bu çok farklı nooption.
Kadın normal bir evlilik yapmamış ki.
Adam sadık ve çok aşık diye evlenmiş bildiğin.
Neymiş herkesten ilgi görmeyi özlemiş, güzelliğine yazık olmuş.
E niye evlenmiş vitrine koysalarmış bunu madem.
Niye eşinin yanında titremiyormuş çünkü aşık değilmiş.
Kimse kusura bakmasın da aşık olarak evlenen insanlar bile eşinin yanında huzurlu olur öyle her dakika midesinde kelebekler uçuşmaz insanın.
Konu sahibi istiyor ki etrafında sürekli flört edebileceği insanlar olsun ilgigörsün vs.
Bu normal bi durum değil yani.
Bildiğin hint kumaşı gibi görüyor kendini.
Sevgilisi olanlara özeniyor falan.
Demiyor ki özgür olmak istiyorum boşanıcam vs diye.
Bunları diyen de çocuk yapmış aşık olmadığı adamdan sırf dürüst diye, komik.
bu arkadasin derdi esiyle cocuguyla kaliteli vakit gecirmek degil ki?hadi ben biraz insaflı yorum yapayım.
eşinizle oturup güzelce konuşun. çocuğu aileye bırakıp sinemaya gidin. aracın varsa arkasına atın 2 kürsü, bir küçük tüp, bardak cezve. gözünüze kestirdiğiniz bir yerde kurun kürsüleri kahve keyfi yapın sohbet edin.
yani ben çalışıyorum 1 oğlum var. eve gidince iftarlık yemek yapıp piknik çantası hazırlıyorum hiç üşenmiyorum. amacım eşimle oğlumla daha kaliteli vakit geçirmek.
ya da oğlanı uyutun açın bir film izleyin. olmadı mı telefondan açın bir müzik dans edin.
yani olmuyor deyip kenara çekilme kolaya kaçmadır. ya da aldatmak için bahanedir.
cevaplari okudum ve utandim kendimden.
bilmiyorum belki tamamen yanlis dusunuyorum ama cok sukur hata yapmadim insallah da yapmam
konuyu benim gibi dusnune evlier varmi diye actim merak ettim sahi hepiniz esinize asikmisiniz hic benim gibi seyler dusunmedinzmi
benim esim iyidir guven verir beni sever ama ilgi yok kendine de bakmiyor saldi iyice onla cikarken nisanliyken de asik degildim sadeve sevgi vardi gozum ondan baskasini gormuyordy ama ilgiliydi belki ben bu yuzden boyle oldum
asla bosanmam ondan
cocumu kocami cok seviyorum
bu arkadasin derdi esiyle cocuguyla kaliteli vakit gecirmek degil ki?
mutlu olmayi onlara baglamamis . erkeklerin ona bakmasina baglamis bunu da ask sanmis. bence nornal bi durum degil psikologa gitmeli . sorumluluklarinin gereklerini hissetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?