asik olmak istiyorum ama evliyim!

benim dikkatimi harcandım algısı çekti.ama harcandım ben deyip okumadım eğitimim yarim vs dememissin.e evlenip cocuk sahibi olmussun.bence evlenmezsen hatcanirmissin gibime geldi.
diger konuda hayat senin hayatin.ne istersen onu yap.
onerim psikolog.

Seni çok sevdiği için ve durustlugu için evlendin sırf başkalarına kaptırmamak icin.... Allah tan belani mi istiyorsun anlamadım ki...Sen seni aldatan ,sevmeyen ,gözü dışarda birisine layikmissin birde çocuğun varmış senin dusunduklerine bak eşine ve çocuğuna çok yazık ...

Biraz burdaki konuları oku evlatları ,olan ama olmayan kocaları için yuvasını kurtarmaya çalışan kadınların neler çektiğini oku ama gerçekten oku ,okumak için degil onlarinda sevmeye sevilmeye mutlu yuva istemeye hakkı var her insan gibi ama çocukları için katlaniyorlar ki sen seni seven eşini begenmiyorsun ,ustune ustuk susleniyorum bilmem ne diyorsun insan manusunu kendi için korumalı eşi için değil ki bunları yapıp sadakatten bahsediyorsun hiç inandırıcı gelmedin bana sırf başkaları begensin diye suslenip cikmani çok garipsedim en kısa sürede girdiğiniz ergenlikten çıkarsınız inşallah

Son düzenleme:

Aşık değilim ama başkasına kaptıramazdım demişsin ya. Konunun tamamını okumaya gerek yok.
Kendinizi gayet güzel ifade etmişsiniz.
Eşinizden ayrılın yazık günah adama. Eşinizle soğukluk yaşıyorsunuz diye gözünüzün dışarı kaymasını normalleştirmeye çalıştırmayın.
Zaten adamı sevseydiniz soğukluk olsada ilk derdiniz evliliğimi nasıl kurtarırım olurdu.
Allah sizi, sizin kıvamınızda insanlarla karşılaştırsın öncesinde eşinizi sizden kurtarsın.
İşte o an o hissetmek istediklerinizi hissedersiniz.

ben senin adına üzüldüm acımasız yorumlar yapamayacağım eşinle açıkça konuşmalısın derim. ya çözüm bulun ya da boşan kendine de eşine de çocuğuna da eziyet etme

Harcandin mi diyorlar?

Haklilar.

Bazi insanlar kendilerini ne de cabuk bozup harciyorlar... Ve ilginc olan seni senden başkası harcayamiyor.

Bosan, madem adam kacirilmayacak kadar iyi cocugu babasinda birak sen ne yaparsan yap.

Boyle konular okuyunca evlilik hakkinda bir kez daha dusunuyorum.

cogu kadin evlenmis olmak icin evleniyor. Iyi kotu bi koca bulayim diye dusunuluyor, cunku anne olma yasi geciyor, evde kalinmasi durumu oluyor vs vs. Ama aslinda evliligin amacini unututor muyuz?

Neyse konu sahibesi. Bosan yavrum. Sen bu kafayla ilk gordugun sana ilk ilgi gosteren adama kapilirsin

Bu cevap konu sahibinin kişilik !!!analizinin dibi nokta

Konu sahibi inşallah esin görür konunuda kurtulur senden

kız asla boşanmazmış kocasını cocugunu seviyormuş

Evlenecek insanlara belge verilmeli bence. Bazi olgunluklara erismeyen hic kimse bu belgeye sahip olamamali. Ayni sey cocuk icin de geçerli. Bazi similasyonlari gecip sonunda cocuk yapma belgesine sahip olmali insanlar.
Ve evlenmeden evvel evlilige dair cok seyi deneyimlemeliler. Anlasilamiyorsa iki insanin hayati kararmamis olur; ortalama 60 sene yasiyoruz, en verimli zamanlarimizin 3/5 yilini mahvetmek kimsenin haddi degil bence. Günah.

Eee 23 yasinda koca koca koca diye dolasmasaydin , sanki 33 mussun gibi birde bebe yapmayaydin ve hatta calisacak bir isin olsaydin boyle bos oturmaz bos bos dusunmez belki kendine zarar vermezdin. Resmen ergen psikolojisi, eee evliligi merak ediyordum bir deneyim dedim denedik , cocuk nasil yapilir merak ediyordum onuda denedik yaptik bi tene, eee sabah kalk aksam yat evde vakit gecmiyor yaa bu evlilik hic eglenceli birsey degilmis yeaaaaa ben sevmedim bu oyunu baska birsey oynayalim hadi...

Ayyy korku filmi gibi.. evlerden ırakkk

Bekarlık hayatına doyamayınca işte böyle sonuçlar ortaya çıkıyor.
Kocanıza ve oğlunuza çok acıdım şahsen, içim acıdı.
Siz insanların size beğenerek baktıklarını söylediğinizde acaba dışardan görüntünüz Nasıl? Arayış içinde bir kadın gibi mi?
Keşke eşinizi başka bir kadın kapsaydı, en azından kıymet bilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…