• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık olmadığım kişiyle evlenmek

Şu an o adamla ne kadar mutlusunuz? İleride de o kadar mutlu olabilirsiniz maksimum. Bir de evlendikten sonra adam aynı kalmayacak, ilgisi de azalacaktır zamanla. O zaman bu aldatmaları, aile sorunları da daha fazla gözünüze çarpacak ve sizi pişman edecek. Hem yaşınız genç hem de dışarıda normal bir sürü insan var. Acele etmeyin derim. Basit bir elbise alırken bile mağaza mağaza geziyoruz.

Ne güzel işte, kendi ayaklarının üstünde durmaya başlamışsın. Keyfini çıkar hayatının illa ki hayatında biri olmak zorunda değil ki sadece bu iki kişi yok koca dünyada daha neler neler, kimler kimler çıkar karşına :)
gerçektende öyle ama karşımdaki insanın acındırma vicdan yaptırma özellikleri var . öyle şeyler diyorki görseniz şaşırır siz bile üzülürsünüz o laflara nasıl yapmalıyıım bilmiyorum

İstemiyorsan ayrıl.Bir kere herşeyi gectim gelecekteki cocugunun babası olacak kisiyi secerken saglam kriterleri öngörmelisin.Acele etme.
katılıyorum ama karşımdaki insanın annesi yok ve her ayrılmaya çalıştığımda annem gibiydin vs gibi narşist davranışları var

ailemin bu yaşanılanlardan haberi bile yok onun ailesi ile benim aramda geçenlerden onun bana yaptıklarından
Haberi yoksa annenin oturursun karşısına anlatırsın, ben bu ilişkiyi bitiriyorum bu adamla da evlenmek istemiyorum dersin. 20 yaşında bunlarla uğraşacağına koy paranı cebine gez toz. Hayat evlilikten ibaret değil

katılıyorum ama karşımdaki insanın annesi yok ve her ayrılmaya çalıştığımda annem gibiydin vs gibi narşist davranışları var
Canım benim daha ne bekliyorsun ayrılmak için adam bangır bangır belli ediyor kendini, bak her şeyin farkındasın

Canım benim daha ne bekliyorsun ayrılmak için adam bangır bangır belli ediyor kendini, bak her şeyin farkındasın
farkındayım ama ayrılmaya kalktığımda arkadaşlarımı arayıp olayı kendi tarafından anlatıyor ve bu durumla belki 20 defa karşılaştım arkadaşlarım başta inanmadı sonra olaylara yakından tanıklık edince çok güzel bir ilişkiniz vardı karışıp sana yardımcı olamayız fikir de veremeyiz diyip kayboldular sadece ne yapıcağımı biliyorum ama nasıl uygulamam gerektiği konusunda fikrim yok

sadece memur olması ve bana başta iyi davranıyor olmasıydı
Bir çok memur ve sana iyi davranan bulabilirsin kaldı ki ailesine ezdiriyor aldatıyor ne bu mantık evliliği bu değil sende memursun statü atlamayacaksın standardın yükselmeyecek aşık olmadığın adamla evlenmek için mantık bana iyi davranıyor olmamalı

Back