• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık olmadığım kişiyle evlenmek

asik degilsiniz, akliniz hala eski sevgilinizde, nisanliniz zaten sadik degil. neden evleneceksiniz ki bu yasta?
yasim 30, ben bile essek gibi asik olmadigim sürece asla evlenmeyi düsünmüyorum. hele ki aldatan bir adamla..

asik degilsiniz, akliniz hala eski sevgilinizde, nisanliniz zaten sadik degil. neden evleneceksiniz ki bu yasta?
yasim 30, ben bile essek gibi asik olmadigim sürece asla evlenmeyi düsünmüyorum. hele ki aldatan bir adamla..
Evlenmeyi isteme sebebim ailem benimle beraber geldi memur olduğum şehire ve saat 6 dan sonra çıkamazsın mevzuları olsun dışarısı tehlikeli vs gibi baskılar oluşturdular gece hastane nöbetlerine bile kalmamı istemediler

Evlenmeyi isteme sebebim ailem benimle beraber geldi memur olduğum şehire ve saat 6 dan sonra çıkamazsın mevzuları olsun dışarısı tehlikeli vs gibi baskılar oluşturdular gece hastane nöbetlerine bile kalmamı istemediler
Annem tam Müge anlı hastası bu arada hiç kaçırmadan izliyor haklı tabiki koruyacak ama kendimi özgür hissedemiyorum memur olduğum halde

farkındayım ama ayrılmaya kalktığımda arkadaşlarımı arayıp olayı kendi tarafından anlatıyor ve bu durumla belki 20 defa karşılaştım arkadaşlarım başta inanmadı sonra olaylara yakından tanıklık edince çok güzel bir ilişkiniz vardı karışıp sana yardımcı olamayız fikir de veremeyiz diyip kayboldular sadece ne yapıcağımı biliyorum ama nasıl uygulamam gerektiği konusunda fikrim yok
İster arkadaşlarını arasın ister babanı arasın bütün dünyayı arasın
( arkadaşların bu kadar bu işin içinde oraya hiç girmiyorum) bu kişiyle neden evlenmemen gerektiğini sen de güzel görmüşsün, bu kadar. Bitti. Ne yapacağımı da biliyorum demişsin. Tam kurtulman biraz zaman alacaktır sabrederek vazgecmeyerek bu süreci sürdürmelisin

( arkadaşların bu kadar bu işin içinde oraya hiç girmiyorum) bu kişiyle neden evlenmemen gerektiğini sen de güzel görmüşsün, bu kadar. Bitti. Ne yapacağımı da biliyorum demişsin. Tam kurtulman biraz zaman alacaktır sabrederek vazgecmeyerek bu süreci sürdürmelis
Bir çok memur ve sana iyi davranan bulabilirsin kaldı ki ailesine ezdiriyor aldatıyor ne bu mantık evliliği bu değil sende memursun statü atlamayacaksın standardın yükselmeyecek aşık olmadığın adamla evlenmek için mantık bana iyi davranıyor olmamalı
Farkındayım yanlış yaptığımın sadece bu süreci nasıl bitirebilirim derdindeyim

( arkadaşların bu kadar bu işin içinde oraya hiç girmiyorum) bu kişiyle neden evlenmemen gerektiğini sen de güzel görmüşsün, bu kadar. Bitti. Ne yapacağımı da biliyorum demişsin. Tam kurtulman biraz zaman alacaktır sabrederek vazgecmeyerek bu süreci sürdürmelisin
Teşekkür ederim sadece kafamı toparlayamıyordum bu narşist ilişkiden çıkamadığım için düşünce yetimi kaybettim ciddi anlamda ve destek olucak birini aradım

Merhabalar
Nişana bir kaç ay kalmışken kimseyle paylaşamadığı bir konu hakkında sizlere danışmak isterim . Ben Ekim 2021 de bir adamla tanıştım ve güzel bir birlikteliğimiz vardı ama bazen ufak tefek sorunlar ve pürüzler ortaya çıktı sonrasında ailesi evliliği için yardım etmek istemedi ve babası bana parasını bir kuruş almamış olmama rağmen para yiyor gibi laflar söyledi ablasıyla anlaşamıyorum gerçekten çok kötü niyetli yaklaşıyor bana kendisi bana Mayıs ta evlilik teklifi etti ve bende kabul ettim bunlar yaşanmadan önce beni 5 gün başka kızla aldattığını öğrendim sonra affettim onu ama ben artık eskisi gibi ona hissedemiyorum onun elini tutmak bile istemiyorum kafamda mantık ve sevgi evliliği vardı çünkü Mart 2021 de sevdiğim hemde aşık olduğum adamdan ayrıldım alkolik olduğu için ama bu seferde onu hatırlamaya başladım bana dediği söylediği herşeyi hep aklımın ucundaydı ama karşımdaki evlilik teklifi eden adam ilgi gösterdiği sürece onu düşünmemeye çalışıyordum . Şimdi o eski sevgilimin yeni sevgilisi ile olan fotoğraflarına bakıyorum . Ayrılırken bana geri dönüşü olmucak demi dediğini vs . Ben gerçekten ne yapıcağımı bilmiyorum çok çaresizim evlilik teklifi eden adamı çevremdeki herkes duydu ve annem o çocuğun iyi biri olduğunu söyleyip kafamı karıştırmaya çalışsada yapamıyorum mutlu olabilirmiyim ? Lütfen biri bir yol göstersin yardımcı olun
Daha şimdiden kafanda soru işaretleri var. Evlendikten sonra bunlar daha da artacak. Seni aldatmış olan biriyle mutlu olman imkansız gibi birşey bence. Yasin da küçük evlilik dışında çok daha güzel şeylere yonelebilirsin, illa evleneceğim diyorsan da seçimini düzgün yap derim

24 yaşındayım

Adamın teklifini kabul etmenizi sağlayan duygu neydi ?

Yapmanız gereken belli ; bile bile lades dememeli , hemen ayrılıp kendi hayatınıza odaklanmalısınız.

Profilden yaşınızı da güncellemenizi öneririm. Aradaki mesajlarınızı okumayanlar , yaz tatili sebebiyle sitede zaman geçiren bir ergen olduğunuzu düşünebilirler.

Farkındayım yanlış yaptığımın sadece bu süreci nasıl bitirebilirim derdindeyim
Açıkca söyleyeceksin beni aldatan birine güvenmiyorum bitti karşıya acıdığın kadar kendine acı ona vicdan yapacağına kendine vicdan yap senin hayatının değeri yok mu

gerçektende öyle ama karşımdaki insanın acındırma vicdan yaptırma özellikleri var . öyle şeyler diyorki görseniz şaşırır siz bile üzülürsünüz o laflara nasıl yapmalıyıım bilmiyorum
Ona uzulecgine oncelik kendin olsun kendine üzül ve bu hatadan vazgec yol yakinken. Her duygu sömürüsü yapanla evlenecek miyiz :olamaz:

Sakın bu hatayi yapıp evlenme.Sevmediğin biriyle o istiyor yatağa girmek seni daha da kötü yapar.Evlilil yalnizca ayni evde yaşamak değil bir hayatı paylaşmak.Sevmediğin , keyif almadığın biriyle nereye kadar gidebilirsin?
Karşı tarafa da daha fazla umut vermeden hayattan beklentilerinizin farkli olduğunu, aldatilmayi unutamayacagini söyleyip ayril.
Yeni atanmissin kendine yeni bir uol çiz.Annen çevre şu bu kimsenin kararını etkilemesine izin verme.
Bu hayat senin ve yalnızca bir kere yaşayacaksın.

aile baskisi gercekten zor, aile evindeyken yasiniz kac olursa olsun mutlaka bir problem oluyor sanirim. ama bunun cözümü de sevmediginiz adamla evlenmek degil ki, bambaska ve yüksek ihtimalle daha can sikici sorunlariniz olacak o zaman da. :/ zaten isiniz gücünüz de varmis, ayri eve cikmak icin konusup anlasamaz misiniz ailenizle acaba? veya biraz daha anlayis icin? konusarak da olmayabiliyor gerci bazen, ailenizin nasil oldugunu bilmedigim icin emin olamiyorum ama. umarim en mutlu ve huzurlu olacaginiz cözümü bulabilirsiniz. 🙏

Merhabalar
Nişana bir kaç ay kalmışken kimseyle paylaşamadığı bir konu hakkında sizlere danışmak isterim . Ben Ekim 2021 de bir adamla tanıştım ve güzel bir birlikteliğimiz vardı ama bazen ufak tefek sorunlar ve pürüzler ortaya çıktı sonrasında ailesi evliliği için yardım etmek istemedi ve babası bana parasını bir kuruş almamış olmama rağmen para yiyor gibi laflar söyledi ablasıyla anlaşamıyorum gerçekten çok kötü niyetli yaklaşıyor bana kendisi bana Mayıs ta evlilik teklifi etti ve bende kabul ettim bunlar yaşanmadan önce beni 5 gün başka kızla aldattığını öğrendim sonra affettim onu ama ben artık eskisi gibi ona hissedemiyorum onun elini tutmak bile istemiyorum kafamda mantık ve sevgi evliliği vardı çünkü Mart 2021 de sevdiğim hemde aşık olduğum adamdan ayrıldım alkolik olduğu için ama bu seferde onu hatırlamaya başladım bana dediği söylediği herşeyi hep aklımın ucundaydı ama karşımdaki evlilik teklifi eden adam ilgi gösterdiği sürece onu düşünmemeye çalışıyordum . Şimdi o eski sevgilimin yeni sevgilisi ile olan fotoğraflarına bakıyorum . Ayrılırken bana geri dönüşü olmucak demi dediğini vs . Ben gerçekten ne yapıcağımı bilmiyorum çok çaresizim evlilik teklifi eden adamı çevremdeki herkes duydu ve annem o çocuğun iyi biri olduğunu söyleyip kafamı karıştırmaya çalışsada yapamıyorum mutlu olabilirmiyim ? Lütfen biri bir yol göstersin yardımcı olun
Adam seni aldatmış daha evlenmeden. Mutlu bir evliliğiniz olacağını anlaman için daha ne olmalı? Evlen ve hemen çocuk yap(!) mı denecek sana burda?

Ne yapman gerektiği çok açık, evlenme o kişiyle

Ailenizin baskısından kaçayım derken hiç sevmediğiniz biriyle evlenerek hayatınızı karartırsınız, kendinize hiç acımanız yok mu? Sevgisiz evlilik yürümez.

Evlilik ciddi bir karar. Ufacık soru işareti varsa hem ayrılin. Daha genceciksiniz.
Kedinizi mecbur hissetmeyin. Önce sizin mutluluğunuz.

Bahanelerin arkasına sığınıp kendi elinle kendi hayatını mahvediyorsun. Bu adam tekrar aldatır seni gayet bariz değil mi?

Merhabalar
Ayrilin tabiki şu halde aldatan evlenince kesin aldatır

Önceki alkolikmiş şimdiki aldatmış ve sıkıntılı bir aileye sahip. İkisinden de bi yol olmazmış yani. Yarın sabah ya da bu gün akşam aklınızda diyecekleri toplayacaksiniz direk söyleyeceksiniz. Yapacak bi şey yok bu konularda, hele evlilik teklifi falan olmuşken açık açık söylemek ve tek seferde konuşup halletmek daha doğru geliyor bana.

Ayrılın bi süre kimseyi almayın hayatınıza, önce bi kendinize gelin.

Back