Aşık olan ve evlenmek isteyen adam aile tanışmasından sonra neden vazgeçer?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mollyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşinde gücünde bir adam şirketi var. Bana bunu söylerken sanki param var neden istemiyorsun der gibi anladım. ama sonra toparladı durumu...

Tipi kötüymüş.
Bana da sarmisti vucudu ve tipi ortanin altinda ve parasi coktu. Ben o zamanlar 19 yasimda filandim ve O nu degil de daha genc ve yeni mezun olan, O nun da tanidigi biriyle birlikte oldugumda bana demisti ki neden onunlasin onun neyi var ki?(maddi olarak) Demisti. Gayet kompleksli oluyorlar bu tipler. Size de başta hafif bir cıtlatmiş.

Burdan tanıştığım bir arkadaşımın eski öküzüne çok benziyor, o da ayakkabısına kadar bağlıyormuş kızın, sonrası korku filmi gibi. Dua edin siz kızkardeşini riske atmak istememiş de topuklamış.

İşinde gücünde bir adam şirketi var. Bana bunu söylerken sanki param var neden istemiyorsun der gibi anladım. ama sonra toparladı durumu...
Ya madem parası var kızkardeşini neden burnunuza kadar sokmak istiyor, üstelik ailesi de hayatta?

Ya madem parası var kızkardeşini neden burnunuza kadar sokmak istiyor, üstelik ailesi de hayatta?
Bunu isterken ısrarcı olmadı. Ben kabul etmeyince tamam dedi. Ama evlendikten sonra dayatabilirdi diye düşünüyorum.

Yav işte niye niye? Amaç ne?
bunu ben de anlamıyorum. Kız kardeşiyle yaşamamı istiyor olsa bile bunu açıkça söylemesi gerekirdi. Ben ev alacam büyük olsun dediği için şüphelendim. niyeti beraber yaşamaktı belki de. Gurbette yaşayacaktık. Onu yalnız bırakmak ona zor gelmiş olabilir.

Size lovebombing yapmış . İlk önce sizi kendine inandırmış yükseklere çıkarmış sonra da iletişimsizlikle sizi cezalandırmış ve hiç cevap bile vermemiş . Yani size böyle yapmasının sebebi bakalım siz peşinden gidecekmisiniz ona bağlandınız mı onun derdinde . Sonra da sizin ilk etapta kabul etmediğiniz şeyleri kabul ettirmeye çalışacak ( kız kardeşle yaşamak vs ) yani sizi kendi bağlayana kadar uğraşmış . Büyük ihtimalle babanızın söylediği de ona dokundu özgüvenini zedeledi.
Bu tipler kendilerini çok iyi gizlerler tam sizin istediğiniz biriymiş gibi davranırlar sonra sizin ona bağlandığınızı fark edince de iletişimsizlikle cezalandırırlar ve sonrasında bakarlar siz hala orada mısınız. Ve size tekrar ulaşmaya çalışacak hayatınıza tekrar girmeye çalışacak. Bu sefer siz duygularınıza yenik düşüp o ne derse kabul etmeye başlayacaksınız ve bu sürekli bir döngü haline gelmeye başlayacak. Eğer kendinizi seviyorsanız bu kişiden uzak durun ve bir daha iletişim kurmaması için her yerden engelleyin yoksa sonunuzu hiç iyi görmüyorum. Kimse bu kadar mükemmel değildir sadece göz boyamaya çalışmış belli ki.
Dediğim gibi iletişimi kesin ve yolunuza devam edin çok tehlikeli. Siz belli ki özgüvenli ne istediğini bilen bir tipsiniz ve bundan bile etkilenmiş olabilir, ışığınızı söndürmeye çalışıyor buna izin vermeyin.

Adam ayrılmak istediğini bile açıkça söylemezken evlendikten sonra da kızkardeşiyle yaşamak istediğini söylemesini beklemeyin, adam iyi rol yapan bir oyuncu sadece.

Ailesiyle yaşamıyor mu kardeşi?

1 aydan fazla oldu iletişimi keseli... Zaten ona diyebileceğim birşey de yok. Bu süreçte ne canım yandı anlatamam. Bir açıklamayı çok gördü bana. Dönse ne dönmese ne...

Ailesiyle yaşamıyor mu kardeşi?
Ailesi memlekette yaşıyor. O ile kardeşi başka bir şehirde. Kardeşi memur onun da şirketi var. Biz evlenseydik kız kardeşi yalnız kalacaktı belki bunu istemedi. Ama ne istediği konusunda bana da net olmadı.

Aaa pardon İşimde gücümde bir insanım, daha önce hiç ilişkim olmadı demiş bu kişi size. Yani onun ilki sizsiniz sanırım. 30 lu yaşlara kadar nasıl ilişkisi olmamış ona şaşırdım.
Yalan yaa böyleleri daha sonra ağır pavyoncu eskort hayranı çıkıyor.

Sevgilisi olmaması gerçekten karşı cins ile ilşkilerinde sorun yaratacak bazı durumların olduğunu gösterir. Eğer sevgilisi olduğu halde yalan söylüyorsa gereksiz yere yalan söylüyor demektir yani iki yönden de bence olmaz.

Siz zaten kısıtlı zamanlarda görüşüp , uzaktan ilişki yürütmeye çalışmışsınız. Zaten bu şekilde birbirinizi iyi tanımanız imkansızdı. Bence bir erkeği tanımak istiyorsan , senin çevrendeki ve kendi çevresindeki insanlarla nasıl bir iletişimi olduğunu iyi gözlemlemek.

Ailenizin yanında garip davranmış anladığım kadarı ile. Hiç sizin özellikle yakın kız arkadaş , ya da çiftlerle vakit geçirdiniz mi , ya da onun arkadaşları ile ?

Başbaşa iken aşktan sevgiden , gelecek günlerin içinde yarattığı hevesten insan gerçekleri göremiyor, doğru değerlendirmeler yapamıyor. Ama başkalarına olan davranışları gözlemlemek ve sağlam eleştiri yapabilecek insanların gözlemleri daha verimli ve gerçekçi oluyor.

Bir de yok hemen evlenelim, yok ailen ile tanışayım, seni çok seviyorum , aşkımdan ölüyorum lafları bedava dağıtılan bayram şekeridir. Gerçekten emek verilen , çaba gerektiren işleri gözünüzle görmeden inanmayın bundan sonra.

Bence bu ilşkiye bir deneyim gözüyle bakın, dersler çıkarın, ama üzerine düşünüp üzülmeyin. Böyle sevgili iken ayrılmak en güzeli . Evlenip boşanmak daha zor ve zahmetli.

Yalan yaa böyleleri daha sonra ağır pavyoncu eskort hayranı çıkıyor.
Bana da inandırıcı gelmedi. Yani ilişkinin başından beri tuhaf davranmış zaten. Kendini böyle övenlerden uzak durmak lazım. Kimse ayranım ekşi demez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…