Aşık olan ve evlenmek isteyen adam aile tanışmasından sonra neden vazgeçer?

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Mollyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazınızı düzenleyip o paragrafları kullanın lütfen. Satırların sonu gelmediği için insanın gözü yoruluyor.
 
 
Yaşı 31. Sevgilisi olmadığını söyledi. Evet yakınlaşmak istedi ama benim tavrım netti o da saygılı davrandı. El tutuşma ve eve bıraktığında sarılmalar oldu. Ama asıl sorun bu değil dediğiniz gibi en başta bu kadar ısrarla evlenmek istemesi, benim hakkımda endişe duymaması normal değildi. Benimle ilgili herseyi öğrenmişti belki de ona yetti..
 
Ayyy sinirlenerek okudum bu yazıyı defalarca pişmanım (sözde)diyip kadın geri dönsün diye uğraşmış. Yazık üzüldüm kadına hamile haliyle bile şiddet görmüş... Böyle erkekler çok iyi manipüle ediyor. Sonuç olarak bu adam olmayan şahıs, başka kızı hayatına aldı ve çocuğunu görmeye gitmiyor mu yani? Umarım kadın çocuğuyla birlikte mutludur
 
Aynen öyle oldu.
Valla ben bekardım o dönemler yaşım 14-15 şimdi yaşım oldu 41.
En son aldıgım duyum kızını büyüttü evlendirdi o kadın :)
Kendisi de terzi dükkanı işletip iyi bir maddi varlıga sahip olmuş.
Bir daha evlenmemiş diye biliyorum artık haberim yok.
 
ben okudum senin için üzüldüm yani ne olursa olsun insan konuşur bir vedalaşır olmuyorsa sebebini söyler bu kadar iyi giderken insan ne yani rol mü yaptı diyebiliyor çok saygısızca yaptığı kesinlikle affedilecek yanı yok bir daha iletişimde olma diyorum ya ne olursa olsun bitirmeninde bir şekli var karşındaki insanında duyguları var kendi israr etmiş evlenelim hani evlilikten kaçıyorsa o yürek yok demekki kendi bilir daha yolun başındasın hayatında güzellikler dilerim belki böylesi daha hayırlısı..
 
Akliniza nifak sokup huzurunuzu kacirmak istemem ama benim de aklima eski iliskilerle ilgili konusurken "kapanmamis hesabin var mi" tarzinda bir sey sormus olmasi takildi. İnsanin kapatamadigi bir meselesi, unutamadigi bir iliskisi varsa, zaten baska biriyle gorusmez? Bunu sormak neden? Yoksa kendisi icin boyle degil mi acaba? Yani iliskide hizli davranmasi, inatla gorusmek tanismak sevgili olmak istemesi, acaba "kapatamamis oldugu meselesine" bir misilleme ya da merhem arayisi miydi? Belki tekrar iletisime gectiler bilemiyorum.
 

Buna benzer bir yorum yazacaktim. Bu tip olarak ya da maddi vs her anlamda kadindan düşük seviyedeki erkeklerin aşiri ölüp bitmesi bana genelde gercekci gelmiyor elde edip heveslerini alinca aynen boyle oluyor ben de benzer örneklerini cok gordum. Cunku o adamlar oyle yapmasa tercih edilmezler mecbur oyle davraniyorlar her ilişkilerinde. Kadinlar da erkekler gibi degil begenmeseler "iyi biri" olunca seviyorlar.

Hatta bir ara bi uye vardi o da kocasinin tipini begenmezdi ama adam kapisinda yatmis filam diye evlenmisti adamin para yemekten baska isi yoktu.
 
Tipi ve parası olmayan erkeklerin de kendini pazarlama şekli bu :)
İnanırım
 
Balık burcu mu geri zekalı? Benzer bir şey zamanında benim de başıma gelmişti
 
Bu hayatta herşey olabilir. Bunu bile düşündüm.
 
Teşekkür ederim
 
Sizin yasiniz 34 (oyle yazmissiniz), onun ki 31.
Fiziksel olarak iri duruyormussunuz ona kiyasla ve babaniz kendisini begenmedigini ifade etmis sakayla karisik, ustune bir de görümceyle yasama konusu var.

Konu uzun oldugu icin ailelerin tanisma kismini kacirdim, tanismislar miydi ve bu fiziksel elestiri anne babasinin yanında mi yasandi?

Eger boyle olduysa annesi muhtemelen kendi kizlarina bakmadan benim minnos oglumu elestirdiler, ustune kizimi da istemiyorlar diye doldurusa getirdi.

Muhtemelen sogukluk yasadigi donemde de isleri kotu gitti belki sorunlu seyler yasadi, bilemeyiz.

Evli olmadigina emin miyiz?
 
Yemin ederim kendim yaşamış gibi üzüldüm.Öğretmenler odasında teneffüste otururken okudum koltuğa çöktüm resmen Ne güzel gidiyormuş her şey.Niye böyle yapar ki bir insan.Cinsiyet belirtmiycem çünkü kadınlar da bunu yapıyor.Erkek kardeşim de aynı şeyi yaşadı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…