Aşık olan ve evlenmek isteyen adam aile tanışmasından sonra neden vazgeçer?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mollyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim her bir yorumunuz destek benim için evet arkadaş ortamında bulunduk. Uzak ilişki olmasına rağmen çok sık görüşüyorduk. Her gün görüntülü ve neredeyse 10 günde bir gelirdi beni görmeye. Ortamdaki arkadaşlar da çok beğenirdi davranışlarını... Çok zarif davranırdı. Bir garsona nasıl davrandığına da baktım. Saygısını bozmadan şikayetini söylerdi beğenmediği birşey olduğunda..

1 aydan fazla oldu iletişimi keseli... Zaten ona diyebileceğim birşey de yok. Bu süreçte ne canım yandı anlatamam. Bir açıklamayı çok gördü bana. Dönse ne dönmese ne...
Yazar o bak gör . Önemli olan senın o andaki duruşun. Şuan iletişim yok böyle demek kolay ama canın yanmış belliki . O sana dondugunde işte sen baslıcaksın işte yazmaya sen böyle yaptın şöyle ettin diye sonra da sana duygusal yaklaşıp saçma sapan bahaneler üretecek ve görecek ki sen ona bağlanmışsın tamam dicek işte avcumun içinde sakın bu oltaya düşme derim .

Eger yazarsa ona dönüş yapmak kendime haksızlık olur. İnşallah o duruma düşmem.Çok isterdim çabasını bırakmamasını. Çok neşeli hayat doluydum. Şimdi Karanlık, amaçsız bir ruh gibi oldum. İşlerime bile bakamıyorum.

Ona dönmezsem pes eder mi yoksa hirslanirsa ne yaparım?

O zaman geriye (sirketi var demissiniz) 2 secenek kalıyor. Ya fiziki farklilik sebebiyle cok konustu annesi ve kiz kardesi bu sebeple gururu kirildi ya da maddi anlamda ucuruma düştü.

Ya da hicbiri degil sadece evlilik yükümlülüğü agir geldi ama ben oyumu kv ve gorumce doldurusundan yana kullanıyorum.

Bana anlattığı da o. Şirketi büyük risk altına girmiş böyle dedi. Başta inandım. olabilirdi sonuçta. Ama iletişimi kesmesinin hiçbir iyi tarafı yok. Buhran geçiriyor olsa bile... Ailesinin etkisi olacağını sanmıyorum çünkü kararlı duruş sergiliyordu onların karşısında. Yine de bir ihtimaldir. Birşey demeden gitmesi insana neler düşündürüyor kafam patladı elimde değil.

Haksiz degilsin, kim bu kadar yukseklere çıkartılsa dususu agir olur ama yasinda kucuk degil kendini bu iliski icin heba etme, dogru insan degilmis demekki, su akar yolunu bulur, dogru insan karsina cikar elbet.

Çok duygusal biri değildi aslında yani dışarıdan öyle görünüyordu. Burcu başak bu arada
İlk günden bana evlilik vaatleri vermeye çalışan son başak burcu erkeğine yılın şutunu çekmiştim
İltifatlarına bile kızardım samimi değil derdim
Aşırı aileciydi fark etmese de

Hepsi aynı bunların ay onun da saçı azdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…