Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim her bir yorumunuz destek benim içinSevgilisi olmaması gerçekten karşı cins ile ilşkilerinde sorun yaratacak bazı durumların olduğunu gösterir. Eğer sevgilisi olduğu halde yalan söylüyorsa gereksiz yere yalan söylüyor demektir yani iki yönden de bence olmaz.
Siz zaten kısıtlı zamanlarda görüşüp , uzaktan ilişki yürütmeye çalışmışsınız. Zaten bu şekilde birbirinizi iyi tanımanız imkansızdı. Bence bir erkeği tanımak istiyorsan , senin çevrendeki ve kendi çevresindeki insanlarla nasıl bir iletişimi olduğunu iyi gözlemlemek.
Ailenizin yanında garip davranmış anladığım kadarı ile. Hiç sizin özellikle yakın kız arkadaş , ya da çiftlerle vakit geçirdiniz mi , ya da onun arkadaşları ile ?
Başbaşa iken aşktan sevgiden , gelecek günlerin içinde yarattığı hevesten insan gerçekleri göremiyor, doğru değerlendirmeler yapamıyor. Ama başkalarına olan davranışları gözlemlemek ve sağlam eleştiri yapabilecek insanların gözlemleri daha verimli ve gerçekçi oluyor.
Bir de yok hemen evlenelim, yok ailen ile tanışayım, seni çok seviyorum , aşkımdan ölüyorum lafları bedava dağıtılan bayram şekeridir. Gerçekten emek verilen , çaba gerektiren işleri gözünüzle görmeden inanmayın bundan sonra.
Bence bu ilşkiye bir deneyim gözüyle bakın, dersler çıkarın, ama üzerine düşünüp üzülmeyin. Böyle sevgili iken ayrılmak en güzeli . Evlenip boşanmak daha zor ve zahmetli.
Yazar o bak gör . Önemli olan senın o andaki duruşun. Şuan iletişim yok böyle demek kolay ama canın yanmış belliki . O sana dondugunde işte sen baslıcaksın işte yazmaya sen böyle yaptın şöyle ettin diye sonra da sana duygusal yaklaşıp saçma sapan bahaneler üretecek ve görecek ki sen ona bağlanmışsın tamam dicek işte avcumun içinde sakın bu oltaya düşme derim .1 aydan fazla oldu iletişimi keseli... Zaten ona diyebileceğim birşey de yok. Bu süreçte ne canım yandı anlatamam. Bir açıklamayı çok gördü bana. Dönse ne dönmese ne...
Yazar o bak gör . Önemli olan senın o andaki duruşun. Şuan iletişim yok böyle demek kolay ama canın yanmış belliki . O sana dondugunde işte sen baslıcaksın işte yazmaya sen böyle yaptın şöyle ettin diye sonra da sana duygusal yaklaşıp saçma sapan bahaneler üretecek ve görecek ki sen ona bağlanmışsın tamam dicek işte avcumun içinde sakın bu oltaya düşme derim
Eger yazarsa ona dönüş yapmak kendime haksızlık olur. İnşallah o duruma düşmem.Çok isterdim çabasını bırakmamasını. Çok neşeli hayat doluydum. Şimdi Karanlık, amaçsız bir ruh gibi oldum. İşlerime bile bakamıyorum.Yazar o bak gör . Önemli olan senın o andaki duruşun. Şuan iletişim yok böyle demek kolay ama canın yanmış belliki . O sana dondugunde işte sen baslıcaksın işte yazmaya sen böyle yaptın şöyle ettin diye sonra da sana duygusal yaklaşıp saçma sapan bahaneler üretecek ve görecek ki sen ona bağlanmışsın tamam dicek işte avcumun içinde sakın bu oltaya düşme derim .
Ona dönmezsem pes eder mi yoksa hirslanirsa ne yaparım?Eger yazarsa ona dönüş yapmak kendime haksızlık olur. İnşallah o duruma düşmem.Çok isterdim çabasını bırakmamasını. Çok neşeli hayat doluydum. Şimdi Karanlık, amaçsız bir ruh gibi oldum. İşlerime bile bakamıyorum.
Ona dönmezsem pes eder mi yoksa hirslanirsa ne yaparım?
Ulaşmasına izin verme.
Umursama bile.
Özür dilerim. Pat pat yazmışım dikkat etmeden... öyle içim dökülmüş resmenParagraf koysaydın en azından kıızz, yarısında ben elendim arkadaşlar.
Herşey olabilir. Evet ailesinin yanında oldu babamın söylediği... Ailelerimiz tanıştı. Güzel geçmişti aslında (babamın söylediği hariç) onlar da memnun kaldıklarını söylediler. Ertesi gün bana biraz erkene alalım çok uzatmayalım hemen düğün yapalım demişti. Evli değil onu biliyorum. Bana tc no'sunu vermişti bizimkiler onu her yerden araştırsın diye. O kadar güveniyordu kendine.
Bana anlattığı da o. Şirketi büyük risk altına girmiş böyle dedi. Başta inandım. olabilirdi sonuçta. Ama iletişimi kesmesinin hiçbir iyi tarafı yok. Buhran geçiriyor olsa bile... Ailesinin etkisi olacağını sanmıyorum çünkü kararlı duruş sergiliyordu onların karşısında. Yine de bir ihtimaldir. Birşey demeden gitmesi insana neler düşündürüyor kafam patladı elimde değil.O zaman geriye (sirketi var demissiniz) 2 secenek kalıyor. Ya fiziki farklilik sebebiyle cok konustu annesi ve kiz kardesi bu sebeple gururu kirildi ya da maddi anlamda ucuruma düştü.
Ya da hicbiri degil sadece evlilik yükümlülüğü agir geldi ama ben oyumu kv ve gorumce doldurusundan yana kullanıyorum.
Haksiz degilsin, kim bu kadar yukseklere çıkartılsa dususu agir olur ama yasinda kucuk degil kendini bu iliski icin heba etme, dogru insan degilmis demekki, su akar yolunu bulur, dogru insan karsina cikar elbet.Bana anlattığı da o. Şirketi büyük risk altına girmiş böyle dedi. Başta inandım. olabilirdi sonuçta. Ama iletişimi kesmesinin hiçbir iyi tarafı yok. Buhran geçiriyor olsa bile... Ailesinin etkisi olacağını sanmıyorum çünkü kararlı duruş sergiliyordu onların karşısında. Yine de bir ihtimaldir. Birşey demeden gitmesi insana neler düşündürüyor kafam patladı elimde değil.
Ayyyy evet bak bu ihtimalleri unuttum .Ya da aseksüel, pasif. Bu daha kötü.
İlk günden bana evlilik vaatleri vermeye çalışan son başak burcu erkeğine yılın şutunu çekmiştimÇok duygusal biri değildi aslında yani dışarıdan öyle görünüyordu. Burcu başak bu arada
İlk günden bana evlilik vaatleri vermeye çalışan son başak burcu erkeğine yılın şutunu çekmiştim
İltifatlarına bile kızardım samimi değil derdim
Aşırı aileciydi fark etmese de
Hepsi aynı bunların ay onun da saçı azdı
Güvenilmez ve saygısız (insan bari bi açıklama yapar) biriymiş, baştan yüzünü göstermesi iyi olmuş, kendini eksik ya da suçlu görme lütfen.Bu yaşta hala toysam vay halime ;(
unutamadığı eski birisi vardır sallaa babana takmıştır o eğer isteseydı ne yapar ne eder seni alırdıÇok duygusal biri değildi aslında yani dışarıdan öyle görünüyordu. Burcu başak bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?