Vay beeArkadaşım da saf değil, o da bütün aileyle tanıştı hatta düğün cenaze her şeylerine farklı şehre gittiler hatta adamın çocukları ona gelip gittiler
Peki bundan kadının haberi var mıydı?Vay bee
Karışık yazıyorsunuz biraz.Memur olan kardeşi.. Kendisinin şirketi var. Kardeşinin değil...
Neyse boşverin orası mühim değilKarışık yazıyorsunuz biraz.
Neler oluyor bu insanlara... Tamam onların nasıl davranacaklarini biz belirleyemeyiz, kontrol edemeyiz ama ne gereği var. Çok korkunç kötüler çok...Ya benim böyle bir arkadaşım vardı.Gülerek anlatıyorum ama bunların kafası cidden kırık oluyor. Güzel her kadına çok aşık bu tipler. Bir arkadaşımı kaç kez uyarmıştım hakkında. Ya o öyle muhteşem biri değil her dediğine yaptığına inanma diye. İki kez ışık hızında evlenip ayrıldı. Gitmiş bunu bir arkadaşıyla tanıştırmış. Kızla görüşmüşler, hediyeler, jestler havada uçuşmuş. Sürekli onca yolu kız için gidip gelmiş. Pahalı mekanlar, pahalı hediyeler. Çok zengin de değil bu arada ama aç kalma pahasına şov yapar yani. Sonra kızla ciddiye binince önce ben gelicem sonra ailemle gelicez. Eşya, ev bak sen şimdiden fikir olsun, demiş. Kız fotograflar atmış beğendiği şeyleri. Mağazayla gidip konuşmuş. Geliyorum buluşalım diye kıza mekan söylemiş. Kız da gitmiş beklemiş saf. Arkadaşım da bunların hepsini gizlemiş benden. Bilsem kıza bekleme onu derdim.
Arkadaş diyor ki madem nasıl daha önce evlendi bu şimdi de evlenirdi.
Dedim tecrübe kazandı artık. Bir de kızla evlenip başını mı yaksaydı. Diğer eşleri arkadaşımdı. Dünya bela okurlardı. Ki ben ikinci eşi de çok uyarmıştım. Düğüne bile davet edilmemiştim.
Allah kurtarmış
Herkes nasıl beğendiğini söylemeye hakkı varsa begenmedigini söylemeye de hakkı var.Yanıma yakışmıyor diye bir söz kullanmadım. Ama sorun bu değil. Çünkü bunu o da biliyordu.Ona karşı hiçbir zaman böyle bir yaklaşım da göstermedim, laflarımla incitmemeye özen gösterdim. Sadece ona değil başka insanlara da bu özeni gösteririm. Biz kimiz ki insanları yargılarız!! Zamanla karakterin ne kadar önemli olduğunu anladığınızda bunlar bir önemi kalmıyor zaten. İyi okumadınız belli. Ayrıca babamın bu yaklaşımını normal bulmadım ve hiç de hoşuma gitmedi. Ama bu benim kontrolümde olmayan bir gelişmeydi. Ayrıca onun işi gücü olmasını ön planda tutan yine kendisiydi. Biz aynı meslekteniz yani benim böyle birşeye takılmadığımı eklemek isterim. Onu tanıdıkça dış görünüşün bir önemi kalmadı ben de kabul ettim ve istedim. Aile tanışmasından sonra her ne olduysa bilemem ama insan konuşur. Vazgeçmesini de geçtim. Bir neden istersin.... Umarım anlatabilmişimdir.Son paragrafa kadar hep onun hissettiklerini yazmışsınız. Bana çok aşık, evlenmek istiyor, benim için geldi, benim için gitti diye. Sizin hisleriniz ne?
'Yanıma yakışmıyor, benden zayıf, kel' demenizeden belli ama açıkçası aşık olmadığınızı, sizi çok sevmesinden ve işi gücü olmasından dolayı istediğinizi düşünüyorum.
Tanışmada babanızın yaptığınıda normal birsey gibi yazmışsınız. Ne kadar ayıp, dış görünüşle alakalı böyle bir şey söylenir mi hiç?
Böyle bir aileye damat olmak istememiştir. Büyük ihtimal çok üzüldü, bazı erkekler bu olaya sandığımızdan fazla takılıyor.
Tek hatası düzgünce sebebini söylememesi
Çok haklısın geçerli bir sebep sunmaliydi.Herkes nasıl beğendiğini söylemeye hakkı varsa begenmedigini söylemeye de hakkı var.Yanıma yakışmıyor diye bir söz kullanmadım. Ama sorun bu değil. Çünkü bunu o da biliyordu.Ona karşı hiçbir zaman böyle bir yaklaşım da göstermedim, laflarımla incitmemeye özen gösterdim. Sadece ona değil başka insanlara da bu özeni gösteririm. Biz kimiz ki insanları yargılarız!! Zamanla karakterin ne kadar önemli olduğunu anladığınızda bunlar bir önemi kalmıyor zaten. İyi okumadınız belli. Ayrıca babamın bu yaklaşımını normal bulmadım ve hiç de hoşuma gitmedi. Ama bu benim kontrolümde olmayan bir gelişmeydi. Ayrıca onun işi gücü olmasını ön planda tutan yine kendisiydi. Biz aynı meslekteniz yani benim böyle birşeye takılmadığımı eklemek isterim. Onu tanıdıkça diş görünüşün bir önemi kalmadı ben de kabul ettim ve istedim. Aile tanışmasından sonra her ne olduysa bilemem ama insan konuşur. Vazgeçmesini de geçtim. Bir neden istersin.... Umarım anlatabilmişimdir.
Herkes nasıl beğendiğini söylemeye hakkı varsa begenmedigini söylemeye de hakkı var.Yanıma yakışmıyor diye bir söz kullanmadım. Ama sorun bu değil. Çünkü bunu o da biliyordu.Ona karşı hiçbir zaman böyle bir yaklaşım da göstermedim, laflarımla incitmemeye özen gösterdim. Sadece ona değil başka insanlara da bu özeni gösteririm. Biz kimiz ki insanları yargılarız!! Zamanla karakterin ne kadar önemli olduğunu anladığınızda bunlar bir önemi kalmıyor zaten. İyi okumadınız belli. Ayrıca babamın bu yaklaşımını normal bulmadım ve hiç de hoşuma gitmedi. Ama bu benim kontrolümde olmayan bir gelişmeydi. Ayrıca onun işi gücü olmasını ön planda tutan yine kendisiydi. Biz aynı meslekteniz yani benim böyle birşeye takılmadığımı eklemek isterim. Onu tanıdıkça dış görünüşün bir önemi kalmadı ben de kabul ettim ve istedim. Aile tanışmasından sonra her ne olduysa bilemem ama insan konuşur. Vazgeçmesini de geçtim. Bir neden istersin.... Umarım anlatabilmişimdir.
Çok haklısın geçerli bir sebep sunmaliydi.
Ve evet ona aşık değildim bunu o da biliyordu ama bu sorun değildi çünkü aşkın geçici bir heves olduğunu herkes bilir, evlilikleri aşk kurtarmaz. Ama uyum, saygı ve sevgi kurtarır. Bizde bunlar vardı ama sonra yok oldu.Son paragrafa kadar hep onun hissettiklerini yazmışsınız. Bana çok aşık, evlenmek istiyor, benim için geldi, benim için gitti diye. Sizin hisleriniz ne?
'Yanıma yakışmıyor, benden zayıf, kel' demenizeden belli ama açıkçası aşık olmadığınızı, sizi çok sevmesinden ve işi gücü olmasından dolayı istediğinizi düşünüyorum.
Tanışmada babanızın yaptığınıda normal birsey gibi yazmışsınız. Ne kadar ayıp, dış görünüşle alakalı böyle bir şey söylenir mi hiç?
Böyle bir aileye damat olmak istememiştir. Büyük ihtimal çok üzüldü, bazı erkekler bu olaya sandığımızdan fazla takılıyor.
Tek hatası düzgünce sebebini söylememesi
Oraya dikkat etmemişim çok uzun olduğu için, evet belki Buda olabilir ama anlattığı kadar aşık bir adam kız kardeşini çok takmaz gibiBiz evlenince kız kardeşin bizimle mi yaşayacak diye sormuş konu sahibi. Olmasın mı demiş eski sevgilisi. Durum bence konu sahibiyle ilgili değil, bu erkek istediği olmayınca kaçan birisi
Bence de.Oraya dikkat etmemişim çok uzun olduğu için, evet belki Buda olabilir ama anlattığı kadar aşık bir adam kız kardeşini çok takmaz gibi
Benden evvel yazmış yorumcu arkadaş bende aynısını yazacaktımMalesef bu durum beni çok üzdü ben ne yapabilirdim ki ;( orada abim müdahale etti toparladı ama... Alınmış olabilir de bu benden vazgeçmesini gerektirir mi? Sonuçta başka şehirde yalnız yaşayacağız.
Yani hiçbirsey söylemeden öyle sessizceBenden evvel yazmış yorumcu arkadaş bende aynısını yazacaktım
Allah bilir o gün ordakac kişi vardı
Siz bir empati yapın bakalım kayinvalideniz öyle sizin elinizde olmayan degistiremeyeceginiz bir durumla ilgili size "herkesin icinde" soz söylese nasıl hissedersiniz
Şahsen buraya o konuyu açsanız ben derim ki ay ne kadar cahil ve nerde ne konuşacağını bilmeyen bir kadın sakin o aileye gelin gitmeyin derim yani
Alınmak ne kadar iyimser kalmış cidden size yapılsa sadece alınır miydiniz objektif olun
Bu sebepten bitirir mi evet bitirir çünkü anlattığınız kadarıyla adam karakter sahibi ben bunların hangi ortamda ne diyeceğini bilmez halleriyle nasıl baş edeceğim hayat boyu demiştir bence yani o demediyse bile bir akıl sahibi ona bunu hatirlatmistir
Size tavsiyem ailenizi uyarın hiç bir zaman hiç bir ortamda hiç kimseye ( bu kuralı cok severim ) 3 saniye içinde degistiremeyecegi bir durumla ilgili söz söylemesinler
Sizde uzulmeyi bırakın nasip deyin önünüze bakın
Evet o konuda ben de kötü hissettim. Ben de istemezdim böyle olmasını, Ama bu vazgeçecek kadar büyük bir sebep değil. Ailemle yasamayacaktik sonuçta. Ve biliyorum ki o da buna bu kadar takılacak biri değil. Yine de bilemem. (İncindi ve gitmeyi tercih etti.) Peki ben sorduğumda neden birşey demedi, geleceğim konuşuruz deyip de gelmedi?sizin dediğiniz gibi karakterde olsaydı vazgeçtiğini söyler, kitabı kapatır öyle giderdi. Ardında binbir düşünceyle bir başına bırakıp gitmezdi sonuçta bir zamanlar çok sevdiğiydim!Benden evvel yazmış yorumcu arkadaş bende aynısını yazacaktım
Allah bilir o gün ordakac kişi vardı
Siz bir empati yapın bakalım kayinvalideniz öyle sizin elinizde olmayan degistiremeyeceginiz bir durumla ilgili size "herkesin icinde" soz söylese nasıl hissedersiniz
Şahsen buraya o konuyu açsanız ben derim ki ay ne kadar cahil ve nerde ne konuşacağını bilmeyen bir kadın sakin o aileye gelin gitmeyin derim yani
Alınmak ne kadar iyimser kalmış cidden size yapılsa sadece alınır miydiniz objektif olun
Bu sebepten bitirir mi evet bitirir çünkü anlattığınız kadarıyla adam karakter sahibi ben bunların hangi ortamda ne diyeceğini bilmez halleriyle nasıl baş edeceğim hayat boyu demiştir bence yani o demediyse bile bir akıl sahibi ona bunu hatirlatmistir
Size tavsiyem ailenizi uyarın hiç bir zaman hiç bir ortamda hiç kimseye ( bu kuralı cok severim ) 3 saniye içinde degistiremeyecegi bir durumla ilgili söz söylemesinler
Sizde uzulmeyi bırakın nasip deyin önünüze bakın
Zor oldu kuzum silip atamadı belki o ara birilerine dert anlattıYani hiçbirsey söylemeden öyle sessizce
Evet o konuda ben de kötü hissettim. Ben de istemezdim böyle olmasını, Ama bu vazgeçecek kadar büyük bir sebep değil. Ailemle yasamayacaktik sonuçta. Ve biliyorum ki o da buna bu kadar takılacak biri değil. Yine de bilemem. (İncindi ve gitmeyi tercih etti.) Peki ben sorduğumda neden birşey demedi, geleceğim konuşuruz deyip de gelmedi?sizin dediğiniz gibi karakterde olsaydı vazgeçtiğini söyler, kitabı kapatır öyle giderdi. Ardında binbir düşünceyle bir başına bırakıp gitmezdi sonuçta bir zamanlar çok sevdiğiydim!
Biliyorum edilmez. Benim de zoruma gitti. Ama takılmadığını söyledi sen yeter ki babanı ikna et bir an önce evlenelim dedi. Ben de hazırlık yapmaya başlamıştım çok seviniyordu ama Sonrası sessizlik....Zor oldu kuzum silip atamadı belki o ara birilerine dert anlattı
Bilmiyoruz ki ne yaşadı
Ama bakın siz önemsiz görüyorsunuz da gerçekten önemli ya inanın o laf onca insanın içinde edilmez ve hatta hiç edilmez yavrum
Kuzum onunla biri konuşmuş bu belli üstünde etkisi olan sözü geçen biriBiliyorum edilmez. Benim de zoruma gitti. Ama takılmadığını söyledi sen yeter ki babanı ikna et bir an önce evlenelim dedi. Ben de hazırlık yapmaya başlamıştım çok seviniyordu ama Sonrası sessizlik....Anlamıyorum.
Kuzum onunla biri konuşmuş bu belli üstünde etkisi olan sözü geçen biri
Belki ilkte cidden takılmadı ama sonra bu konu aile içinde masaya yatırıldı
Belki o vazgeçmek istemedi sizden ama karşı taraf ısrar etti
Bir zaman gel git yaşadı ikna ederim sandı edemedi
Bilmiyorum ben başka şey bulamadım bence sebeb bu diyorum yavrum
Ama dedim ya nasipten öte köy yok
Unutmaya çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?