Aşık olan ve evlenmek isteyen adam aile tanışmasından sonra neden vazgeçer?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mollyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle onlarin iyi biri olmaktan başka kozu yok zaten. 😀 O da gecici..

Sizin yasiniz 34 (oyle yazmissiniz), onun ki 31.
Fiziksel olarak iri duruyormussunuz ona kiyasla ve babaniz kendisini begenmedigini ifade etmis sakayla karisik, ustune bir de görümceyle yasama konusu var.

Konu uzun oldugu icin ailelerin tanisma kismini kacirdim, tanismislar miydi ve bu fiziksel elestiri anne babasinin yanında mi yasandi?

Eger boyle olduysa annesi muhtemelen kendi kizlarina bakmadan benim minnos oglumu elestirdiler, ustune kizimi da istemiyorlar diye doldurusa getirdi.

Muhtemelen sogukluk yasadigi donemde de isleri kotu gitti belki sorunlu seyler yasadi, bilemeyiz.

Evli olmadigina emin miyiz?
Herşey olabilir. Evet ailesinin yanında oldu babamın söylediği... Ailelerimiz tanıştı. Güzel geçmişti aslında (babamın söylediği hariç) onlar da memnun kaldıklarını söylediler. Ertesi gün bana biraz erkene alalım çok uzatmayalım hemen düğün yapalım demişti. Evli değil onu biliyorum. Bana tc no'sunu vermişti bizimkiler onu her yerden araştırsın diye. O kadar güveniyordu kendine.

Hepsi bahane kendinizi suçlamayın
Gerçek hisleri olsaydı Tek saç meselesinden bunu demez o büyük sözleri veren kişi
Ayrıca görümce ile yaşamak mı:KK14:
Teklif dahi edilemez manyağa bak
Doğrusunuz 🙏🥹

Balık burçlarına laf etmeyin😀Canım kocacım balık burcu❤️❤️Çok duygusaldır gözyaşları hazırdır akmayı bekler ama bir o kadar da ayakları yere sağlam basar.Nasıl beceriyor bilmiyorum 😁Benim de yükselenim balık

Aynen öyle onlarin iyi biri olmaktan başka kozu yok zaten. 😀 O da gecici...
İşinde gücünde bir adam şirketi var. Bana bunu söylerken sanki param var neden istemiyorsun der gibi anladım. ama sonra toparladı durumu...

Yazınızı okurken nedense ilişkinin bitiş tarzının bile bu şekilde olacağını anladım :) Aşkını çok büyük yaşadığını düşünüp aşırı duygusala bağlayan erkekler genelde ilk olumsuzlukta hayatlardan çıkışıda çok sessiz olur.
Çok duygusal biri değildi aslında yani dışarıdan öyle görünüyordu. Burcu başak bu arada

Love bombing, gaslighting, ghosting sonra da kara toprak. Bu işin şakası ama altında bir gerçek yatıyor. Arkasında bir pattern var. Bu kişinin bütün ilişkileri bu şekilde ilerler. Lütfen inanmayın bir daha size bu kadar yüksekten gelenlere, araba bile 0 dan 100 hemen çıkamaz.
Bu adamın kaçıngan bağlanma stili var. İşler ciddiye binince kaçış mekanizmaları çalışmış, burdan geri dönüşü olmaz. Karmasını en kötü şekilde yaşar umarım.
Babanızla, kızkardeşle falan alakası yok. Attached diye bir kitap var bağlanma stillerini anlatan, okumanızı tavsiye ederim.

Yazınızı okurken nedense ilişkinin bitiş tarzının bile bu şekilde olacağını anladım :) Aşkını çok büyük yaşadığını düşünüp aşırı duygusala bağlayan erkekler genelde ilk olumsuzlukta hayatlardan çıkışıda çok sessiz olur.
Aslında duygusal biri değildi işine çok. Iskolik yani. Ama bu durumda bile bana zaman yaratırdı

Love bombing, gaslighting, ghosting sonra da kara toprak. Bu işin şakası ama altında bir gerçek yatıyor. Arkasında bir pattern var. Bu kişinin bütün ilişkileri bu şekilde ilerler. Lütfen inanmayın bir daha size bu kadar yüksekten gelenlere, araba bile 0 dan 100 hemen çıkamaz.
Bu adamın kaçıngan bağlanma stili var. İşler ciddiye binince kaçış mekanizmaları çalışmış, burdan geri dönüşü olmaz. Karmasını en kötü şekilde yaşar umarım.
Babanızla, kızkardeşle falan alakası yok. Attached diye bir kitap var bağlanma stillerini anlatan, okumanızı tavsiye ederim.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim 🙏🥹

İlk başlarda bana da normal gelmedi tabiki de inanmadım ama aradan 1 yıl geçti hiç pes etmedi. Hep çabaladı İnsan inanası geliyor bir yerden sonra...

Manas destanı gibi hep de kendi duygusal yorumlarınızı ekleyerek yazmışsınız. Adamın başka bir hayatı göze aldığı başka birisi yeşil ışık yakmıştır. evlenme vaadiyle gözün boyanmış devamlı. Ne nişan ne söz bir şey yok. belki ailenle tanışınca hayal ettiği gibi bir evlilik olmayacağını görmüştür. Mühendislerin kafasın 1 ya da 0 diye çalışır duygusal bakmazlar. Sen denklemden çıkmışsın.

o kadar duygusal o kadar düşünceli o kadar Hülyalara dalan adam değilmiş kusura bakma seni Hülya’ya düşürmüş, muhtemelen kafasındaki profile daha uygun düştüğünü düşündüğü başka birine sarmıştır.

Hiç yanına gittiniz mi, ben o kısmı kaçırdım yani nasıl bir hayat yaşıyor kendiniz gözlemlediniz mi? Ailesinden herhangi biriyle ya da bir arkadaşıyla tanıştınız mı? S

Kesinlikle mükemmel bir imaj çizen erkekler genel olarak sorunlu kişiliklerden ibaret.
Kimi tanıdıysam alayı böyle.
Led’im üye 34 yaşında adam da 34 üzeri demek ki.
Saçının olmayışına laf söylenmesi hoş değil tabii ama 34 üzeri bir adamın bugüne kadar hiç ilişkim olmadı demesi sıkıntı, senin de dediğin gibi mükemmel imajı çizmesinin altında bazı sorunları saklıyor, mesela evlendikten sonra da kardeşiyle yaşama isteği, aile bağımlılığı var büyük ihtimalle, bunu kabul eden birini bulana kadar uğraşıyor, ki ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanışmışlar, konu sahibi hakkında ön bilgi almış istediği kıvama getirebileceğini düşünmüştür içten içe.

Adam kompleksli ve özgüven sorunu da var, hepimizin vücudunda engelleyemeyeceğimiz şeyler olabilir, saç bu dökülebilir, boy kısa olabilir, kemiklerimiz iri olabilir, bunlara takılıp kompleks yapıp alınganlık yapan bir erkekle evlilik zor yürür, özgüvensizliğinin acısını şiddete başvurarak bile bastırmaya kalkabilir.

M Mollyy bence ucuz kurtulmuş farkında değil.

Yemin ederim kendim yaşamış gibi üzüldüm.Öğretmenler odasında teneffüste otururken okudum koltuğa çöktüm resmen 😞Ne güzel gidiyormuş her şey.Niye böyle yapar ki bir insan.Cinsiyet belirtmiycem çünkü kadınlar da bunu yapıyor.Erkek kardeşim de aynı şeyi yaşadı.
🥹🙏Umarım İlerleyen süreçte daha farkında oluruz.

Led’im üye 34 yaşında adam da 34 üzeri demek ki.
Saçının olmayışına laf söylenmesi hoş değil tabii ama 34 üzeri bir adamın bugüne kadar hiç ilişkim olmadı demesi sıkıntı, senin de dediğin gibi mükemmel imajı çizmesinin altında bazı sorunları saklıyor, mesela evlendikten sonra da kardeşiyle yaşama isteği, aile bağımlılığı var büyük ihtimalle, bunu kabul eden birini bulana kadar uğraşıyor, ki ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanışmışlar, konu sahibi hakkında ön bilgi almış istediği kıvama getirebileceğini düşünmüştür içten içe.

Adam kompleksli ve özgüven sorunu da var, hepimizin vücudunda engelleyemeyeceğimiz şeyler olabilir, saç bu dökülebilir, boy kısa olabilir, kemiklerimiz iri olabilir, bunlara takılıp kompleks yapıp alınganlık yapan bir erkekle evlilik zor yürür, özgüvensizliğinin acısını şiddete başvurarak bile bastırmaya kalkabilir.

M Mollyy bence ucuz kurtulmuş farkında değil.
🥹🙏

Manas destanı gibi hep de kendi duygusal yorumlarınızı ekleyerek yazmışsınız. Adamın başka bir hayatı göze aldığı başka birisi yeşil ışık yakmıştır. evlenme vaadiyle gözün boyanmış devamlı. Ne nişan ne söz bir şey yok. belki ailenle tanışınca hayal ettiği gibi bir evlilik olmayacağını görmüştür. Mühendislerin kafasın 1 ya da 0 diye çalışır duygusal bakmazlar. Sen denklemden çıkmışsın.

o kadar duygusal o kadar düşünceli o kadar Hülyalara dalan adam değilmiş kusura bakma seni Hülya’ya düşürmüş, muhtemelen kafasındaki profile daha uygun düştüğünü düşündüğü başka birine sarmıştır.

Hiç yanına gittiniz mi, ben o kısmı kaçırdım yani nasıl bir hayat yaşıyor kendiniz gözlemlediniz mi? Ailesinden herhangi biriyle ya da bir arkadaşıyla tanıştınız mı? S
Bu dedikleriniz de olabilir. Artık herşey olabilir diyorum. Çünkü aslını, gerçeğini bilmiyorum. Evet yanına gittim. Kız kardeşiyle tanıştım. Annesiyle tanıştırmak istedi önce. Ama ben erken dedim diye saygı gösterdi. Dahası hergün görüntülü konuşuyorduk. İş yerinde, evinde, yolda araç kullanırken bile görüntülü açıktı hep. Her anını görüyordum. Dahası o paylaşırdı geri durmazdı.

Fark etmez, kadınlar uzun yıllar okuldu kariyerdi derken sevgili yapmayabiliyor ama erkeklerin çoğu için sevgilisi olması şampiyonluk maçını kazanmakla bir gibi bir şey.

Adamın kompleksli olduğu kesin, evlenseniz çok sıkıntı yaşardınız ailen şöyle dedi, baban bunu yaptı, sen yüzünü düşürdün, kardeşimi istemedin deyip deyip küsecek barışmak için size taklalar attıracak bir tip.
Zamanla kendiniz olmaktan çıkardınız, istediği gibi biri olmanız için manipüle ederdi, şuradan pay biçin adam ayrılmak istediğini söyleyemeyecek kadar yüreksiz, bir gün karşınıza çıkar ben değil sen ayrıldın der sizi haksız çıkarırsa şaşırmam sizde şaşırmayın, adamı unutup yolunuza devam edin.

Fark etmez, kadınlar uzun yıllar okuldu kariyerdi derken sevgili yapmayabiliyor ama erkeklerin çoğu için sevgilisi olması şampiyonluk maçını kazanmakla bir gibi bir şey.

Adamın kompleksli olduğu kesin, evlenseniz çok sıkıntı yaşardınız ailen şöyle dedi, baban bunu yaptı, sen yüzünü düşürdün, kardeşimi istemedin deyip deyip küsecek barışmak için size taklalar attıracak bir tip.
Zamanla kendiniz olmaktan çıkardınız, istediği gibi biri olmanız için manipüle ederdi, şuradan pay biçin adam ayrılmak istediğini söyleyemeyecek kadar yüreksiz, bir gün karşınıza çıkar ben değil sen ayrıldın der sizi haksız çıkarırsa şaşırmam sizde şaşırmayın, adamı unutup yolunuza devam edin.
🙏Zaten yapılacak en doğru davranış bu olur. Teşekkür ederim 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back