Aşık olan ve evlenmek isteyen adam aile tanışmasından sonra neden vazgeçer?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mollyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda kaynanalar gelinlere neler neler diyor bisey olmuyor, baban kelligi konusunda espri yapti diye mi bozulup kusecekmis. Koca adam, cevher olan yerde ot bitmez diyip gecseymis. Prenses mi bu yahu sacina laf ettiler diye inciniyor? Baska bahanesi vardir, baskasinin dugun fotografinda baska bir kiz gormustur. Cok cabuk sevenler cok cabuk vazgeciyor.

1. Babanizin davranisi cirkin olmus bunda hepimiz hemfikiriz. Onlarin onu begenmedigini anlamis.
2. Evlilikten sonra kardesimde bizimle yasacak diyen adamla zaten olmazdi.
3. Size ayrilirken aciklama bile vermeyen adamdan beklenecek bir

Bir de evlendikten sonra kız kardeş ile birlikte yaşama hayali var haşmetlinin.

Konunuzu düzenleyin paragraf bırakın daha çok cevap alırsınız.

Babanıza kurulmayın baba yersiz bir şaka yaptı diye vazgeçmeye niyeti olmayan insana vazgeçmez, yeri geliyor aileler birbirine giriyor ayrılmaya niyeti olmayan yine ayrılmıyor. Ya beraber yaşama meselesi sorun oldu ya ailesi aklına girdi, başka kız gösterdi vs. Bakın siz de demişsiniz ne güzel her hasta olduğunda işler kötü gittiğinde iletişimi mi koparcaz diye. Ayrılmaya niyeti olmayan siz çok büyük bir b.k yemedikçe ay-rıl-maz. Onda bile ayrılmayan ayrılmıyor ya neyse.

Kapanışı esprili yapayım (gerçeklik payı da var) tipini beğenmediğiniz adama iyi biri diye bakmayın bir daha, alın size iyi. Üzecekce beğendiğiniz biri üzsün.

Ya benim böyle bir arkadaşım vardı. Gülerek anlatıyorum ama bunların kafası cidden kırık oluyor. Güzel her kadına çok aşık bu tipler. Bir arkadaşımı kaç kez uyarmıştım hakkında. Ya o öyle muhteşem biri değil her dediğine yaptığına inanma diye. İki kez ışık hızında evlenip ayrıldı. Gitmiş bunu bir arkadaşıyla tanıştırmış. Kızla görüşmüşler, hediyeler, jestler havada uçuşmuş. Sürekli onca yolu kız için gidip gelmiş. Pahalı mekanlar, pahalı hediyeler. Çok zengin de değil bu arada ama aç kalma pahasına şov yapar yani. Sonra kızla ciddiye binince önce ben gelicem sonra ailemle gelicez. Eşya, ev bak sen şimdiden fikir olsun, demiş. Kız fotograflar atmış beğendiği şeyleri. Mağazayla gidip konuşmuş. Geliyorum buluşalım diye kıza mekan söylemiş. Kız da gitmiş beklemiş saf. Arkadaşım da bunların hepsini gizlemiş benden. Bilsem kıza bekleme onu derdim.
Arkadaş diyor ki madem nasıl daha önce evlendi bu şimdi de evlenirdi.
Dedim tecrübe kazandı artık. Bir de kızla evlenip başını mı yaksaydı. Diğer eşleri arkadaşımdı. Dünya bela okurlardı. Ki ben ikinci eşi de çok uyarmıştım. Düğüne bile davet edilmemiştim.
Allah kurtarmış

Doğru söylüyorsunuz ben de böyle düşünüyorum... Bu yazıyı düzenlemeye çalışıyorum ama beceremedim

Ya belki de annen babanla tanışınca uydurduğu hayatını onlara yediremeyeceğini anlamıştır bir de böyle düşünmek lazım. Adam çok temiz imaj çizmiş hiç şüphelenmemişsiniz. Bi arkadaşım başka arkadaşı aracılığıyla biriyle tanıştırırdı, love bombing ama nasıl bizimle görüşmüyor. Şirketi, araçları, arsaları yok yok anlatılıyor. Duysan ölüyor kadının aşkına sanırsın. İlk günden evlilik muhabbeti ağzında. Bir süre sonra iyice kapana aldı kadını. (Arkadaş benden büyük baya) adamın tipi iyi değil diye duyduk sadece. Sonra aynı eve çıktılar bugün nikah yarın nikah (yüzükler çiçekler neler, araba alıcam jip alayım yazlık alacam 500 metre villa olacak vs)
Çok sonra duyduk, kadına kredi çektirmiş yüksek miktarlar, ev kirasına kadar ödetmiş, adam zaten başkasıyla nikahlıymış kardeş diye tanıtmış o kadını.
Gözü açık biridir aslında ama kör oldu o ara ve kurtuluncaua kadar ne uğraştı, pis bela biri çıkmış maşa gibi bir şey çıkmış.
Böyleyken böyle yani

Adamın kızkardeşi hem memurmuş hem şirketi varmış hshshsh. Orda ben bi işkillendim.

Adamın kızkardeşi hem memurmuş hem şirketi varmış hshshsh. Orda ben bi işkillendim.
Evet orasına ben de inanmadım. Açıkçası kardeşin kardeş olduğuna da şüpheliyim. Gelmiş gitmiş hiç çekim yok aralarında (bana kötülük yapmadı gibi bir ara cümle yazmış konu sahibi) buseden buseye fark yaratılır. İlişki boyut atlar

soyadları da şirketdar olabilir herkes şirketli maşallah

Beterin beteri var... Benim böyle bir durumum olmadı çok şükür yani vaadlerinde tabiki de saf inanmadım ama söyledikleri de yapılmayacak şeyler değildi ki.. Ayrıca kardeşiyle tanıştım ailesi geldi onlarla tanıştım bir insan niye ailesini karıştırsın ki yalanlarına?

Arkadaşım da saf değil, o da bütün aileyle tanıştı hatta düğün cenaze her şeylerine farklı şehre gittiler hatta adamın çocukları ona gelip gittiler

Hayır kızkardeşi mimar ve atanmış memur yani. Kendisi de mühendis şirket kurmuş aynı şehirde yaşıyorlar. Memleketlerinden uzak yani..

Hayatta olan karısı için öldü deyip davullu zurnalı düğün yapan adam anlatmıştı biri burda.

Hayır kızkardeşi mimar ve atanmış memur yani. Kendisi de mühendis şirket kurmuş aynı şehirde yaşıyorlar. Memleketlerinden uzak yani..
O kadar da araştırdık yani evet kardeşler... Onları tanıyanlara ulaşmıştı abim. İyi bahsetmişler.

Atanmış memur ve şirketi var? Şirketi olan birinin memurlukta işi ne? Zaten yasak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…