artık patlama aşamasına geldimmmm

bırak arkadaşım ya sevmesinler..
daha iyi..
sen asıl seviyorum diyipte sinsi sinsi yuvanı dağıtmaya çalışandan kork..
ne mutlu sana nasıl insanlar olduğunu anlamışsın.
inan kendini yıpratmaya değmez..
şahsen benim hiç umurumda değiller.
hatta sevmesinler istiyorum..
adımı bile anmasınlar..

:KK3:valla aynen katılıyorum.

Puf ne bu ya Allah yardımcın olsun ne biçim bir kayınvalide bu eltiye ne demeli bence onlar için kendini üzme bebeğini kendini eşini düşün gerçi insan üzülmeden yapamıyor ama ne bileyim canım zor yani aslında kelin ilacı olsa başına sürermiş 22 yaşındayım ama 70 lik ninelerden farkım yok imtihan dünyası işte sabırlı ol canım ne diyeyim dertsiz insan var mı ki boşver sevmiyorlarsa sevmesinler Öyle bir tokat gelir ki onlara anlarlar hatalarını kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz emin ol

bu ne kindarlıktır yahu arkadaşım sen elinden geleni yapmışsın.arada eşine patlıyorsun madem ona seni idare etmesini aslında onu kırmak istemediğini onu çok sevdiğini söyle.arada kalıyor o da zamanla daralır sıkılır amann kavga etmeyin.

ruhum yaşlansa daha iyiydi sanki ben çürümüş gibi hissediyorum gülemiyorum eşime iyi davranamıyorum ona olan sevgim çok hırpalandı benim yanımda olsada onlara bunu hissettirmedi onları görüncede onlarla oldu şuan aglamaktan bitkin bi halde yazıyorum çok ama çok yorgun hissediyorum kendimi eşimde cok mutsuz oldugunu bu bebegi gerçekten isteyip istemediğimizi düşünüyoruz ikimizde ne kadar acı değil mi ilk hamileliğim bu evliliği sürdürmek dogrumu bilemiyorum bunlar yaşadıklarım unutulacakmı sanırım hatayı en basta yaptım o kavgada bitmeliydi herşey ama yapamadım şimdide bebegim baglıyor ellerimi bir sene sonra ne halde nerde olacagım :KK5::KK5::KK5: ölüyorum huzursuzluktan

ruhum yaşlansa daha iyiydi sanki ben çürümüş gibi hissediyorum gülemiyorum eşime iyi davranamıyorum ona olan sevgim çok hırpalandı benim yanımda olsada onlara bunu hissettirmedi onları görüncede onlarla oldu şuan aglamaktan bitkin bi halde yazıyorum çok ama çok yorgun hissediyorum kendimi eşimde cok mutsuz oldugunu bu bebegi gerçekten isteyip istemediğimizi düşünüyoruz ikimizde ne kadar acı değil mi ilk hamileliğim bu evliliği sürdürmek dogrumu bilemiyorum bunlar yaşadıklarım unutulacakmı sanırım hatayı en basta yaptım o kavgada bitmeliydi herşey ama yapamadım şimdide bebegim baglıyor ellerimi bir sene sonra ne halde nerde olacagım :KK5::KK5::KK5: ölüyorum huzursuzluktan

ne yani boşanmayı mı düşünüyosun
yok artık
eşinin sucu ne ?
sen takmışsın kayı eşine?
adam senin yanında olmuş oluyorda sen boşanmayı düşünebiliyosun
çok şaşırdım böle düşündüğüne

bu karmasan normal ama haksız.esının sucu yok bence hatta alkıslıyrm cogu erkegn yapamayacgı kadr destk olms sana.baskası olsa illa ara bayramda sende gel onlar benım aılem der tuttururdu.aynı yasanmıslıkları kafanda tekrar tekrar yasıyrsun bende gectm buralrdn ama ınan o bebek sıze ılac olacak.kocan ve cocugn dısında senı uzen kımseyı sokmayacksın hayatına bu senın elınde.adamıda fazla bunaltma bak dıger taraf careyı gostermıs:senden ayrılsam sevınecekler dıyor:KK14:sefkatle yaklaskı yuvanızda huzur olsun.sen bunları kafanda asmadanda huzur olmaz canım yanı bır ev kadınıyla yasar hayatı.hem rahatlasana butun bunlar bellıkı sadece kıskanclıktan yapılıyor:KK1:sen herseye ragmen yuvanı sımsıkı tut kımseyı bulastırma onlarda bu hasetle daralmaya devam etsınleeer:KK53:bu hafta bebıse cıcı almaya cıkın mesela esınle.ortak mutluluklar olustrn sızı yaklastracak.unutma ama hersey sana baglı ..mutluluklaaar

bak ne güzel bebeğin olcak görüşmeyi kes onlarla bunun böylesi kocanlada kötü etcek seni kafanı dinlersin hiç olmazsa bayramda adet yerini bulsun diye bayramlaşırsın tamam en azından eşin yanında ezdirmiyo seni bundan sonra herşey güzel olur inşallah etme bulma dünyası kimim kime muhtaç olcanı bilemezsin:KK4:

ne yani boşanmayı mı düşünüyosun
yok artık
eşinin sucu ne ?
sen takmışsın kayı eşine?
adam senin yanında olmuş oluyorda sen boşanmayı düşünebiliyosun
çok şaşırdım böle düşündüğüne
böle düşünmemem gerekir değilmi :KK43: olaki bir kargasa daha yasanırsa inan laf kaldırmaya gücüm kalmadı oda bende hep mutsuzmu oluruz diyorum gelecegin ne gösterecegini kimse bilemez ama .... insallah 1 hafta sonra kendimi toplar aklımı başıma alırım suan pek mantıklı düşünemiyorum uyarın için çok tesekkür ederim :KK58: ben eşimi çok seviyorum

yorum yapan bebegim için iyi dilekler dileyen herkese çok ama çok teşekkür ederim bende bekarken arkadaslarıma cok destek cıkardım ama başa gelınce ... yapan edende allahından bulsun ben bebegıme kocama sahip cıkıp sorunlarıda kapının arkasına koymam gerekiyor yazılarınızı okudukça daha bi güçleniyorum sanki herkese ama herkese çok tesekkür ederim :nazar: hepinizden allah razı olsun

Bak canım böyle davranmaya devam edersen kaynanan ve eltin olacak o cadıların ekmeğine sadece yağı değil üstüne balını da sürüp ağızlarına lokma lokma koyacaksın!Eşini altın tepsi içinde onlara sunuyorsun!Benim şimdiki aklım olsa ne ikiyüzlü olurdum onlara karşı,eşimi kaptırmazdım onlara!Kendi ellerimle eşimi verdim onlara.Yarın akşam güzel bir yemek yap,giyin şöyle güzelce bebişin sen ve eşin mutlu bir yemek yiyin,bebişinle babacığını sevin,doğunca ona neler yapacağınızı anlatın.Yani yarından itibaren eşine ve kendine en önemliside bebişine iyi davran!Birde bana kalırsa eşine eltinin akrabalarından birini alacaklardı sen onların niyetini bozdun(diye düşündüm)

Bak canım böyle davranmaya devam edersen kaynanan ve eltin olacak o cadıların ekmeğine sadece yağı değil üstüne balını da sürüp ağızlarına lokma lokma koyacaksın!Eşini altın tepsi içinde onlara sunuyorsun!Benim şimdiki aklım olsa ne ikiyüzlü olurdum onlara karşı,eşimi kaptırmazdım onlara!Kendi ellerimle eşimi verdim onlara.Yarın akşam güzel bir yemek yap,giyin şöyle güzelce bebişin sen ve eşin mutlu bir yemek yiyin,bebişinle babacığını sevin,doğunca ona neler yapacağınızı anlatın.Yani yarından itibaren eşine ve kendine en önemliside bebişine iyi davran!Birde bana kalırsa eşine eltinin akrabalarından birini alacaklardı sen onların niyetini bozdun(diye düşündüm)
:KK9::KK9:arkadasın tavsıyesıne tamamen katılıyorum agzının tadını bozma onlar yuzunden:KK34:

Canım başından beri seni kayınvaliden de eltin de kıskanmış, düğün alışverişinde yaptıklarından belli.
Ama sen böyle yaptıkça üzüldükçe, ağladıkça gerçekten onları sevindiriyorsun.
Eşine de fazla yüklenme, daha ne yapacaktı ki ailesini silip atamaz, seni korumuş, çoğu eşin yapamadığını yapmış.
Artık kendini topla, kendine gel, üzülmeyi ağlamayı bırak evliliğine bebeğine konsantre ol.
Hamilelikte senin yaşadığın sıkıntıyı bebeğin karnında yaşıyor, etkileniyor.
O yüzden bu psikolojiden biran önce kurtul.
Git bebeğine güzel kıyafetler al, hazırlık yap, güzel bir kitap al oku, çocuk gelişimi hakkında kitaplar okuyabilirsin, güzel bir dvd al akşam eşinle birlikte izle.
Havalar aralık ayına ramen çok güzel, dışarı çık dolaş, bir cafede otur kahve iç.
Hayat çok güzel, onları düşünerek heba etme.

onlar ne yaparlarsa yapsınlar eşinle aranı bozma. eşin onlara kızıp stresli olsa bile onu neşelendirmeye çalış ama ailesinden asla söz etme. bende buna benzer şeyler yaşadım. yuvanıza karıştırmayın öyle kişileri onlar bişey dedi diye birbirinize kızıp kavga etmeyin.

hepinizin beni çok ama çok iyi anladığını farkettim ve dertleştiğim insanların beni anlaması kadar huzur verici birşey olamaz 2 gündür eşime o kadar iyi davranıyorum ki oda hemen karsılıgını veriyor üstümden öyle bir yük aldınızki onlar bende takıntı olmuş farkedememişim allahım deliymişim ben sevmiyorlar konusmuyorlar diye aglayan:KK19: sevemeyen sevmesin istemeyende gelmesin yaranacam diye catlamıştım artık :KK52: sayenizde 2 gündür nasıl rahatım nasıl rahatım ilk defa evimde ayaklarımı uzatıp cayımı alıp televizyonumu izledim keyfini cıkardım evimin gözüme daha bir güzel geldi yuvam sahip olduklarımı farkettim bi anda hersey huzurmuş :KK54: geçen günde bir haber aldım eltimde kayınvalide saç baş olmuşlar evlerini ayırmışlar kayınpederiminde iş yerine hırsız girmiş bir düğün parası zararı varmış (biz evlenirken bi taksit yardımlarını görmedi kocam allah sahit )ve eltim kocasıyla 1 senedir çizgide yasıyormuş allahım dedim sen büyüksün milletin yuvasını huzursuz etmek ne demek aynen dolasır kendine getirir allah böyle eden nasılda buluyor bundan sonra sadece eşim görüşecek bayramlardada rahatım artık benden mutlusu olamaz bugün hepinizin allah gönlüne göre versin yuvalarınız huzur dolsun sevgileriniz artsın inşallah tatlı tatlı bebişleriniz olsun :emir_bebek: terapi gibi geldiniz hepiniz bana

Vay anam vaayy!!:KK53::KK53::KK53:
Bu nasıl eltii yaa.. Madem catlamak istiyor catlatsaydın arkadasım..
Ama tabiki en güzeli muhatap olmamak.
Ne derlerse desinler hic umursama.
Umursasan da birsey degismeyecek cünkü.
Sana kendi evinde nasıl hayvan diyor vallahi iyi cesaret aslında terbiyesizlik..
Nasıl cürret etmis anlayabilmis degilim.
Tek anladıgım cok tehlikeli biri oldugu.
Kesinlikle uzak durmalısın.:KK19:

hepinizin beni çok ama çok iyi anladığını farkettim ve dertleştiğim insanların beni anlaması kadar huzur verici birşey olamaz 2 gündür eşime o kadar iyi davranıyorum ki oda hemen karsılıgını veriyor üstümden öyle bir yük aldınızki onlar bende takıntı olmuş farkedememişim allahım deliymişim ben sevmiyorlar konusmuyorlar diye aglayan:KK19: sevemeyen sevmesin istemeyende gelmesin yaranacam diye catlamıştım artık :KK52: sayenizde 2 gündür nasıl rahatım nasıl rahatım ilk defa evimde ayaklarımı uzatıp cayımı alıp televizyonumu izledim keyfini cıkardım evimin gözüme daha bir güzel geldi yuvam sahip olduklarımı farkettim bi anda hersey huzurmuş :KK54: geçen günde bir haber aldım eltimde kayınvalide saç baş olmuşlar evlerini ayırmışlar kayınpederiminde iş yerine hırsız girmiş bir düğün parası zararı varmış (biz evlenirken bi taksit yardımlarını görmedi kocam allah sahit )ve eltim kocasıyla 1 senedir çizgide yasıyormuş allahım dedim sen büyüksün milletin yuvasını huzursuz etmek ne demek aynen dolasır kendine getirir allah böyle eden nasılda buluyor bundan sonra sadece eşim görüşecek bayramlardada rahatım artık benden mutlusu olamaz bugün hepinizin allah gönlüne göre versin yuvalarınız huzur dolsun sevgileriniz artsın inşallah tatlı tatlı bebişleriniz olsun :emir_bebek: terapi gibi geldiniz hepiniz bana

Kendini rahat hissetmene nasıl sevindim anlatamam.
Sakın bir daha kendini bu kadar üzme degmeyecek insanlar icin.
Onlar layıgını bulacaktı elbet, cok gecmedi buldular.
Allah kimsenin yanına bırakmaz yaptıgını.
Sen büyüksün Allahım..

geçen günde bir haber aldım eltimde kayınvalide saç baş olmuşlar evlerini ayırmışlar .... :KK60::KK60::KK60::KK60: nasıl hoşuma gitti.. Allah büyük işte :KK61:

aferinnnnn :KK9::KK9:

işte böyle ol hayatta eşinle birlikte aynı masada sohbet ederek yemek yiyip daracık koltuğu iki kişi sıkışıp çay içmek tv izlemenin keyfi diye bişey var

bunlarla tanış, eşyalarınla tanış tekrar eşinle aşkını tazele

bırak kaynanayı eltiyi

onlara allah sormuş zaten bak...

senin bişey yapmana gerek kalmamış...

bundan sonra eşinle ve bebeğinle yaşayacağın güzel günlerin keyfiniçıkar gereksiz şnsanların gereksiz varlığıyla boşa vakit kaybedip kafanı yorma

benımde kaynanamın kayınımın eltımın basına boyle seyler gelyor ve geldıgı zzaman lutfen kızmayın ama vallahı uzulemıyorum resmen gobek atıyorum. sevıncım onların basına gelen kotu olayda degıl gercekten rabbımın benım yanımda olmasını bıldıgımden. insanın ıcı neyse dısınada o vururmus.

konuyu ilk okuduğumda nasıl sinir oldum neyseki sonu iyi olmuş senin adına sevindim.Etme bulma dünyası işte boşuna dememişler.

X