hepinizin beni çok ama çok iyi anladığını farkettim ve dertleştiğim insanların beni anlaması kadar huzur verici birşey olamaz 2 gündür eşime o kadar iyi davranıyorum ki oda hemen karsılıgını veriyor üstümden öyle bir yük aldınızki onlar bende takıntı olmuş farkedememişim allahım deliymişim ben sevmiyorlar konusmuyorlar diye aglayan
sevemeyen sevmesin istemeyende gelmesin yaranacam diye catlamıştım artık
sayenizde 2 gündür nasıl rahatım nasıl rahatım ilk defa evimde ayaklarımı uzatıp cayımı alıp televizyonumu izledim keyfini cıkardım evimin gözüme daha bir güzel geldi yuvam sahip olduklarımı farkettim bi anda hersey huzurmuş
geçen günde bir haber aldım eltimde kayınvalide saç baş olmuşlar evlerini ayırmışlar kayınpederiminde iş yerine hırsız girmiş bir düğün parası zararı varmış (biz evlenirken bi taksit yardımlarını görmedi kocam allah sahit )ve eltim kocasıyla 1 senedir çizgide yasıyormuş allahım dedim sen büyüksün milletin yuvasını huzursuz etmek ne demek aynen dolasır kendine getirir allah böyle eden nasılda buluyor bundan sonra sadece eşim görüşecek bayramlardada rahatım artık benden mutlusu olamaz bugün hepinizin allah gönlüne göre versin yuvalarınız huzur dolsun sevgileriniz artsın inşallah tatlı tatlı bebişleriniz olsun
terapi gibi geldiniz hepiniz bana