• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Kızlar az önce yazmayı unuttum benim de bağırsaklarım bugün düzensiz
davul gibi şiş otururken rahatsız oluyorum su yemek yiyesim yok
Bu Sıcaklarda yolların da çekileceği yok hiç tam buhranlık ruh halim şu an

Kızlar akşam benim için hiç iyi sonlanmadı
Yediklerimi bir şekilde dengelerim ama diğer sorunları ne yapacağım bilmiyorum
Dönerken yolda güneş mi geçti başıma artık neyse kendimden geçtim
Eve geldim miğdem bulanıyor kimsenin sesini kaldıramıyorum odama gittim ağlıyorum filan ;)
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

Çok sağolun kızlar .gerçekten çok kötü bir geceydi .Allahım herkese sağlık mutluluk versin.yavrularımıza da.
lastrose6 lastrose6 küçükckuzuyaçda geçmiş olsun canım.

Gittim canım 2 gün rapor verdi iğne yaptı ilaç verdi.dr gittiğimde soğuk soğuk terliyordum
Canım Allah yardimcin olsun çok zor hastalık hele 2 çocuk seni bekliyor sa. Allah sifa versin canım. Rapor işi iyi olmuş.

Kızlar akşam benim için hiç iyi sonlanmadı
Yediklerimi bir şekilde dengelerim ama diğer sorunları ne yapacağım bilmiyorum
Dönerken yolda güneş mi geçti başıma artık neyse kendimden geçtim
Eve geldim miğdem bulanıyor kimsenin sesini kaldıramıyorum odama gittim ağlıyorum filan :KK66:
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Canım yol kaç saat sürüyor. Ne iş yapıyorsun? İş yerinde seni etkileyecek birşey mi oldu. Rabbim yardım etsin hepimize. Nerde yaşıyorsun ayrıca? Merak ettim. Sordum da sordum bugün.

Canım yol kaç saat sürüyor. Ne iş yapıyorsun? İş yerinde seni etkileyecek birşey mi oldu. Rabbim yardım etsin hepimize. Nerde yaşıyorsun ayrıca? Merak ettim. Sordum da sordum bugün.
Canım tek yol 1 saat 40 dakika sürüyor
İstanbul'da yaşıyorum canım

Canım sabah yazmıştım keyfim çok yerindeydi
İş yerindede çok güldüm eğlendim

İkinci defa akşam o sıcakta o yolu çekmek beni mahvetti
Tek ümidim ofisin yakınlarında bir ev bulmak
Bütün maaşım ev kirasına gitsin umrumda değil

Çok mutlu gülmeyi çok seven bir insanım aslında
Şu 1.5 yıldır yaşama sevincim kalmadı olay toyluktan mıdır nedir yeni farkına varmam iyi olmadığımın :KK66:

Kendimi salak hissediyorum bu işler bu raddeye gelmemeliydi daha önce çözmeliydim bu işi

Ama Allah büyük bu ay dananın kuyruğu kopacak
Gözümü kararttım o evi bulacağım
kusura bakmayın kızlar kötü enerji yaydım akşam akşam

Günaydın kızlar
C cerulean kötü enerji yaymadin canım paylastin bizimle. Paylastikca azalir. İnşallah bir ev bulur kurtulursun. Ama güzel ışte. Bütün maaşın gitmesin. Biraz da sana kalsın. Gerçek olur sonra.

Günaydın arkadaşlar
Sabah kahvaltim maydonozlu yumurta.
3 zeytin
Az peynir
Domates
Salatalık.
Çay.

Kızlar listeyi devam ettirebilirsiniz. Ben sabah tartildim.@yenidencan haftaya tartilacak bu hafta rahatsız landi. Başa isminizi yazıp başlangıç ve şimdi ki kilonuzu yazabilirsiniz.bol eksiler.

Lastrose6---92.6. __91.8_89.5__89.1
Yenidencan---92.8__92.0_91.4__hasta

Günaydın kızlar

Ben salı yada Çarşamba tartılmıştım 57.20 di kilom
Beni listeye yazmayın lütfen stres yapıyor ben de
Çizelgelerime göre tartılayım ben..

Bu sabah uyandım gereksiz şeylerle karnımı doldurdum
Dün akşamın devamı

Ne diyebilirim ölmüşüm ağlayanım yok :KK53:
Bugün başka bir şey yemeyerek telafi etmeye çalışacağım

Canım Miyav_su Miyav_su nerelerdesin? Ben de yarın yüzmeye gitmeyi düşünüyorum. Yıllar oldu gitmeyeli. Fazla yüzemesem de Biraz değişiklik olur

Günaydın kızlar
C cerulean kötü enerji yaymadin canım paylastin bizimle. Paylastikca azalir. İnşallah bir ev bulur kurtulursun. Ama güzel ışte. Bütün maaşın gitmesin. Biraz da sana kalsın. Gerçek olur sonra.
Canım sağol iyi ki varsınız. sen nasılsın canım? Çocuklardan biri hastaydı sanırım kızın. Nasıl oldu şimdi daha iyidir inşallah

Günaydın arkadaşlar
3 zeytin
Az peynir
Domates
Salatalık.
Çay.

Kızlar listeyi devam ettirebilirsiniz. Ben sabah tartildim.@yenidencan haftaya tartilacak bu hafta rahatsız landi. Başa isminizi yazıp başlangıç ve şimdi ki kilonuzu yazabilirsiniz.bol eksiler.

İkinizde aynı kilolarda başlamışsınız canım bırakmayın birbirinizi hedef kilolarınıza ulaşana kadar.

@yenidencan canım umarım doktorun verdiği ilaçlarla daha iyisindir. Çocuklarda çok yormuyordur. Annelerin Allah yardımcısı olsun

Günaydın arkadaşlar
3 zeytin
Az peynir
Domates
Salatalık.
Çay.

Benim kilom 54.5 idi
bu sabah 54 kg çıktım.

Canım sağol iyi ki varsınız. sen nasılsın canım? Çocuklardan biri hastaydı sanırım kızın. Nasıl oldu şimdi daha iyidir inşallah
Kızım iyi canım teşekkür ederim. Bugün havuz günü bakalim inşallah tekrar hastalanmaz.
Tartiya isteyen katılır yenidencan yenidencan ile biz karar almistik. Devam ediyoruz.

Back
X