- Konu Sahibi yenidencan
- #1.781
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağolun kızlar .gerçekten çok kötü bir geceydi .Allahım herkese sağlık mutluluk versin.yavrularımıza da.
lastrose6 küçükckuzuyaçda geçmiş olsun canım.
Canım Allah yardimcin olsun çok zor hastalık hele 2 çocuk seni bekliyor sa. Allah sifa versin canım. Rapor işi iyi olmuş.Gittim canım 2 gün rapor verdi iğne yaptı ilaç verdi.dr gittiğimde soğuk soğuk terliyordum
Canım yol kaç saat sürüyor. Ne iş yapıyorsun? İş yerinde seni etkileyecek birşey mi oldu. Rabbim yardım etsin hepimize. Nerde yaşıyorsun ayrıca? Merak ettim. Sordum da sordum bugün.Kızlar akşam benim için hiç iyi sonlanmadı
Yediklerimi bir şekilde dengelerim ama diğer sorunları ne yapacağım bilmiyorum
Dönerken yolda güneş mi geçti başıma artık neyse kendimden geçtim
Eve geldim miğdem bulanıyor kimsenin sesini kaldıramıyorum odama gittim ağlıyorum filan
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Canım tek yol 1 saat 40 dakika sürüyorCanım yol kaç saat sürüyor. Ne iş yapıyorsun? İş yerinde seni etkileyecek birşey mi oldu. Rabbim yardım etsin hepimize. Nerde yaşıyorsun ayrıca? Merak ettim. Sordum da sordum bugün.
Canım sağol iyi ki varsınız. sen nasılsın canım? Çocuklardan biri hastaydı sanırım kızın. Nasıl oldu şimdi daha iyidir inşallah
İkinizde aynı kilolarda başlamışsınız canım bırakmayın birbirinizi hedef kilolarınıza ulaşana kadar.Günaydın arkadaşlar
Sabah kahvaltim maydonozlu yumurta.
3 zeytin
Az peynir
Domates
Salatalık.
Çay.
Kızlar listeyi devam ettirebilirsiniz. Ben sabah tartildim.@yenidencan haftaya tartilacak bu hafta rahatsız landi. Başa isminizi yazıp başlangıç ve şimdi ki kilonuzu yazabilirsiniz.bol eksiler.
Lastrose6---92.6. __91.8_89.5__89.1
Yenidencan---92.8__92.0_91.4__hasta
Benim kilom 54.5 idiGünaydın arkadaşlar
Sabah kahvaltim maydonozlu yumurta.
3 zeytin
Az peynir
Domates
Salatalık.
Çay.
Kızlar listeyi devam ettirebilirsiniz. Ben sabah tartildim.@yenidencan haftaya tartilacak bu hafta rahatsız landi. Başa isminizi yazıp başlangıç ve şimdi ki kilonuzu yazabilirsiniz.bol eksiler.
Lastrose6---92.6. __91.8_89.5__89.1
Yenidencan---92.8__92.0_91.4__hasta
Tebrikler canım Allah bana da tekrar 54ü görmeyi nasip eder inşallah yüzüm çok güzelleşiyor 55 kilo ve altındaBenim kilom 54.5 idi
bu sabah 54 kg çıktım.
Değişikmiş
Ya bana kimse yazmıyor buradan, beni sevmediler miii![]()
Kızım iyi canım teşekkür ederim. Bugün havuz günü bakalim inşallah tekrar hastalanmaz.Canım sağol iyi ki varsınız. sen nasılsın canım? Çocuklardan biri hastaydı sanırım kızın. Nasıl oldu şimdi daha iyidir inşallah