- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
- #1.241
İşleri var Canım yetiştirmesi gereken projesi varKötü bişi yoktur inşallah cnm 1 hafta müsade neden istiyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşleri var Canım yetiştirmesi gereken projesi varKötü bişi yoktur inşallah cnm 1 hafta müsade neden istiyorsun![]()
Kızz Noldu sanaEki Görüntüle 2014278 bugünki ruh halim![]()
Canım bugün çalışıyor musun?Eki Görüntüle 2014278 bugünki ruh halim![]()
Canim tam klasik Karatay kahvaltısı olmuş afiyet olsunGünaydın canım. Menulerin güzel olmuş afiyet olsun sana. Dün okudum ama cevap yazmaya fırsatım olmadı.
Sabah kahvaltim yeni bitti.
2 yumurta
3 zeytin
Biraz peynir
Domates
Salatalık
Çay
Canım neden eski kaşar öneriyor böyle ayrımın olduğunu bile bilmiyordum ..Afiyet olsun canım. Eski kaşar öneriyor karatay. Taze peynir yemek yok.Ama geri kalanı harika. Hele öğlen kahve mükemmel olur.
Canim tesekkur ederim. İyiyim çocuklarla ugrasiyorum. Memnun etmek zor kuzulari. Sanırım eski kaşar olmasının nedeni beklemiş olması.hani yoğurdu beklettikce mayada probiyotik etkisi artiyormus ya. Bu da öyle sanırım. Süzme peynir de yenmiyor.Canim tam klasik Karatay kahvaltısı olmuş afiyet olsun
nasılsın canım umarım iyisindir?
Sade türk kahvesi iyi olur sanki. Leptini de etkilemez.Karar verdim sütü icmiycem
İçsem de içmesemde uykusuzlugumu degistirmeyecek
Bari diyeti kurtaralim
Evde değilim Canım yüzme ptesi bugün diğer salondan eşyalarımı alıcam yarından itibaren otobüs durağına yürüyerek inmeyi düşünüyorum birde yüzmeden sonra eve yürüyerek gitmeyi planlıyorumMiyav_su sanırım evdesin. Bazen insan cildiriyor hakikaten. Bugün spor yüzme hangisi var gitde kafa dağıt. En güzel mutluluk sporla geliyor. Hele yüzmek. Keske bende yüz e bilsem. Fırsat olsada.
Kesinlikle canım yüzmeden sonra diğer bahsettiğim programı yapıcam inşallahAz kaldi desene yüzmeye planın süper. Yürümek güzel olur. Belki ilk yuzmeden sonra hamlarsin ama vücut alışır sonra.
İnşallah canım. Sıkı bir vücudum olsun istiyorum. 28 kilodan sonra vücudum yumuşacık oldu. Yüzme iyi gelir sanıyorum. Diğer dediğin program yoga + fitness süper birşeye benziyor. Benim yürüyüşten başka sporum olamaz su 4 yıl daha. Acaba yürüyüşte sıkılastirir mi vücuduKesinlikle canım yüzmeden sonra diğer bahsettiğim programı yapıcam inşallah
Canım Şeyda Coşkun yürüyüşü öneriyor sıkılasmayaİnşallah canım. Sıkı bir vücudum olsun istiyorum. 28 kilodan sonra vücudum yumuşacık oldu. Yüzme iyi gelir sanıyorum. Diğer dediğin program yoga + fitness süper birşeye benziyor. Benim yürüyüşten başka sporum olamaz su 4 yıl daha. Acaba yürüyüşte sıkılastirir mi vücudu
Canım allah yardımcın olsun bizlerde kendi annelerimizi böyle yormusuzdur allah bilirCanim tesekkur ederim. İyiyim çocuklarla ugrasiyorum. Memnun etmek zor kuzulari. Sanırım eski kaşar olmasının nedeni beklemiş olması.hani yoğurdu beklettikce mayada probiyotik etkisi artiyormus ya. Bu da öyle sanırım. Süzme peynir de yenmiyor.
Sen naptin biraz kendine geldin mi?
1 hafta falan var. dün aç geldim eve. akşam da sebze olunca tutmadı. o yüzden dengesiz oldu. fazla yedim.60kiloyum regl yakın mi? Ekmek kayısı yemissin.