• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

IMG_0502.webp
bugünki ruh halim :110:

Günaydın canım. Menulerin güzel olmuş afiyet olsun sana. Dün okudum ama cevap yazmaya fırsatım olmadı.
Sabah kahvaltim yeni bitti.
2 yumurta
3 zeytin
Biraz peynir
Domates
Salatalık
Çay
Canim tam klasik Karatay kahvaltısı olmuş afiyet olsun
nasılsın canım umarım iyisindir?

Canim tam klasik Karatay kahvaltısı olmuş afiyet olsun
nasılsın canım umarım iyisindir?
Canim tesekkur ederim. İyiyim çocuklarla ugrasiyorum. Memnun etmek zor kuzulari. Sanırım eski kaşar olmasının nedeni beklemiş olması.hani yoğurdu beklettikce mayada probiyotik etkisi artiyormus ya. Bu da öyle sanırım. Süzme peynir de yenmiyor.
Sen naptin biraz kendine geldin mi?

Son düzenleme:
Miyav_su Miyav_su sanırım evdesin. Bazen insan cildiriyor hakikaten. Bugün spor yüzme hangisi var gitde kafa dağıt. En güzel mutluluk sporla geliyor. Hele yüzmek. Keske bende yüz e bilsem. Fırsat olsada.

Miyav_su Miyav_su sanırım evdesin. Bazen insan cildiriyor hakikaten. Bugün spor yüzme hangisi var gitde kafa dağıt. En güzel mutluluk sporla geliyor. Hele yüzmek. Keske bende yüz e bilsem. Fırsat olsada.
Evde değilim Canım yüzme ptesi bugün diğer salondan eşyalarımı alıcam yarından itibaren otobüs durağına yürüyerek inmeyi düşünüyorum birde yüzmeden sonra eve yürüyerek gitmeyi planlıyorum

Kesinlikle canım yüzmeden sonra diğer bahsettiğim programı yapıcam inşallah
İnşallah canım. Sıkı bir vücudum olsun istiyorum. 28 kilodan sonra vücudum yumuşacık oldu. Yüzme iyi gelir sanıyorum. Diğer dediğin program yoga + fitness süper birşeye benziyor. Benim yürüyüşten başka sporum olamaz su 4 yıl daha. Acaba yürüyüşte sıkılastirir mi vücudu

İnşallah canım. Sıkı bir vücudum olsun istiyorum. 28 kilodan sonra vücudum yumuşacık oldu. Yüzme iyi gelir sanıyorum. Diğer dediğin program yoga + fitness süper birşeye benziyor. Benim yürüyüşten başka sporum olamaz su 4 yıl daha. Acaba yürüyüşte sıkılastirir mi vücudu
Canım Şeyda Coşkun yürüyüşü öneriyor sıkılasmaya
karatay da zaten yürüyüş öneriyor

bence zaten kendi temponda yürüyüş en güzel spor koşma dizlere iyi değil başka sporların başka zararları olabiliyor yürüyüş en güzeli

Canim tesekkur ederim. İyiyim çocuklarla ugrasiyorum. Memnun etmek zor kuzulari. Sanırım eski kaşar olmasının nedeni beklemiş olması.hani yoğurdu beklettikce mayada probiyotik etkisi artiyormus ya. Bu da öyle sanırım. Süzme peynir de yenmiyor.
Sen naptin biraz kendine geldin mi?
Canım allah yardımcın olsun bizlerde kendi annelerimizi böyle yormusuzdur allah bilir
süzme peynir neden yenmiyor ki sanırım karatay in kitaplarını okuma vakti geldi
sırf birini okumuştum şimdiye kadar

Kızlar bugün hem diyetimin 4. Günü hem uykusuzluk var iş yeride yoğundu bir de üç gündür protein ağırlıklı takılıyorum salata ve sebze yemeye doyamadim

4. / 5. Günü diyetin bir sıkılma oluyor bende
Sabahtan başladım h. Cevizi suyu mu İçsem öğle sütlü kahve mi yapsam vs vs

az önce arkadaşım ton balikli salata almış biraz kızın salatasinida tirtıkladim

Bir maymun istahliligi var üzerimde

Eve varınca menümü paylaşacağım

sabah 08.30
2 yumurtadan peynirli zerdeçallı omlet
2 kalamata zeytini
domates
2 ceviz
10 çiğ kaju fıstığı

ara 13.15
200 gr ev yoğurdu
1 yk keten tohumu
1 küçük erik

ara 15.30
10 çiğ badem

akşam 19.00
1 parça biftek
3 yk yoğurtlu kuru sebze (patlıcan kabak biber)
deniz börülcesi

yatana kadar 2,5 lt su
35 dk yürüyüş

Back
X