- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
- #1.001
Sen ne yedin canım. Beni hiiiccc örnek almayın ben kötü ornegim.Of karnıyarık cacık ve dolma afiyet olsun bende bugün Ne yesem
Hemen ellerim şişti sabah yüzükler oturdu rahatsız oldum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne yedin canım. Beni hiiiccc örnek almayın ben kötü ornegim.Of karnıyarık cacık ve dolma afiyet olsun bende bugün Ne yesem
Canım geçmiş olsun şuan nasıl annen doktor krom hapı vermedi miCanım hele beni görsen. Anneme gittim şekeri düşmüş hastanede yatmış bana soylememisler. Moralim bir bozuldu. Eve geldim bebekle ben. Pide tatlı cay ile yedim. Ama ne bayramimiz kaldi ne tadimiz. Anne baklavası yedim. Ama öylesine. bugün baslayim diyorum duzenli.başlayacağım ama Allah izin verirse.
Ben evde akşam salçalı makarna yedim beynim kulaklarım zonkluyor bugünde yemek Yok kahvaltı gibi yerim yarın inşallah başlarımSen ne yedin canım. Beni hiiiccc örnek almayın ben kötü ornegim.
Yok Canım bölük pörçük uyudum ve Yorgun'um acayip uyusam sanırım 48 saat uyanmamAllah yardimcin olsun canım güç kuvvet versin sana rabbim. Umarım evde iyi uyudun
Sağol canım. Yok krom hapı filan vermedi buradakilar serum takip yolluyor gibi geliyor bana. Şeker hastalarına iyi mi geliyor. Sinirleri bozulmuş ankarada ,yolda şekeri de düşünce ambulans ile gelmiş yolu. Kalp krizi sanmislar. Sen krom kullanıyor musun ki.Canım geçmiş olsun şuan nasıl annen doktor krom hapı vermedi mi
Bende yedim makarna ne lezzetli geldi. Hep çocuklar yerdi benim canım istemezdi ama bu kez yedim. Bugün sabah kiraz pide yedim bugün de yok bana karatay. Birşey yapasim yok.Ben evde akşam salçalı makarna yedim beynim kulaklarım zonkluyor bugünde yemek Yok kahvaltı gibi yerim yarın inşallah başlarım
Yorgunluktan uyuyamadin herhalde. Allah sana sabır kuvvet versin.rabbim hayırlı kazançlar nasip etsin. Alnının teriyle kazaniyorsun parani.Yok Canım bölük pörçük uyudum ve Yorgun'um acayip uyusam sanırım 48 saat uyanmam
Şeker çıkınca serum takılıyor benim öyle oluyor Canım doktorana danışsın annen krom hapı şekeri dengeliyor hoş bizim doktorlar para kazanacak ilaçları yazarlar sadece sende bir araştırSağol canım. Yok krom hapı filan vermedi buradakilar serum takip yolluyor gibi geliyor bana. Şeker hastalarına iyi mi geliyor. Sinirleri bozulmuş ankarada ,yolda şekeri de düşünce ambulans ile gelmiş yolu. Kalp krizi sanmislar. Sen krom kullanıyor musun ki.
Şeker hastalığı kalp krizini tetikliyor Canım aman Allah korusun bende de o risk var babam iki kere amjiyo bir kerde açık kalp ameliyatı geçirdi her şeker hastası kalp hastası ve haşimoto hastası olmaya adaydırSağol canım. Yok krom hapı filan vermedi buradakilar serum takip yolluyor gibi geliyor bana. Şeker hastalarına iyi mi geliyor. Sinirleri bozulmuş ankarada ,yolda şekeri de düşünce ambulans ile gelmiş yolu. Kalp krizi sanmislar. Sen krom kullanıyor musun ki.
Geçmiş olsun canım , Allahım şifa versin tüm hastalara inşallah.şimdi nasıl oldu annenCanım hele beni görsen. Anneme gittim şekeri düşmüş hastanede yatmış bana soylememisler. Moralim bir bozuldu. Eve geldim bebekle ben. Pide tatlı cay ile yedim. Ama ne bayramimiz kaldi ne tadimiz. Anne baklavası yedim. Ama öylesine. bugün baslayim diyorum duzenli.başlayacağım ama Allah izin verirse.
İnşallah iner Canım bende bugün yürüdüm terminale kadar iyi geldi Çarşamba günüde yüzme kursunu aramayı planlıyorum yAda giderim olmazsa başka yerlere bakarım eski salondan sıkıldım 3 yıldırGobegim sis bir şekilde oturuyorum. Çabuk inse bari .
Gömüldüm valla yemeklere akşam eve gelince tavuk haşlama et semizotu salatası 9 da 10 11 arası da fıstık ve çekirdek.Of karnıyarık cacık ve dolma afiyet olsun bende bugün Ne yesem
Sen şu fıstık fındık evden Yok et Canım ya başka birşey ile oyalan olmaz mıGömüldüm valla yemeklere akşam eve gelince tavuk haşlama et semizotu salatası 9 da 10 11 arası da fıstık ve çekirdek.
Ben de şişeyırum bazı sabahlar benimki tuzlu yemekten oluyor galiba.gecenin 11 inde fıstık yersen olacağı bu tabi.Sen ne yedin canım. Beni hiiiccc örnek almayın ben kötü ornegim.
Günaydın canımGünaydın herkese hayırlı günler..