• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Canım hele beni görsen. Anneme gittim şekeri düşmüş hastanede yatmış bana soylememisler. Moralim bir bozuldu. Eve geldim bebekle ben. Pide tatlı cay ile yedim. Ama ne bayramimiz kaldi ne tadimiz. Anne baklavası yedim. Ama öylesine. bugün baslayim diyorum duzenli.başlayacağım ama Allah izin verirse.
Canım geçmiş olsun şuan nasıl annen doktor krom hapı vermedi mi

Canım geçmiş olsun şuan nasıl annen doktor krom hapı vermedi mi
Sağol canım. Yok krom hapı filan vermedi buradakilar serum takip yolluyor gibi geliyor bana. Şeker hastalarına iyi mi geliyor. Sinirleri bozulmuş ankarada ,yolda şekeri de düşünce ambulans ile gelmiş yolu. Kalp krizi sanmislar. Sen krom kullanıyor musun ki.

Ben evde akşam salçalı makarna yedim beynim kulaklarım zonkluyor bugünde yemek Yok kahvaltı gibi yerim yarın inşallah başlarım
Bende yedim makarna ne lezzetli geldi. Hep çocuklar yerdi benim canım istemezdi ama bu kez yedim. Bugün sabah kiraz pide yedim bugün de yok bana karatay. Birşey yapasim yok.

Sağol canım. Yok krom hapı filan vermedi buradakilar serum takip yolluyor gibi geliyor bana. Şeker hastalarına iyi mi geliyor. Sinirleri bozulmuş ankarada ,yolda şekeri de düşünce ambulans ile gelmiş yolu. Kalp krizi sanmislar. Sen krom kullanıyor musun ki.
Şeker çıkınca serum takılıyor benim öyle oluyor Canım doktorana danışsın annen krom hapı şekeri dengeliyor hoş bizim doktorlar para kazanacak ilaçları yazarlar sadece sende bir araştır

Şeker hastalığı kalp krizini tetikliyor Canım aman Allah korusun bende de o risk var babam iki kere amjiyo bir kerde açık kalp ameliyatı geçirdi her şeker hastası kalp hastası ve haşimoto hastası olmaya adaydır

Canım hele beni görsen. Anneme gittim şekeri düşmüş hastanede yatmış bana soylememisler. Moralim bir bozuldu. Eve geldim bebekle ben. Pide tatlı cay ile yedim. Ama ne bayramimiz kaldi ne tadimiz. Anne baklavası yedim. Ama öylesine. bugün baslayim diyorum duzenli.başlayacağım ama Allah izin verirse.
Geçmiş olsun canım , Allahım şifa versin tüm hastalara inşallah.şimdi nasıl oldu annen lastrose6 lastrose6 ?daha önce kullanıyor muydu ilaç?

Back
X