- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
- #1.021
Bende yarından itibaren başlıyorum bıktım eski performansımı arıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim neden aklıma gelmidi ki makarna bayılırım salçalı ince doğrunmış domates salatası ile sulucaYok Canım bölük pörçük uyudum ve Yorgun'um acayip uyusam sanırım 48 saat uyanmam
Benim neden aklıma gelmidi ki makarna bayılırım salçalı ince doğrunmış domates salatası ile suluca
Afiyet olsun canım bayram sonrası sıkı bir şekilde asılmamız lazım.Ben 3 öğüne geçeceğim o zaman bakalım ne olacak.havalarda da sıcak nasıl yürüyeceğim diye düşünüyorum.Bende yedim makarna ne lezzetli geldi. Hep çocuklar yerdi benim canım istemezdi ama bu kez yedim. Bugün sabah kiraz pide yedim bugün de yok bana karatay. Birşey yapasim yok.
Gobegim sis bir şekilde oturuyorum. Çabuk inse bari .[/QUOTE
İner canım 3 çocukla o midede birşey kalmaz çok zorlanırsan karbonat ya da sodaiç.
Bende yedim makarna ne lezzetli geldi. Hep çocuklar yerdi benim canım istemezdi ama bu kez yedim. Bugün sabah kiraz pide yedim bugün de yok bana karatay. Birşey yapasim yok.
Gobegim sis bir şekilde oturuyorum. Çabuk inse bari .
Bende severim bol limonlu salata ile acı olucak birde bugün yarım kalan makarnayı yapayım da kurtulayımBenim neden aklıma gelmidi ki makarna bayılırım salçalı ince doğrunmış domates salatası ile suluca
Yoğurt da ye yanında canım belki çok etkili olmazını engeller.Bende severim bol limonlu salata ile acı olucak birde bugün yarım kalan makarnayı yapayım da kurtulayım
Evde yoğurdum kalmadı Canım hazır tüketmiyorumYoğurt da ye yanında canım belki çok etkili olmazını engeller.
Canım benim yarınlarımız , yarınlara umutlarımız hiç bitmesin inşallah.Ben yarından itibarenyanlız bende de yarınlar bitmiyor
![]()
Amin CanımCanım benim yarınlarımız , yarınlara umutlarımız hiç bitmesin inşallah.
OBugün topuklular ile iyi yürüdüm otobüsü kaçırmamak için sabah 06.00 da kimsecikler yoktu 30 dk yürüdüm![]()
Çok iyi yapmışsın canım ama dikkat et .uzun süreli topuklu sıkıntı omuşturulormuş.Bugün topuklular ile iyi yürüdüm otobüsü kaçırmamak için sabah 06.00 da kimsecikler yoktu 30 dk yürüdüm![]()
Canım bende giymiyordum artık giyorum birgün normal ertesi gün topuklu giyorum iyi oluyor benim için inşallah en kısa zamanda sende giyersin CanımO
Çok iyi yapmışsın canım ama dikkat et .uzun süreli topuklu sıkıntı omuşturulormuş.
Miyav_su topuklu giymeyeli yıllarrrr yıllarrrr oldu.
Kızlar yoğurt diyince arefe günü yoğurt yaptım eşim ekşi sever bebeğin kavanozlarını doldurduktan sonra ocak yanmaya devam etti büyük kavanozlardaki keşik kesik olmuş.Evde yoğurdum kalmadı Canım hazır tüketmiyorum
Onu lor olarak kullanabilirsin CanımKızlar yoğurt diyince arefe günü yoğurt yaptım eşim ekşi sever bebeğin kavanozlarını doldurduktan sonra ocak yanmaya devam etti büyük kavanozlardaki keşik kesik olmuş.
O kadar sert değil , tekrar ısıtsam olur mu acaba?Onu lor olarak kullanabilirsin Canım
Onu bilemem CanımO kadar sert değil , tekrar ısıtsam olur mu acaba?
Teşekkür ederim canım. Aarastiracagim.ilaç konusunda çok haklısın.Şeker çıkınca serum takılıyor benim öyle oluyor Canım doktorana danışsın annen krom hapı şekeri dengeliyor hoş bizim doktorlar para kazanacak ilaçları yazarlar sadece sende bir araştır
Çok iyi olur yüzme bende gelebilecek keşke.İnşallah iner Canım bende bugün yürüdüm terminale kadar iyi geldi Çarşamba günüde yüzme kursunu aramayı planlıyorum yAda giderim olmazsa başka yerlere bakarım eski salondan sıkıldım 3 yıldır
Gömüldüm valla yemeklere akşam eve gelince tavuk haşlama et semizotu salatası 9 da 10 11 arası da fıstık ve çekirdek.