• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

IMG_0484.webp

Bende yedim makarna ne lezzetli geldi. Hep çocuklar yerdi benim canım istemezdi ama bu kez yedim. Bugün sabah kiraz pide yedim bugün de yok bana karatay. Birşey yapasim yok.
Afiyet olsun canım bayram sonrası sıkı bir şekilde asılmamız lazım.Ben 3 öğüne geçeceğim o zaman bakalım ne olacak.havalarda da sıcak nasıl yürüyeceğim diye düşünüyorum.

Gobegim sis bir şekilde oturuyorum. Çabuk inse bari .[/QUOTE
İner canım 3 çocukla o midede birşey kalmaz çok zorlanırsan karbonat ya da sodaiç.
Bende yedim makarna ne lezzetli geldi. Hep çocuklar yerdi benim canım istemezdi ama bu kez yedim. Bugün sabah kiraz pide yedim bugün de yok bana karatay. Birşey yapasim yok.

Gobegim sis bir şekilde oturuyorum. Çabuk inse bari .

Bende severim bol limonlu salata ile acı olucak birde bugün yarım kalan makarnayı yapayım da kurtulayım
Yoğurt da ye yanında canım belki çok etkili olmazını engeller.
Anammmm sohbetimize bak yemiş gibi oluyoruz.
Kızlar konuşalım tarif verelim, reklam var ya ondaki gibi
YEMEZEK DE OLURRRRRRR DİYELİM.

Bugün topuklular ile iyi yürüdüm otobüsü kaçırmamak için sabah 06.00 da kimsecikler yoktu 30 dk yürüdüm :KK54:
O
Bugün topuklular ile iyi yürüdüm otobüsü kaçırmamak için sabah 06.00 da kimsecikler yoktu 30 dk yürüdüm :KK54:
Çok iyi yapmışsın canım ama dikkat et .uzun süreli topuklu sıkıntı omuşturulormuş.
Miyav_su Miyav_su topuklu giymeyeli yıllarrrr yıllarrrr oldu.

Şeker çıkınca serum takılıyor benim öyle oluyor Canım doktorana danışsın annen krom hapı şekeri dengeliyor hoş bizim doktorlar para kazanacak ilaçları yazarlar sadece sende bir araştır
Teşekkür ederim canım. Aarastiracagim.ilaç konusunda çok haklısın.
İnşallah iner Canım bende bugün yürüdüm terminale kadar iyi geldi Çarşamba günüde yüzme kursunu aramayı planlıyorum yAda giderim olmazsa başka yerlere bakarım eski salondan sıkıldım 3 yıldır
Çok iyi olur yüzme bende gelebilecek keşke.
Gömüldüm valla yemeklere akşam eve gelince tavuk haşlama et semizotu salatası 9 da 10 11 arası da fıstık ve çekirdek.

En azından hamur işi yememissin.

Back
X