Artık dur demem gerekiyordu

İnşallah canım devam edelim .Allahım azmimizi mutluluğumuzu arttırsın inşallah.
Ben arada bulgur işi yiyorum halen çok lezzetli geliyor bana.

Acıktım ben , evden getirdiğim yoğurdu ayran yaptım 1 konserve kavanozuna yakın tuzlu ayran içtim. Bakalım akşama ne yerim buzlukta ciğer var en iyisi onu yapayım değil mi yanına da cacık.

Acıktım ben , evden getirdiğim yoğurdu ayran yaptım 1 konserve kavanozuna yakın tuzlu ayran içtim. Bakalım akşama ne yerim buzlukta ciğer var en iyisi onu yapayım değil mi yanına da cacık.
Ciğer ile güzel bir sogan söğüş yap. Domates salatalik zeytinyağlı kekikli güzel olur. Bende yoğurdu herşey ile seviyorum. Ama bir de vitamin durumu var tabii

Kızlar kurabiye yedim. 4 tane kurabiye. sonra da normal yemegimi. İznim başlamış bulunmaktadır. Geri kalan kaçamakları canınız çekmesin diye yazmayacağım.

Kızlar kurabiye yedim. 4 tane kurabiye. sonra da normal yemegimi. İznim başlamış bulunmaktadır. Geri kalan kaçamakları canınız çekmesin diye yazmayacağım.
Afiyet olsun canım , benim canımda ev keki çekiyor sade sıcacık.
Akşam yemeğim
2 tabak karnabahar yemeği
Bolca salata
Tepeleme 1 tabak ciğer sote
Yoğurt
Buğün fıstığı kavirip yiyeceğim.

Bebeği sallıyorum biraz ateşi var 37.8 di en son ateş düşürücü verdim saat 7 de .
İnşallah sıkıntılanmaz kuzu Allahım tüm yavrularımıza şifa versin.

Afiyet olsun canım. Ben hamur işi yedim. Eşim oruç ya dışarı çıkamayız. Evdeyiz

Bebeği sallıyorum biraz ateşi var 37.8 di en son ateş düşürücü verdim saat 7 de .
İnşallah sıkıntılanmaz kuzu Allahım tüm yavrularımıza şifa versin.
Çok.geçmiş olsun nasıl geçti geçen. İlaçla rahatlayıp uyumustur inşallah.
Günüydın kızlar .bayrama 1 var inşallah.
Günaydın canım bugün arife ama benim aklım dut larda fırsat bulursam gidip yiyeceğim.
Bebek nasıl oldu Sen nasılsın. Yine erkenciyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…