- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
Karyolada mı yatıyorsun canım?Ben korkuyorum gerçi ben karyolada değil kanepede yatıyorum büyük oğlimla.Artık emziriyorum uykum varsa yanıma alıp yatıyorum o zaman döne döne uyuyor. Arada emiyor. Gece öyle geçiyor.
Canım benim sana da afiyet olsun. Ben halen pastırma almadım.Canım benim afiyet olsun. Çok güzel menü. Çok severim kozlenmis yemeği.
Kahvaltim
2 yumurta pastirmali.
5 zeytin
Az peynir
Domates
Salatalık
Çay
Evet karyola da yatıyorum. Ve ben kalip gibi uyuyorum. Uykum hafiftir. Bebeği yanıma almazsam sabaha karşı çok sık uyaniyor.Karyolada mı yatıyorsun canım?Ben korkuyorum gerçi ben karyolada değil kanepede yatıyorum büyük oğlimla.
Büyük oğlumda yer yatağı yapmıştım imzirilordum şimdi yatarken emziremiyorum , bir de çok ağır uyur da dönermiyim üstüne diye korkuyorum .
Benimki de aynı sabaha karşı 15dk da bir uyanıyor.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Evet karyola da yatıyorum. Ve ben kalip gibi uyuyorum. Uykum hafiftir. Bebeği yanıma almazsam sabaha karşı çok sık uyaniyor.
Ben kimali menemen yapacağım. Yarın için kalp kavuracagim canimAkşama yemeğim yok ne yapsam diyez düşünüyorum.Galiba kahvaltı yapacağım.Menemen ve diğerleri
Siz ne yapacaksınız kızlar?
Aiyet olsun canım , mercimek koydum haşlanıyor kısır yapacam eşime de Menemen ve marcimek çorbası. Oğlumda yer büyük çorba.bakalım küçüğe ne yediririm.Ben kimali menemen yapacağım. Yarın için kalp kavuracagim canim
Sanırım kuzu eşim almış. Zeytinyağını ilk koydum kuyruk yağı yokmuş. Normalde kuyruk yağı koyarımKalp kuzu kalbimi ?zeytinyağımı koyuyorsun canım
Yine cesitlendi senin menü. Herkese ayrı. Çok zor. Allah kolaylık versinAiyet olsun canım , mercimek koydum haşlanıyor kısır yapacam eşime de Menemen ve marcimek çorbası. Oğlumda yer büyük çorba.bakalım küçüğe ne yediririm.
Günaydın canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar inşallah.
Amin canım , Allahım hepimize kolaylık versin inşallah.Yine cesitlendi senin menü. Herkese ayrı. Çok zor. Allah kolaylık versin
Afiyet olsun canım herzamanki gibi çok güzel besleyici ve kaçamaksız olmuş öğünün.Akşam yemeğim
2 yumurtalı menemen
Peynir
Salata
Çay
Günaydın canım
Hayırlı cumalar hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?