- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
Sağol canım teşekkürler.Kızlar tatlıyı haketmişsiniz tebrikler
Darısı diğer haftalara hepimize inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım teşekkürler.Kızlar tatlıyı haketmişsiniz tebrikler
Offf döner de ne yenir şimdi lavaşlaCanım hepsinden istedi su an. Aşeriyor gibiyim. Burda su böreği sarma tatlı konur ikramlik. Tatlı olsun da ne olursa olsun. Benim canım da.et döner çekiyor. Burda sevdiğim bir yer var.
İnşallah canım devam edelim .Allahım azmimizi mutluluğumuzu arttırsın inşallah.Canım benim . aklım tatlida elim gidiyor geri.geliyor baklava var evde. Neden hamur işleri bu kadar güzel ve.kalorili. yersem 10km yurusem o enerjiyi yakamam. Tam 4 yıl ilk dogumumdan sonraki kiloma az kaldi. 87 isim. İnşallah @yenidencan bayramdan sonra tam gaz devam. Ederiz beraber kurtuluruZ bu kilolardan. Acaba lezzetli gelecek mi sarma tatlı hamur işleri 3 ay oldu yemedim. Allah sabır versin bana bir 3 ay daha.
Ciğer ile güzel bir sogan söğüş yap. Domates salatalik zeytinyağlı kekikli güzel olur. Bende yoğurdu herşey ile seviyorum. Ama bir de vitamin durumu var tabiiAcıktım ben , evden getirdiğim yoğurdu ayran yaptım 1 konserve kavanozuna yakın tuzlu ayran içtim. Bakalım akşama ne yerim buzlukta ciğer var en iyisi onu yapayım değil mi yanına da cacık.
Bende çok severim bulgur u herseyiniİnşallah canım devam edelim .Allahım azmimizi mutluluğumuzu arttırsın inşallah.
Ben arada bulgur işi yiyorum halen çok lezzetli geliyor bana.
Teşekkürler canım. Yiycem inşallah.Kızlar tatlıyı haketmişsiniz tebrikler
Offff gidince fıstığa saldıracak gibiyim.Ciğer ile güzel bir sogan söğüş yap. Domates salatalik zeytinyağlı kekikli güzel olur. Bende yoğurdu herşey ile seviyorum. Ama bir de vitamin durumu var tabii
Yanında hiçbirşey yokmu. Azcik kuruyemiş al varsa yanında yakınındaOffff gidince fıstığa saldıracak gibiyim.
Afiyet olsun canım , benim canımda ev keki çekiyor sade sıcacık.Kızlar kurabiye yedim. 4 tane kurabiye. sonra da normal yemegimi. İznim başlamış bulunmaktadır. Geri kalan kaçamakları canınız çekmesin diye yazmayacağım.
Afiyet olsun canım. Ben hamur işi yedim. Eşim oruç ya dışarı çıkamayız. EvdeyizAfiyet olsun canım , benim canımda ev keki çekiyor sade sıcacık.
Akşam yemeğim
2 tabak karnabahar yemeği
Bolca salata
Tepeleme 1 tabak ciğer sote
Yoğurt
Buğün fıstığı kavirip yiyeceğim.
Canım bayram için yaptığım su böreği sarma dolma kurabiye ve kiraz dut erik.bunlarla midemi doldurdum. En güzeli dut tu çok.lezzetli. aklım hala onda.lastrose6 neler yedin çok merak ettim inan.lavaşla döner mi yedin yoksa?
Çok.geçmiş olsun nasıl geçti geçen. İlaçla rahatlayıp uyumustur inşallah.Bebeği sallıyorum biraz ateşi var 37.8 di en son ateş düşürücü verdim saat 7 de .
İnşallah sıkıntılanmaz kuzu Allahım tüm yavrularımıza şifa versin.
Günaydın canım bugün arife ama benim aklım dut larda fırsat bulursam gidip yiyeceğim.Günüydın kızlar .bayrama 1 var inşallah.
Afiyet olsunAkşam fıstık ve çekirdek kavuruh bolca yedim.şuan karbonat içmeye ihtiyacım var.