- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
İyi yapmışsın canım burada da öyle rüzgar vardıBiraz yürüdüm hava rüzgarlı bebek hastalanir diye geri geldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmışsın canım burada da öyle rüzgar vardıBiraz yürüdüm hava rüzgarlı bebek hastalanir diye geri geldim
İnşallah canım inşallah.Bazen çok yiyorum çoğu zaman hareket edemediğim için yani spor yapamadigim için yiyip yiyip oturuyor gibi olup daraliyorum. Allah inşallah yardım eder sagligima kavusurum . tüm hasta insanlarla beraber iinsallah güzel gunler gelecek.
İnşallah carım , sağlıcakla.İnşallah birgün bizlerinde öyle evimiz olur![]()
Yürüyüş olayı zorlaşmaya başladı benim için de.evde yürüyüş bandı var ama bir süre daha killanamayacağım .öğle araları yürüyordum geçen hafta niyetli değildim ama hava çok sıcak ve bunaltıcı.Çok yediğin zaman canım yürüyüş yapsan bak havalar düzeldi birara ne güzel yürüyordun sen
Gönderdim canım istek çok sağol .bizi aydınlatıyorsun Allah razı olsun.Kızlar facebook varsa burayı takip edin bende istek gönderdim
Offf pastaya bak.
İnşallah.İnşallah daha güzelleri nasip olsun sana canım
Bu ara burada da rüzgar var hem de bayaa , hava boğucu.Biraz yürüdüm hava rüzgarlı bebek hastalanir diye geri geldim
Afiyet olsun canım,Akşam yemeğim
Bir tabak ciğer kavurma
Yeşillik
Domates zeytinyağlı kekikli
1 salatalık.
Peynir
Çay
Bak sen şu yaramazlara.Afiyet olsun canım ayda bir hakkını kullanmış oldun öyle say 1ay yeme artık.Benim dünkü menüm kötüydü kahvaltımı sağolsun kedicikler yalamışlar bende öğlene doğru mecbur 2 fındık lahmacun ve yeşillik yedim akşamda yoğurtlu şeftali burada hem sıcak hem rüzgar vardı ferahlamak için yanında maden suyu
Afiyet olsun. Zeytin çekmedi mi canin?Sabah kahvaltım
1 tane yumurta
Haşlanmış tavuk
Süt
İyiyim canım. Evin işleri ile uğraşıyorum. Yarın iş başı ev topluyorum. Sen ne yapıyorsun.Günaldın arkadaşlar
Nasılsınız bugün?
İnşallah hep güzel günlerimiz olur.
Kimsekims3nin kismetini yiyemezmis derler. Öyle olmuş seninkide . kötü değil olabilecek o durum da en güzel menüyü yapmışsın. Zeki kadınsın...Benim dünkü menüm kötüydü kahvaltımı sağolsun kedicikler yalamışlar bende öğlene doğru mecbur 2 fındık lahmacun ve yeşillik yedim akşamda yoğurtlu şeftali burada hem sıcak hem rüzgar vardı ferahlamak için yanında maden suyu
O an vakit geçirmeden kahvaltımı yapabilmek için onları yiyiverdim canım.tavuğu bile ısıtmadım düşün buz gibi yedim.Ama zaytin akşama mutlaka yiyeyim canım çekti.Afiyet olsun. Zeytin çekmedi mi canin?
Allah kolaylık versin canım , iş hiç bitmiyor değil mi?bebek evde mi bakılıyor yoksa bırakıyor musun ?İyiyim canım. Evin işleri ile uğraşıyorum. Yarın iş başı ev topluyorum. Sen ne yapıyorsun.
Seni çok iyi anlıyorum. Afiyet olsun.O an vakit geçirmeden kahvaltımı yapabilmek için onları yiyiverdim canım.tavuğu bile ısıtmadım düşün buz gibi yedim.Ama zaytin akşama mutlaka yiyeyim canım çekti.
Bebeği iki hafta bırakacağız. İnşallah sabahları usumez. Eskiden eve geliyordu. Şimdi 3 çocuk olunca bana getir. Dedi. İkisi beraber bakacaklarmis.Allah kolaylık versin canım , iş hiç bitmiyor değil mi?bebek evde mi bakılıyor yoksa bırakıyor musun ?
Ben de çocuklara birşeyler yedirecem diye uğraşıyorum ama yoruldum pexlerende dolaşırken. Birikmiş biraz ütü var yapamadım ev süpürülecek süpüremedim.Allahım sağlık versin inşallah olacaktır mutlaka.