- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
İstersen tartı günümüz olsun. Belirleyelim haftalar su gibi akiyor bende yerimde sayıyorum. Öyle olunca yediklerimize de dikkat ederiz. Olmaz mi???Adet dönemim bitsin tartılacağım ve haftalık tartılmaya başlayacağım . biraz sıkı tutalım artık haftalardır yerimde sayıyormuşum gibi geliyor. Oruç olunca su kaybı fazla olduğundün geçen 93.8 gelmiştim. Ramazan sonu 90 a düşebilsek ne eyi olur.
Günaydın canım , nasılsın?Günaydın kızlar
Olabilir bizi ne motive edecekse onu yapalım.İstersen tartı günümüz olsun. Belirleyelim haftalar su gibi akiyor bende yerimde sayıyorum. Öyle olunca yediklerimize de dikkat ederiz. Olmaz mi???
Günaydın canım acayip Yorgun'um sen nasılsın sabahdan çok yoğundum şimdi kahvaltımı yaptım şükürGünaydın canım , nasılsın?
Ben katılmasam olur mu kızlar sorun olmaz değil miOlabilir bizi ne motive edecekse onu yapalım.
Daha sonra yazacağım kızlar o kadar yoğun ve karmaşık ki işim şuan.dua edin.
İnşallah canım alnının akıyla çıkarsın rabbim kolaylık versinOlabilir bizi ne motive edecekse onu yapalım.
Yok canım sorun neden olsun. Biz senin kilona gelirsek şükredelimBen katılmasam olur mu kızlar sorun olmaz değil mi
Tamam canım Allah kolaylık versin.Olabilir bizi ne motive edecekse onu yapalım.
Allah bereket versin musterilerinizeGünaydın canım acayip Yorgun'um sen nasılsın sabahdan çok yoğundum şimdi kahvaltımı yaptım şükür
İyiyim canım. Bizim kreş kuzulari 'nin karne günü bugün. Onunla ugrsiyorum. Git gel. Sabah kızımın akşama da oğlumun karnesini alacağız inşallah.lastrose6 sen nasılsın Canım
Amin canımAllah bereket versin musterilerinize
Kolay gelsin canım rabbim üniversite mezuniyetlerinide göstersinİyiyim canım. Bizim kreş kuzulari 'nin karne günü bugün. Onunla ugrsiyorum. Git gel. Sabah kızımın akşama da oğlumun karnesini alacağız inşallah.
Gelirsiniz Canım ben geldiysem herkes gelir merak etmeYok canım sorun neden olsun. Biz senin kilona gelirsek şükredelim
İnşallah cümlemize o güzel günleri görmek nasip olur inşallah. Şimdi bile gözlerim doluyor.Kolay gelsin canım rabbim üniversite mezuniyetlerinide göstersin
Canım benim ya önce sağlık versin rabbimİnşallah cümlemize o güzel günleri görmek nasip olur inşallah. Şimdi bile gözlerim doluyor.
Canım benim ya önce sağlık versin rabbimİnşallah cümlemize o güzel günleri görmek nasip olur inşallah. Şimdi bile gözlerim doluyor.
Amin cümlemizeCanım benim ya önce sağlık versin rabbim
Ben 56 bedendim ya dün burada kadın vardı Ukraynalı nasıl güzel anlatamam 60 beden giyiyormuş çok üzüldüm o kadar neşeli ve güzeldi burada bulamadı 60 beden çok üzüldümAmin cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?