• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Merhaba kızlar iş acele diyen amir öğleden sonra bekle dedi.kızsam kğzmadım öyle rahatladımki .
lastrose6 lastrose6 tartılalım haftalık belki biraz olsun tutarım boğazımı.
Miyav_su Miyav_su biz de başlamasaydık şuan o bayan gibi olacaktık.Bayaca yol katettik buna da şükür.Allahım hayırlı müşteri versin canım.
lastrose6 lastrose6 hayırlı olsun canım miniklerin karneleri , büyük artık ilkokula mı başlayacak?

Geç mi yattın yoksa müşteri yoğunluğundan mı canım.
Afiyet olsun canım.ne yedin bugün.
Erken yattım Canım 1 Aydır dinlenemiyorum o yüzden bugün aynı anda 45 otobüs girdi sabahdan yağmurlu olunca 1 otobüste 60 kişi var düşün sersem gibiyim yazdan kuruttuğum taze börülceler vardı haşladım yoğurtladım birde zeytin yedim yanında akşama Ne yapsam diyorum yarına kuru fasulye ısladım dünden bugün dışarda yemeyi planlıyorum ya ciğer yAda et döner kararsız kaldım ciğerci çok uzakta dönerci yakın kararsızlığım üstümde

Erken yattım Canım 1 Aydır dinlenemiyorum o yüzden bugün aynı anda 45 otobüs girdi sabahdan yağmurlu olunca 1 otobüste 60 kişi var düşün sersem gibiyim yazdan kuruttuğum taze börülceler vardı haşladım yoğurtladım birde zeytin yedim yanında akşama Ne yapsam diyorum yarına kuru fasulye ısladım dünden bugün dışarda yemeyi planlıyorum ya ciğer yAda et döner kararsız kaldım ciğerci çok uzakta dönerci yakın kararsızlığım üstümde
Afiyet olsun canım döner tercih et diycem belki de yedin bile

Allah yardımcın olsun canım özel sektör zor.
Gerçi devlet işi de zor ama , ezilen biriysen zor tüm işler üstüne kalır .

Merhaba kızlar iş acele diyen amir öğleden sonra bekle dedi.kızsam kğzmadım öyle rahatladımki .
lastrose6 lastrose6 tartılalım haftalık belki biraz olsun tutarım boğazımı.
Miyav_su Miyav_su biz de başlamasaydık şuan o bayan gibi olacaktık.Bayaca yol katettik buna da şükür.Allahım hayırlı müşteri versin canım.
lastrose6 lastrose6 hayırlı olsun canım miniklerin karneleri , büyük artık ilkokula mı başlayacak?
Tartilalim canım. Cuma günü belirtebiliriz kilolarimizi mesela . hangi cuma baslayacagimiz sana bağlı olsun. Benimkiler 3 yıl gidiyorlar ana okuluna. İki yıl kreş gibi bir yıl ana okulu. Büyüğüm baslamayacak ayı tuymuyor71 aylık oluyor sonra yollayacagiz Allah izin verirse. Diğeri 4 yaş zaten. Çok güzel bir gündü yavrularim rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Afiyet olsun kızlar. Ben akşam kalp kavurmustum onu yedim salata ile. Herkese iyi akşamlar.

İyi akşamlar kızlar bugünki menüm kurutulmuş taze börülce yoğurtlu yanında zeytin ve küçük şeftali akşam et döner ekmeksiz yanında turşu suyu

Tartilalim canım. Cuma günü belirtebiliriz kilolarimizi mesela . hangi cuma baslayacagimiz sana bağlı olsun. Benimkiler 3 yıl gidiyorlar ana okuluna. İki yıl kreş gibi bir yıl ana okulu. Büyüğüm baslamayacak ayı tuymuyor71 aylık oluyor sonra yollayacagiz Allah izin verirse. Diğeri 4 yaş zaten. Çok güzel bir gündü yavrularim rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Afiyet olsun kızlar. Ben akşam kalp kavurmustum onu yedim salata ile. Herkese iyi akşamlar.
Menün çok güzel afiyet olsun canım

İyi geceler kızlar bende kaçıyorum yemekten sonra uzun uzun dolaştım butik butik aman allahım herşey çok pahalı günlük bir elbise 200 tl şalvar pantolon sordum 140 tl uçuyorlar resmen bende 25 tl iki tane ev için elbise aldım eşim evde hep eşofman diye yakınıyordu iki tane de şort aldım

IMG_0261.webp

Günaydın canım :KK200:, nasılsın gezmişsin , tozmuşsun üstüne alışveriş bile yapmışsın.Güle güle giy.
Günaydın canım gezince birazcık kemdime geldim iş ev bunalttı beni Evet canım kendime geldim çiçekli elbise aldım birde düz kına yeşili siyahıda vardı m beden olmaz diye almadım denemeden aldım sabah giydim oldular

Acayip mutlu oldum sabah sabah :KK200::KK200::KK200:satıcı dedi siyah m beden olur diye benim kafamda Hale'n daha 56 bedenlik bir insan var :KK12:kurtulamadım o düşünceden 40 beden şort aldım beli büyük geldi benim sadece alt kısımlarım kaldı zaten o_O

Back