Artık dur demem gerekiyordu

Benden de al o kadar. Yediklerimi sayamiyorum. Tadını bile anlamıyorum yediklerimin. Napsak nasıl etsek. Bilemedim kızlar. Bende antideprasan kullanmamak için gitmedim doktora. Öyle gergin ve mutsuz hissediyorum ki kendimi.bu yediklerimiz de bizi böyle yapıyor.

Canim listeyi bana da at istersen grup kurabiliriz.

İsterim hem de çok

lastrose6 bugün diyetisyene gittum.Normal diyet listesi uymaya çalışacagım bakalım. Yürüyüş yap falan demedi.Baktı halime kadın çoraplarımı bile zor giydim midemden.Çok utandım.

lastrose6 bugün diyetisyene gittum.Normal diyet listesi uymaya çalışacagım bakalım. Yürüyüş yap falan demedi.Baktı halime kadın çoraplarımı bile zor giydim midemden.Çok utandım.
Çok sevindim canım Senin adına. İyi bir başlangıç olur inşallah. Ben.diyetisyen e gitmedim ama eski gittiklerimin listesi var . bilmiyorum ne yesem nasıl yesem. Kafam öyle karışık ki anlatamam.

Çok sevindim canım Senin adına. İyi bir başlangıç olur inşallah. Ben.diyetisyen e gitmedim ama eski gittiklerimin listesi var . bilmiyorum ne yesem nasıl yesem. Kafam öyle karışık ki anlatamam.
Ben de aynı durumdayım ama başlamam gerek canım midem kocaman oldu.eğilemiyorum inan çok zorlanıyırum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…