• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Günaydın kızlar, geçmiş öğretmenler gününüz canı gönülden kutluyorum. :KK200::KK200:@Saadetim33

Canım lastrose6 lastrose6 hasta olduğunu okudum üzüldüm. Nasılsın şimdi? İnşallah biraz daha iyisindir.

Kuzum sen nasılsın neler yapıyorsun? @Saadetim33 öpüyorum seni çok. :KK36:

Bizim tatlı kediden de haber alamadım son zamanlarda @miyav_su nasıl acaba iyi mi :KK200::KK200:
Bende seni öpüyorum çok kuzum. AÖF sınavlarım vardı bitti şükür 74ten 67 ye indim bende şimdilik iyi gidiyor bakalım. Sen neler yapıyorsun

Kızlar hafta sonu Canan hocanın tarifli olan Karatay mutfağı kitabını aldım. Bu zamana kadar nasıl akıl edip almamışım bilmiyorum. Yumurtalı tariflerinden birini yaptım. Ailem bayıldı. Down sendromlu kardeşim normalde yemelere doyamaz o bile abla güzel olmuş doydum dedi bir porsiyondan sonra masadan kalktı. :super: Biz şok olduk. :KK70: Gerçekten tarifler tam benlik, çooook basit/pratik, düşük karbonhidratlı ve lezzetli.
Ellerine sağlık kuzum bende almayı düşünüyorum o kitabı çok lezzetli yemek tarifleri varmış içinde

Afiyet olsun Canım.kitap bende de var ama yapmakkismet olmadı. Şükür ayağa kalktım. sağlığım iyiye doğru gidiyor.sen nasılsın.işler nasıl?
Geçmiş olsun canım buarada geçmiş öğretmenler günün kutlu olsun ❤️❤️❤️

Canım benim sen nasılsın yenidencan yenidencan ? Geçtiğimiz günlerde tekrar tedavi oldun mu? Allah gücünü artırsın inşallah. Bu günlerde geçecek güzel günler göreceğiz inşallah. Önümüzdeki yaz bu topiğin kızları için süper geçecek inşallah. :KK200::KK200:
Canım benimmm , cerummm :KK200::nazar:
Elhamdülillah halime canım. Evde saçları dökülmüş vaziyette balkabağı gibi yuvarlanıyorum.kitle 3 haftalıklara cevap vermediği icin haftalık kemoterapi ye geçildi.
Kitabı almakla iyi etmişsin , elinin altında olması başka bir şey.

Canım benim sen nasılsın yenidencan yenidencan ? Geçtiğimiz günlerde tekrar tedavi oldun mu? Allah gücünü artırsın inşallah. Bu günlerde geçecek güzel günler göreceğiz inşallah. Önümüzdeki yaz bu topiğin kızları için süper geçecek inşallah. :KK200::KK200:
Aminnn canım , inşallahhhh.Bu güzel temennisiler için çok teşekkür ederim canım benim.

Bende seni öpüyorum çok kuzum. AÖF sınavlarım vardı bitti şükür 74ten 67 ye indim bende şimdilik iyi gidiyor bakalım. Sen neler yapıyorsun
Gözün aydın sınavları bitirdin. Tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin.Vertigon ne durumda , inşallah tez zamanda mutlulukla sağlığımıza kavuşuruz.

Gözün aydın sınavları bitirdin. Tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin.Vertigon ne durumda , inşallah tez zamanda mutlulukla sağlığımıza kavuşuruz.
Canımmm saçın bal kabağı gibi olmuş olsa bile Eminim çok güzelsindir ❤️❤️ vertigom geçmedi üstüne şeker ve kolesterolüm çuktı ama şükür her halimize inşallah bu günlerde geçecek inanıyorum.

Afiyet olsun Canım.kitap bende de var ama yapmakkismet olmadı. Şükür ayağa kalktım. sağlığım iyiye doğru gidiyor.sen nasılsın.işler nasıl?
Günaydın hanımlar :KK200::KK200:

Çok sevindim canım. Her şeyin başı sağlık. Üç tane sana ihtiyacı olan yavrun var bir de senin. Onlarda iyidir inşallah. :nazar::nazar: Ben de iyiyim çok şükür. Allah bugünümüzü aratmasın.

Çok sevindim canım. Her şeyin başı sağlık. Üç tane sana ihtiyacı olan yavrun var bir de senin. Onlarda iyidir inşallah. :nazar::nazar: Ben de iyiyim çok şükür. Allah bugünümüzü aratmasın.
Günaydın canım

Canım gözün aydın. Tebrik editorum seni. Maşallah güzel kilo vermişsin. :KK200::KK200::nazar::nazar: Ben de iyiyim çok şükür. Biraz yoğunum sadece. Popom yer görmüyor desem yeridir ;)

Canım benimmm , cerummm :KK200::nazar:
Elhamdülillah halime canım. Evde saçları dökülmüş vaziyette balkabağı gibi yuvarlanıyorum.kitle 3 haftalıklara cevap vermediği icin haftalık kemoterapi ye geçildi.
Kitabı almakla iyi etmişsin , elinin altında olması başka bir şey.
Oy yerim ben o balkabağını. :KK200::KK200: Eminim sen her halinle datlusun. :KK68:Bu geçici bir süre sadece. Bunu unutma canım. İyileşeceksin inşallah. :KK200::KK200: O kitleyi dövesim geldi. :sopa: Nankör kitle. :duduk: Allah gücünü kuvvetini artırsın canım.

Amin canım inşallah.

Günaydın canım
Günaydın canım.
Canım gözün aydın. Tebrik editorum seni. Maşallah güzel kilo vermişsin. :KK200::KK200::nazar::nazar: Ben de iyiyim çok şükür. Biraz yoğunum sadece. Popom yer görmüyor desem yeridir :KK66:
Allah yardimcin olsun Canım. Çalışmak çok zor.

Merhaba kızlar, nasılsınız? Nasıl gidiyor 2017 inin son günleri? :KK66: lastrose6 lastrose6 M M_atruska Hastalık durumları nasıl kızlar umarım düzelmişsinizdir?

Canım yenidencan yenidencan sen nasılsın? Nasıl gidiyor terapi? Umarım iyisindir canım ve sıkı sıkı tutunuyorsundur hayata :KK66:
Teşekkür ederim canım. İyiyim diyelim iyi olalım kış günü bir hasta bir iyi oluyoruz. Sen nasılsın işler nasıl gidiyor? Umarım herşey yolundadır.

Merhaba kızlar, nasılsınız? Nasıl gidiyor 2017 inin son günleri? :KK66: lastrose6 lastrose6 M M_atruska Hastalık durumları nasıl kızlar umarım düzelmişsinizdir?

Canım yenidencan yenidencan sen nasılsın? Nasıl gidiyor terapi? Umarım iyisindir canım ve sıkı sıkı tutunuyorsundur hayata :KK66:
Canımcım şükür her halimize şimdi daha iyiyim ilaç vs artık kullanmıyorum çünkü daha kötü yapıyordu beni bitkisel bişiler içiyorum inşallah tamamen geçer. Sen nasılsın

Back