• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Ah kuzum iyiyim şükür bende okula biraz ara verdim malum sağlık problemlerim bir türlü düzelmedi şimdi evde sıkıbir diyete başlıyorum arada yazışalım valla özlüyorum sizleri❤️❤️
Canimgecmedi mi hastalığın.Allah şifa versin sana da yenidencan yenidencan a da. Ne diyeti yapacaksın canım karatay a devam mi.

Ah kuzum iyiyim şükür bende okula biraz ara verdim malum sağlık problemlerim bir türlü düzelmedi şimdi evde sıkıbir diyete başlıyorum arada yazışalım valla özlüyorum sizleri❤️❤️

Günaydın kızlar,
Öğretmen misin canım? Hay allah geçmiş olsun geçmedi mi hala rahatsızlığın ..

Canimgecmedi mi hastalığın.Allah şifa versin sana da yenidencan yenidencan a da. Ne diyeti yapacaksın canım karatay a devam mi.
Kuzum sen diyet listeleri uygulasana bir süre. Bir sürü diyetisyen listeleri var.

Ben şeyda coşkunun diyet listelerini uyguluyorum şu günlerde. Hafta sonları kilo alırdım kilo vererek geçiyor. Diyetime sadık kalabiliyorum bu sayede. İnsan değişiklik arıyor :KK200::KK200:

Günaydın kızlar,
Öğretmen misin canım? Hay allah geçmiş olsun geçmedi mi hala rahatsızlığın ..
Evet canım öğretmenim maalesef bir sürü değişik rahatsızlıklar yaşadım vertigodan sonra iyileşmeye çalışıyorum

Günaydın kızlar :KK200::nazar:
Kusura bakmayın mesajları okudum ama cevap yazamadım.Bazen psikolojik olarak toparlayamıyorum kendimi
.
Nasılsınız?neler yapıyorsunuz?
Kuzum sen iyi olda . Arada yaz merak ediyoruz seni o yeterli. Ben ip atlama topiğüne yazıyorum 2 gündür ip atlamaya başladım umarım zayıflarım

İnşallah hep iyi olurz.Acaba dr a sorsan mı ip atlama olayını. Vertigo için sorun olur mu acaba?
Canım kilo veremiyorum ve sürekli hastayım iyice psikolojim bozuldu ne yapayım artık bilmiyorum. Dediğin gibi vertigo için baya kötü olabilir

Canım kilo veremiyorum ve sürekli hastayım iyice psikolojim bozuldu ne yapayım artık bilmiyorum. Dediğin gibi vertigo için baya kötü olabilir
Yürüyüş yap canım.Benim de kilo almamam gerekiyor ama , ne yapacağımı şaşırıyorum bazen.
Sabahları ekmek yiyorum artık.yufka ya da mayalı bazlama.Akşam yemiyor ekmek göya ama uykum kaçıp da kafayla uğraşmaya başlayınca koca bir baslamayı gömüyorum mideye.Allahım gücümüzü arttırsın.
Bana da günde enaz 30dk yürüyüş dediler. Ama insanın canı istemeyince olmuyor işte.

Doğum yapalı nerdeyse 1 yıl oldu.Hamileliğe zaten yüksek rakamlarla başladığım için hamilelik döneminde fazla kilo almama rağmen 110 ile doğuma gittim.2 hafta sonra 98 idim.Ne kadar sütü artıran şeylerin yiyecekler olmadığını bilsemde sütüm artsın diye ne bulursam yedim.Bulgur pilavları,kurabiyeler,kekler,helvalar ve tabi böylelikle 105-106 kiloya kadar çıktım.Çevremdeki insanlar artık yeme dedikçe ben daha fazla yemeye başladım.Baktım durum kötü sağlık sorunlarım vardı ve artmaya başladı.Ocak ayının 15 itibari ile artık karar verdim zayıflamam gerekiyordu hem sağlığım hem de artık fotoğraf karelerine sığmayan görüntüm için.Daha önce de yapıp beni hiç zorlamadığı için Karatay diyetine başladım.Başlarda kendimi fazla sıkmadım ve ara öğünler yaptım hem sütüm azalmasın hem de birden zorlanmayayım diye.Ara öğünlerde süt ve 1 avuç kuruyemiş yiyordum.Daha sonra ara öğünleri bıraktım.Bazen haftada 1 bazen 500gr verdiğim oldu.Hatta bazı haftalarda 1,5 kilo verdiğimi gördüğüm de oldu.Demekki bazen vücut su topluyordu.
Şuan güncel kilom değişiyor.Vücudumda sık sık kilo değişikleri oluyor.Bazen 2-3 gün içinde 3 kilo değişiklik görüyorum tartıda.O yüzden güncel kilomu şuan 95 olarak kaydediyorum.
Eğer yiyip içtiklerimi günlük olarak düzenli yazarsam daha çok motive olacağımı düşündüğüm için bu günlüğü açtım.İlkokuldayken de hep bir günlük tutmak istemiştim.1 haftadır düşünüyordum ama kısmet bu güneymiş.İnşallah bu günlük kaçamaksız devam eder.Sevgiler...

Yürüyüş yap canım.Benim de kilo almamam gerekiyor ama , ne yapacağımı şaşırıyorum bazen.
Sabahları ekmek yiyorum artık.yufka ya da mayalı bazlama.Akşam yemiyor ekmek göya ama uykum kaçıp da kafayla uğraşmaya başlayınca koca bir baslamayı gömüyorum mideye.Allahım gücümüzü arttırsın.
Bana da günde enaz 30dk yürüyüş dediler. Ama insanın canı istemeyince olmuyor işte.
Kilo vermemen lazım sanırım dimi. Valla ben de ne yapacağımı şaşırdım kuzum ya. Hakikaten rabbim güç kuvvet versin bize.

Günaydın kızlar :KK200::nazar:
Kusura bakmayın mesajları okudum ama cevap yazamadım.Bazen psikolojik olarak toparlayamıyorum kendimi
.
Nasılsınız?neler yapıyorsunuz?
Biraktigin gibiyim ben. Aynı hatta daha yorulmuş durumdayım yaza nazaran. Bebek büyüdü eşim ise gidiyor. 3 çocukla hayat çok zor hele de dışarı soğuksa. Senin bebek nasıl canım. Umarım herkes iyidir. Öpüyorum seni. Allah a emanet ol.

Canım bırakma kendini. İnatla sabırla mücadeleye devam. Allah mükafatını veriyor

İnşallah C cerulean . Allah yardımcımız olsun cumlemizin.
Günaydın kızlar, geçmiş öğretmenler gününüz canı gönülden kutluyorum. :KK200::KK200:@Saadetim33

Canım lastrose6 lastrose6 hasta olduğunu okudum üzüldüm. Nasılsın şimdi? İnşallah biraz daha iyisindir.

Kuzum sen nasılsın neler yapıyorsun? @Saadetim33 öpüyorum seni çok. :KK36:

Bizim tatlı kediden de haber alamadım son zamanlarda @miyav_su nasıl acaba iyi mi :KK200::KK200:

Canım benim sen nasılsın yenidencan yenidencan ? Geçtiğimiz günlerde tekrar tedavi oldun mu? Allah gücünü artırsın inşallah. Bu günlerde geçecek güzel günler göreceğiz inşallah. Önümüzdeki yaz bu topiğin kızları için süper geçecek inşallah. :KK200::KK200:

Kızlar hafta sonu Canan hocanın tarifli olan Karatay mutfağı kitabını aldım. Bu zamana kadar nasıl akıl edip almamışım bilmiyorum. Yumurtalı tariflerinden birini yaptım. Ailem bayıldı. Down sendromlu kardeşim normalde yemelere doyamaz o bile abla güzel olmuş doydum dedi bir porsiyondan sonra masadan kalktı. :super: Biz şok olduk. :D Gerçekten tarifler tam benlik, çooook basit/pratik, düşük karbonhidratlı ve lezzetli.

Kızlar hafta sonu Canan hocanın tarifli olan Karatay mutfağı kitabını aldım. Bu zamana kadar nasıl akıl edip almamışım bilmiyorum. Yumurtalı tariflerinden birini yaptım. Ailem bayıldı. Down sendromlu kardeşim normalde yemelere doyamaz o bile abla güzel olmuş doydum dedi bir porsiyondan sonra masadan kalktı. :super: Biz şok olduk. :KK70: Gerçekten tarifler tam benlik, çooook basit/pratik, düşük karbonhidratlı ve lezzetli.
Afiyet olsun Canım.kitap bende de var ama yapmakkismet olmadı. Şükür ayağa kalktım. sağlığım iyiye doğru gidiyor.sen nasılsın.işler nasıl?

Back