Hatasız bir adım bile göremedim ki...
-İnternetten 3-5 kere görüşüp nikah yapıyorsunuz, çok acele ve bence o zaman pek gerek de yokmuş
-İş güç belli değil ne olur ne biter bilinmiyor, Almanyaya gelmesi için kural var şart var, hadi nikahı yapalım sonra bakarız gibi olmuş sizinki, baştan araştırsaydınız, sizin iş durumunuz uymuyorsa önce onu çözseydiniz, çünkü nikah olunca aileler giriyor olaya, her şeye karışıyorlar
-Görümcenizle fazla yüz göz oluyorsunuz, biz de anlaşamayız benden hiç hazzetmez görümcem, ama konuşmuyorum merhaba nasılsın bitti, o sorun yaratmaya bakıyor ben cevap vermiyorum
-Onlar sizi aramıyor, sormuyor, umursamıyor, siz hala arayıp kavga edebilecek fırsat doğuruyorsunuz, amacınız olay yaratmak değil ama sizi belli ki istemiyorlar, hala neden ısrarla arayıp bir de kendinizi küçük düşürüyorsunuz ki? Hiç bir konuşmanız olaysız bitmemiş anlaşılan.
-Görümce bu kadar küçük bir olaydan sinir krizleri geçiriyor, siz hala ne yapsam nasıl getirsem diye onları arıyorsunuz. Bir de ben yardım değil fikir istiyorum diye tersleniyorsunuz.
-Bence ortada aşk veya sevgi yok, varsa da tek taraflı. insan sevdiğiyle bu kadar basit şeylerden olay yaratmaz, hadi görümce ara bozuyor ama kimse ablasının sevdiği kıza ''telefonu ona vermiyorum fişi çekerim banane konuşma iyi kocamla konuşurum siz konuşamayın'' demesini hoş karşılamaz. Elle tutulur yanı kalmamış, sırf ilk elini tuttuğunuz erkekle evlenme hayalinizi yaşıyor olmak sizi mutlu ediyor bence, sevgi sanıyorsunuz bunu.
Daha başlamadan her şey tükenmiş, bir araya gelseniz de bence çok zor. Sorunları azaltmak istiyorsan sen kalk türkiyeye gel, çünkü onun ablaları almanyadayken sizi asla rahat bırakmazlar, eşin ailesine düşkün çünkü, seni savunacak bir karakteri yok bu çok açık