artik birilerine icimdeki nefreti dökmem lazim

Yuuh gerçekten yuhhh tamam altın falan önemli değil de insan bir dürüst olur resmen kızın iyi niyetini kullanmış bunlar,
yalanla riyayla kandırmışlar,bide kendi tarafının taktıklarına bile göz koymak nedir yazık üzüldüm yaşadıklarınıza.

yapacagınız en güzel şey aileniz sorduğu zaman karşılarına geçip doğruyu anlatmak olacak.. gerçekleri söylemezseniz şayet ileride benim gibi bin pişman olursunuz...

Pardon da,sana evlenirken hiçbirşey alınmıyorken nişanlın napıyordu.Onun alması gerekmiyor mu?Hiçbirşeyden haberi nasıl yok.Bir kızla nişan yaptı evleniyor.Neyin alınıp neyin alınmayacağını bilmiyor mu?Altınlarından annene ne?

Benim esimi öyle bir yetistirmislerki annesine babasina asiri bagli kendi ac kalsa ailesini icin tüm parasini düsünmeden biri böyle yetistirmisler ayrica kayinbabamin is yeri vardi ve esim onunla beraber calisiyordu tüm ayligini ailesi aliyordu evlenmeden önce bi bankada hesabi bile yoktu yani ailesi ne kadar verirse onla geciniyordu babasi herzaman baski yapiyordu sen calismiyorsun falan yani aslinda o alabilirdi ama harclikla ne alsin off cok karisik hersey bildiniz gibi degil ..

Anne babasının gölgesinde kalan erkekler evlenmemeli

Anne babasının gölgesinde kalan erkekler evlenmemeli

Kizlar öyle düsünmeyin sakin tabi herkes farkli benim esim nisanliyken asiri sinirime gidiyordu aile bagliliyla ama evlendik simdi ailesine oldugu gibi evine banada bagli beni mutlu etmek icin herseyi yapiyor tam hayallerimden öte bi es oldu benim icin allah herkese hayirli kismetler nasip etsin tabi :)

Eşinizin nasıl haberi yok Allah aşkına aynı evde otrmuyorlar mı bu konular konuşulmuyor mu anne ne yapacağız alışverişi altınları diye ne demek haberi yok. Bu kadar mı ilgisiz eşiniz. Orada kalmışsınız sürekli ertelemişler eşiniz demiyor mu neden erteleniyor?durumları iyi diyorsunuz iyiyse 25 bin borç nasıl olmuş? evinizin eşyalarını kim aldı nasıl ev kurdunuz peki aile almadı, eşiniz maaşını ailesine veriyormuş harçlık alıyormuş o ev nasıl döşendi? bir de altınlar bankadaydı anahtarı onda da bende de vardı diyorsunuz anahtarı neden veriyorsunuz bunca şeyden sonra çok mantıksız yani anlattıklarınız altın sipariş edildiğini ilk defa duydum kuyumcuda bilezik mi kalmamış. Boşverin bundan sonra taviz vermeyin birşey de beklemeyin.

ALLAH aşkına esının haberı olmadıgına ınanıyor musun gercekten.hadı cnm sende.ınsan ailesının takacagı altınları vs bılmez mı hıç seni kekliyor işte
sende cok sessızmışsın ne dıyeyım o altınlar gelmez cnm boşa kürek çekme

O zaman sorun ne.Altın mı?
İyi olmak farklı birşey kendi ayakları üzerinde durmak farklı.

Esimle altin konusunu konusmadik hic ailesi essek degil sonucta hazirlamislardir diye altin konusu unutulacak bi meselede degil ben yaurt disindayim siparis ediliyor burda canim istedin gram ve mikatrda altin kuyumcuda yoksa esimde inanmistir siparis ettiklerine borclari var siz tam okumamissiniz is yeri var mahkemelik oldular yüklü miktarda iflas etmemek icin mahkemeye para ödediler simdiki durumlari belirttim gibi bu yüzden hic iyi degil evimin esyalarini yarisindan cogunu annem aldi zaten bi makinam yoktu tv ve koltuk onlarida dügünden kalan para ve calisarak sonradan ödedik banka hesabi benim degil kayinvalidemindi bana anahtar verdi ama ikinci anahtar ondaydi..
onlarin hicbirseyinede merakli degilim basta insan gibi ailemin karsisina cikip biz bu durumdayiz deseler anlayis gösterirdim ama yaptiklari hersey sinsice insan sevmesede gelinini böyle saygisizlik yapmaz benim bi gururum onurum var aileme karsi kücük düsüyorum benimde bi gururum onurum var iyi niyetle yaklastim hic aklima gelmicek seyler yaptilar ..

ben olsam esime olanlqri aileme anlatacagimi soylerdim. madem ailesi kepaze herkes bilsin. esin de sesini keessin otursun. suan sana beyaz atli prensi oynuyor iki sene sonra karsina cikip anneme kardeslerime saygi duy bastaci et diyecrk benden soylemesi. u olayin adi konsun ki esinin de bazi seylere yuzu olmasin. tum bu laflari sana altin takilmadigi icin soylemiuorum. yalanci duzenbaz ve hirsiz olduklati icin soyluyorum. yoksa altin bana da olmadi. umurumda da olmadi.

size bu terbiyesizlikleri yapanlara eşinizden maddi yardım,
ama o masum öyle mi?
aaah ah!

şu gözlükleri alabilir miyim?

Şahsen benim ailem altınları değil mutlu olup olmadığımı sorarlardı. Altın peşine düşmek de moda oldu yeminlen.

Yanlış gördüğüm tek şey sizi kandırmaları. Siz de kalkıp herkese söyleyecektiniz ne diye sustunuz onu da anlamadım.

Ailen seni nasıl nişanlıyken onların evine gönderdi onu anlamadım ben.
Araya mesafe koy, görüşme kayınvalidenlerle.
Korkarım borcunu da size ödetecek.

Hirsizlik yapmislar resmen size. Ben olsam onlari cumle aleme rezil edecegimi soyler guzellikle degil, tehditle aldirmaya calisirdim altinlarimi.

Bir daha da gorusmezdm olay kapaninca..

Bunları yaşarken cocukmuydun,aklı melekelerin yerinde degilmiydi,kaza geçirip hafizanimi kaybetmiştin,ozaman kabul ettiklerini şimdi niye sorun ediyorsun anlamıyorum böyle kisileri.
Evlilik sevdasına kapılıp kabul ettiklerini şimdi karşında.Şimdi susma vakti ,sana bunları yaşatan eşin değişmeyecek,iç ,Gorumce degismeyecek herşey aynı olacak mutlu olmak istiyorsan sen kabulettin ,susacak kabul edeceksin.
Balayı bitt,rüya bitti.
Zbunlari dile getirip esinle arana sorun sokma

ya tam oku ya yorum yapma esimle kavga etmedim onu suclamiyorum dugunume iki saat kala dugunumu iptal etseydim altin yok diye sevdim adamdanmi vazgecseydim sen sevdini tercih etmeye bilirsin ben ettim burdaki arkadaslar saolsunlar yol gösterdiler onlarin digi gibi yaptim ve sonuc cok iyi allah helsindede razi olsun ben asla fikir almadan cesaret edemezdim :*

Okumak değil anlamak önemli .yapilan yorum ruhunu okşamak zorunda değil ,hayatından memnunsan derdin ne de burada anlatıyorsu. O zaman kabul ettin şimdi sus madem.Esinle kavga ediyorsun demedim,ama huzursuzluk olunca edersin dedim ve haklıyım,sende geçmiş gitmiş altının derdine düşme artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…