artik birilerine icimdeki nefreti dökmem lazim

Nişan bohçamdaki elbisemi çantamı bile annem aldı kv siz alın ben sonra vericim dedi evleneli 17 ay oldu su içtim üstüne
Boşver altını eşyayı eşinle mutlu olmaya bak bu saatten sonra kimse bişey almaz

Dikil karşılarına hesap sor..
Eşin madem mahcupmus, ailesinin hatalı olduğunu biliyor demektir.
Bu da size onlarla konuşma hakkını fazlasıyla verir, sukredin eşiniz de arkanızda.

Altın mehir olarak kesildiyse alınmak zorunda dinen bu böyle fakat kv kp almak zorunda degilki onların maddi durumu olmayabilir. Esin alacak altınları. Benim esimde abimde eniştemde altınları kendisi aldı

Bu dupeduz duzenbazlik, hirsizlik.

Tek kelimeyle pes diyorum. Olan olmuş artık evlenmişsin. Ve görümcenin bu oyununu ailene söylemeyerek çok büyük bir hata yapmışsın. Ben senin yerinde olsaydım eşime o altınları aldırırdım. Benim eşimin ailesi Hiçbirşeye yardım etmedikleri gibi eşimden sürekli tırtıklamaya çalıştılar. Takı konusunda ailem isteme kızım dedikçe cazgırlık yaptım eşimden (ozaman nişanlıydık) istedim. Düğünde takılanlar gelinden alınamaz. Sana takılmışsa artık o senindir. Kimin altını olursa olsun, madem almadılar neden gösterişe girdiler. Bence sen eşinin ailesiyle hiç muhattap olma. İçinde kalanlar içinde eşin gerekirse kredi çeksin alsın sana ne istiyorsan. Resmen dolandırılmışsın. Eşini al karşına konuş, bak olaylar böyle böyle de ben razı değilim de söz verilen altınlar gelinin hakkıdır, takıp geri aldılar de. Ama eşinin ailesinden değilde eşinden iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…