artik birilerine icimdeki nefreti dökmem lazim

Kayinbabamin is yeri var eskiden esiminde varmis mahkemelik olunca altinlarini satmis ve kuyumcudan yüklü miktarda borc edinmis kasada eski altinlarindan kalma hala duruyormus tabi buna ben pek inanmiyorum artik

Ins ailesiyle kesinlikle zaten görüsnek istemiyorum ama bu defada esime tavir yapiyorlar kendini suclu hissediyor bizim aramiz bozuluyor biriktirme konusundada saolsunlar paramiz yom diyerekten yetmiyormus gibi her ay para istiyorlar bu gidisle zaten evlilimin sonu yok ..

Aman ya dert etmeyin boyle seyleri bir de hayatimin karardigi gun demissinz.Allah buyuk dert vermesin.esin seni seviyor mu yaninda mi mutlu musun onunla tamamsa en mutlu kadinsin.bosver dert etmeye degmez insanlardan beklentilernzi asagi cekin esinizle mutlu olmaya bakın

Altin para huzur kacirir uzak duracaksin!
Gecmis bitmis artik yum gozunu esinle huzurlu ol surekli bunlari dile getirirsen esinle aran acilir. Farz et durumlari yok takmadilar, zaten o kadar borclari varken takamazlarmista. Sana yalan soylenmesi dogru degil acikca konussalardi bu kadar borc var ya dugunu erteleyelim yada taki isini bu sekilde cozelim diye. Ailenden neden cekiniyorsun ki sonucta o altinlar sana takildi daha annen baban ne karisir kv aldi dersin olur biter. Ailen gidip kv altinlari geri vee diye kavga cikaracak hali yok ya

Bu olaylar geçerken esin nerdeydi söylemesi ayip
Sen bunları esinle konuşup onun ailesiyle halletmesi gerekiyordu.

Gercekten hayatin kararmis, vah ki ne vah!!
Altinlari kaptirmissiniz, gecmis olsun...

Esine cok is düşüyor bu durumda. Madem evlilik sorumlulugunu aldi dik durucak annen baban ona guvenmis evlenmene izin vermisse o da bu guveni bosa cikarmayacak
Ailesine onceligin ikinizin kurduğu yuva oldugunu soyleyecek
Verdirme para o para benim, ilerde dogucak cocugumun rizki de.
Ve de esin sorumluluklarini alana kadar da cocuk yapma kendin gibi cocugunu da ezerler.

aldirtamayacaksin ne yazikki..
esin de senden tarafmis, onunla arani saglam tut bari..

olaylar bu boyuta gelirken eşin neden engel olmadı?düğünde kendilerini rezil etmemek için görümcenin altınlarını takmışlar yüzsüz gibi.keşke müsade etmeseydin takmalarına.olan olmuş bu saatten sonra sana altın alacaklarını sanmıyorum.eşin alır alırsa ama ailesi almaz.bu tip insanlar yüzsüz olur canım

konuşun o zaman eşinizle annemler soruyor altını, sizinkilere para göndereceğimize önce yerine koyalım anneme yalan söylemek istemiyorum deyin, para isterlerse altını tamamlıyoruz param yok desin. En azından bir kısmı yerine gelir, sizin paranız onlara gitmez, sizin sayenizde sahip olacakları altına güvenip plan yapmasalardı. Mahcubiyetleri olmadığı belliydi zaten, utansalar tavır yapamazlardı, sesleri hiç çıkmazdı.

benim teyzeme de takıp takıştırdılar, düğün sonrası alıp memlekete götürdüler takıları...
sonra öğrendik ki takıları tanıdık kuyumcudan ''ödünç'' almışlar.. :/

Ozaman esimlede kavga ederler esimin ailesiylede o zaten umrumda olmaz ama yüzüme bakmazlar zaten nisanliyken herseye sustular hala shokunu atladamadilar bide bu altinlari bilseler beni asla affetmezler sorun bu

benim teyzeme de takıp takıştırdılar, düğün sonrası alıp memlekete götürdüler takıları...
sonra öğrendik ki takıları tanıdık kuyumcudan ''ödünç'' almışlar.. :/

Off kardesim bu ne ya ben ne altindan nede baska birseyden anlamazdim acikcasi ama insan gelin olup ailesininin evinden cikinca millet etrafina toplaninca öyle olmuyor her türk kizi gibi cikmaz istiyor yüzün gülerek yazik teyzenede allah sabir versin sonra insan o aileyi nasil sevsin yani ya dürüst ol yada hic olma

Bu olaylar geçerken esin nerdeydi söylemesi ayip
Sen bunları esinle konuşup onun ailesiyle halletmesi gerekiyordu.

Zaten esim onlara söylüyordu benim yerime alin kiza diye ben okadar kendimi kücük düsüremem anlatti defalarca cevap ayni paramiz yok olsa alirdik her ay biz onlara maddi yardimda bulunuyoruz o durumdalar lafini eskisi gibi fazla acamiyorum alin diye cünki cevap hep ayni

Ozaman esimlede kavga ederler esimin ailesiylede o zaten umrumda olmaz ama yüzüme bakmazlar zaten nisanliyken herseye sustular hala shokunu atladamadilar bide bu altinlari bilseler beni asla affetmezler sorun bu
Sana ait oan birsey icin annen baban kavga cikaramaz sen cocuk degilsin bunu anlatmaya calisiyorum

Kaynana ve görümcede ne fenalarmış en azından öloncede dek bunları yüzüne söylersin ben aileyi beğenmedim yalancılık var ,sinsilik var ,oyunculuk var evleneceğin kişinin ailesi önemli
çok kaliteleri düşükmüş herhalde ben bir sinirle nişanı bozardım
böyle aşağlayıcı hareketlere maruz kaldığım içim

Evet öyleler bozulmamasinin tek sebebi esim onlar cok mutluyuz allaha sükür altinlari ailem icin istiyorum gösterebilim diye

Madem o kadar borçları var görümcenizin (size taktıp geri aldıkları) takılarını da bozdursunlar borçları bitsin öyle değil mi?

Bence nişanlına olanları anlat niye gizliyorsun ki bunları anlatmadığına çok pişman olacaksın

2 cadı korksun olacak olanlardan

Umarim halla onlarla gorusmuyorsunuz.
Cunku ben olsam sokakta gorsem suratlarina bakmazdim...
Anne kiz yalanci oyunbaz , evime bile almazdim onlari.

Eger hala gorusuyosaniz kusura bakmayin ama ozaman size ne yapsalar hak ediyosunuz demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…