artik birilerine icimdeki nefreti dökmem lazim

Evet eskisi gibi bana hükümleri gecmiyor artik bana karsi cok mahcuplar ama bu hicnirseyi degistirmiyor benim icin
mahcuplar mı senle oturup konuştular mıı oo kayınvalide olacak mahlukat..mahcup olacaklarını hiiç zannetmiyoruum buna inanmma kötü insanlara denk gelmişinn uzak dur bence..

Yani onlari da sizden habersiz kasanizdan mi almis

mahcuplar mı senle oturup konuştular mıı oo kayınvalide olacak mahlukat..mahcup olacaklarını hiiç zannetmiyoruum buna inanmma kötü insanlara denk gelmişinn uzak dur bence..

Cok haklisin benim en büyük hatam onlar altin yok dedinde direk aileme söylicektim ama cikacak kavgalardan korktum acikcasi

Cok haklisin benim en büyük hatam onlar altin yok dedinde direk aileme söylicektim ama cikacak kavgalardan korktum acikcasi
oyy canıım olan olmuş artık bundn sonrasınaa bakacaksıınnbence durumu da ailene anlat da bilsinleerrr..

Evet eskisi gibi bana hükümleri gecmiyor artik bana karsi cok mahcuplar ama bu hicnirseyi degistirmiyor benim icin

hiç hükümleri geçmiyor değil mi? Bu arada mahçup olsalar ne olacak, altınları söz verdikleri gibi alırlarsa mahçubiyetleri olur, o da siz olayı artık unutun diye. Şimdiki halleri yüzsüzlük.

oyy canıım olan olmuş artık bundn sonrasınaa bakacaksıınnbence durumu da ailene anlat da bilsinleerrr..

Evet ama bu hic kolay degil defalarca düsündüm annem bana hakkini helal etmez bilse böyle birseyi gizledim diye baslarda ayrilmayi bile düsündüm sirf bu yüzden
Cünki nefret ediyorum hepsinden bana borclu olmadan önce hizmetci muhamelelerinide hala unutmadim ama ailem yikilir diye arkalarindan konusacaklar diye gidemedim onlarin yüzünden olan neden benim aileme olsun dedim icimden

Benim babam bu bilezik mevzusu yuzunden beni nikah gunu kuaforden aldi bu nikah olmicak diye. Babam alinan bileziklerin nikahta takilmasini istedi bana esimin ailesi de olmaz diye tutturdu, inat etti. Ben bunu babama soylemicektim, kizkardesim biliyodu o soylemis. Nikahim kiyilamiyordu az daha, en sona biz kalmustik, berbat bi gundu.
Bu altindir, takidir cok kavga cikariyor.
Ama ailene soyleseydin daha iyi olurdu bence, en azindan bi cozum bulabilirlerdi.

hiç Hükümleri geçmiyor değil mi? Bu arada mahçup olsalar ne olacak, altınları söz verdikleri gibi alırlarsa mahçubiyetleri olur, siz olayı unutun diye, şimdiki halleri yüzsüzlük.

Aynen zaten öyle ben iyi niyetimle aklima zamaninda ne yapsalar kötü birsey gelmemisti ama artik ne yapsalar gözümde bitikler tamamen bana iyiler suan sadece onlari rezil etmemem icin susim diye

Cok haklisin söylemeliydim ama dügünden 3 saat önce oldu bu dediklerim o stressin icinde zaten moralim bozuk normal düsünemedim böyle bi yalanda asla atacaklari aklima gelmezdi

Su altin meseleleri bi kere sorun edildiyse o evlilikten pek hayir gelmiyor gordugum kadariyla.
Esinle calisip yaparsin herseyini kimseyle de yuz goz olmazsin.
Adet gelenek meselelerinde de bi beklenti varsa benim dusuncem sonradan nerde yetismis bilmem demektense ayni kulturden insanla evlenmek daha makul. Ben de nisanli iken bayram alisverisine gitmedim neden diye sormadım oyle bisey oldugunu da bilmiyordum esim de bilmiyor herkeste mutlu mesut.

Ayni kültür derken biz akrabayiz uzaktan ayrica esimin ailesi gördüm kadariyla normalde böyle seyleri daha iyi biliyorlar kizini evlendirirken padisah dügünü gibi dügün yaptirmasini biliyor ama

Bu zaman a kadar almayanlar bu saatte sonra asla almaz canım bence sen onlarla arana mesafe koy kusura bakma ama sana çok kızdım çok saf davranmis sin

Aman bırak Allah aşkına altınları da onların olsun. Ne biçim insanlar ya. Kızım borcum var yapamıyoruz de en azından niye yalan söylüyorsun. Hadi yalanı söyledin bir daha o gelinin yüzüne nasıl bakıyorsun? Elini eteğini çek bence bunlardan. Kapını kapat eşinle mutlu mesut yaşa.

Diğer herşeyi kabul ederim. Durumları yoktur alamamışlardır vs. Zaten iki kişi evleniyor diye, takının diğer insanlara dayatılmasına karşıyım gelenekte şu var bu var diyerek. Takı çifte alınan bir hediyedir.

Ama sizin ailenizin hediyesi seti bozduktan ne demek? Hiçbir kabuk edilirliği yok. Gidin tekrar isteyin annemler sorup duruyor, bozuluyorlar üzerimde görmeyince hem manevi değeri var benim için nasıl bana sormadan böyle saçma birşey yapabilirsiniz diyin. Bulup getirsin sizinkileri kendi birşey takmasada olur. Ayrıca banka kasası olması da tuhaf kayınvalidenizin. O kadar takısı var Demek kendisinin, kasa tuttuğuna göre

Keske durumu olmadini söyleseydi bende ailemde böyle birsey beklemezdik

Ayni kültür derken biz akrabayiz uzaktan ayrica esimin ailesi gördüm kadariyla normalde böyle seyleri daha iyi biliyorlar kizini evlendirirken padisah dügünü gibi dügün yaptirmasini biliyor ama

O zaman durum baska tabi. Bilmemesi icin baska bi yoreden olmasi lazim diye dusundum.
Seceneklerin belli esinle mutluysan soyle esine ailesiyle gorusmek istemedigini
Onlara olan ofkeni esin masumsa esine yansıtma yansittigin zaman evliligin cikmaza girer.
Ne yazik ki olan olmus esinle bir olun herseyi calisir yaparsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…