- 20 Ekim 2014
- 65
- 16
- 13
- 31
- Konu Sahibi shirinshirine
-
Yuhhhh ..Bunca zaman nasıl oyaladılar sizi ..Nasıl isteyeceksiniz ,basbayağı karsısına dikilip isteyeceksin çatır çatır..Eşine de acıma bence nasıl habersiz bunlardan ,o baka bir yerde miydi ??? Kafam karışıt yaa ,eşyaları nasıl halletiniz peki ?
Annem saolsun gerisini biraz dügünden kalan para verdikleri kadar 1000 tl falan gerisini calisip ödedik
Böyle seylerden eşlerin nasıl haberi olmuyor ben pek anlamıyorum...Eşinizle görüşüp ailesiyle bunun konuşulması gerektiğini kendi ailenize karşızor duruma duştugunuzu konusun.
Düğünü felan nasıl yaptınız eşya ıvır zıvır...
Yaşananlar hic hoş değil. Resmen bir oyun kurulmuş. Yazik gerçekten. Siz şuan esinizin ailesiyle görüşüyor musunuz peki.
Bence esinize sizi zor durumda birakanlara hakkinizi helal etmeyeceginizi söyleyin. O da bu sözün üzerine gider annesiyle konusur.
Isteyip geri aldığınız altınları tekrar borca saymasına nasıl izin verdiniz oraya takıldım ben?
Bunların kendini affettirmeleri için bir ev alip arkadasin üstüne yaptirmalari gerekir bence. Herşey maddiyat mi diyen arkadaşlara hayir maddiyat değil verilen sözün değeri önemli adam yerine koyulmak önemli. Arkadasimiz bunlardan yoksun kalmis.hiç sanmam ..Hak hukuk işini bilse şimdiye kadar yapardı o kayınvalide ..Yazık oyalamışlar kızı..
Dügünde takilan parayla canim benim esim bilmiyor evet ailesi tam bi seytan dügüne son 2 3 saat kala altini haletmeye calisiyorlar sözde o tarohde siparis edilen altin gelecekmis esim de benle beraber ögrendi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?