Merakima engel olamadim,hem ev hanimi hem olup hem devletten maas nasil aliyosunuz?
Almanyada yasiyorum cnm, meslegimi yeni bittirdigim icin ve is bulamadigim icin, is bulana kadar devlet ödüyor..
Aynen. Dükkan babanın. Yapacak birşey yok. Patron o. Eşin çalışan.Merakima engel olamadim,hem ev hanimi hem olup hem devletten maas nasil aliyosunuz?
Ben merakimdan evde oturmuyorum, evet devletten yardim aliyorum ama ayni zamanda isde bakiyorum tahki hamile oldugumu ögrenene kadar, öyle bos bos evde oturupda kocam para getirsin hevesinde degilim ben kendi ayaklarimin üzerinde durmasini bilirim bu yasima kadar hep calismisimdir, zoruma giden sadece birtek ailesine calismasi cabalasmasisen evde oturup sana bakılmasını bekliyoken normal
eşinin ailesi evde oturup kendilerine bakılmasını isterken anormal mi?
Cok zor... Suan ailemin yanindayim birkac günde burda kalmayi düsünüyorum, belki böylece biraz kiymet anlar, düsünür eder, bilmiyorum...Babasının işinde çalışan eşin ayrılmadıkça pek birşey değişeceğini sanmıyorum bence sen bir işe giremeye bak ve paranı çarçur etme ilersi içinde sanki bu adamdan ayrılır gibime gibi geliyorsun o hayatını ailesi için feda etmeye gelmiş ve farkında değil artık onunda bir ailesi olduğunu senin psikolojik durumdan bi haber se bence şiddetli bir tavır koymadıkça (onu terk etmek gibi ) yıllarca değişen birşey olmayacak bir çok kadın bu dert forumunda konu açtı babasıyla çalışıpta para alamamaktan yakınan senin gibi , ekonomik zorluk çektiğini ,acaip zor durum sizinkisi
Aynen bagri ayda maas olsa veya yarisi ailesine yarisida bize gelse planli olsa onada raziyim...Sizin evinize eşiniz tarafından tatmin edici oara giriyor mu?
Orayı babası kurmus sanırım babasına da para vermesi normal ancak kendi imkanlarını da kısmayacak şekilde kendi hakkını da alacak yani
Kendine bir babaya 10 ise bu sıkıntı
Ayrıca haftada bir gününü size ayırması gerek ama siz evlenmeden 7 gün çalıştığını ya da calısacagını biliyor muydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?