Artık Benimde Bir Sevgilim Var Ama..

7 kocalı Hürmüz gibi bir şey canlandı gözümde
Kocali olsa daha ne isterdi
Tum caba 1 kocalı umutsuz olabilmek.

O degil de kiz umutsuzvaka01 naptin senden miras kaciran abine verdigin vekaleti iptal etmek icin annenden izin alip iptal ettin mi vekaleti?

Ooo 5 ay olmuş nasıl ciddiye binmez nasıl ama nasıl???
Bir de ben yaparım sana derken mutfağın yok bir şeyin yok ne ara yemek yapmayı öğrendin ki???
En iyisi sen in aşağı ve sevgili aday adayın aralarda ne yemeyi sevdiğini söylüyorsa en az beş kere dene. Yengene de yemekler benden yeeee de.
Boşa çıkmasın bari ben yaparım lafın.

Çocuk korkar tabi 5 ayda bunları diyorsa bana 1 sene olmadan çocuk ister şimdi diye gözünde neler canlanmıştır

Kocali olsa daha ne isterdi
Tum caba 1 kocalı umutsuz olabilmek.

O degil de kiz umutsuzvaka01 naptin senden miras kaciran abine verdigin vekaleti iptal etmek icin annenden izin alip iptal ettin mi vekaleti?
Ben en son onu sorduğumda sen beni üzmek mi istiyon didi.

Sizce evlilik konularını konuşmak için erken mi yada benimle ciddi düşünmüyor olabilir mi
Senin ask hayatin kripto para piyasasindan daha duzensiz\degisken..
Surekli bir inisler cikisler..Surekli bir kazanacagim derken tarladan tokattan olma..
Yerinde olsam evliligin E'sini bile dusunmem su an..

Valla umutsuz, şunu söyleyebilirim evlilik konuşan erkekler genelde evlenmiyor. Bunun bir değişik versiyonu da 30'una kadar kimseyi bulamazsan birbirimizle evleniriz diyenler. Daha 5 aydır sevgilisiniz, adama çok evlenmek istediğinin enerjisini veriyorsun bence. Bu bir süre sonra itici gelebilir karşıya, dikkat et. Olacağı varsa oluyor evlilik, ben özellikle evleneyim diye düşünmemiştim eşimle ama oldu bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…