- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Belki de melek gibi biridir hic kaynanalik yapmazNe güzel işte, seninki de öyle davranır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de melek gibi biridir hic kaynanalik yapmazNe güzel işte, seninki de öyle davranır.
Sen kendini düşün umutsuz, annem bugün var yarın yok olduğunda yengenle abin beş kuruşsuz kapının önüne koyacak seni.Ayol onu mu dusunecem
Annesi 81 yasinda zaten
Bugun var yarin yok
Babamin evinden beni hangi guc atabilirSen kendini düşün umutsuz, annem bugün var yarın yok olduğunda yengenle abin beş kuruşsuz kapının önüne koyacak seni.
O evler çoktan yengenin üstüne geçti senin haberin yok.Babamin evinden beni hangi guc atabilir
Yurek yemeleri lazim onun icin
Vekaleti de geri almadim halen aklima şaşayım
AynenKk da görüp duymayan kimse kalmaz diye ödün koptu dimi
Sen buna inanıyor musun ceycey? Bu aceleyle kötü bir evlilik yapıp Bdv’den çıkamaması daha olası .seslenme bulsun.evlenirse toptan kurtuluruz kendisinden
Tabii yavaş yavaş korkular başlamıştır normal.25+4 bebis
Ayyni anan di mi?Belki de melek gibi biridir hic kaynanalik yapmaz
valla neden olmasınnn.müjdat gezeni bile ayarlamış kendine neredeyse nişanlanacaklarmış.allah çirkin şansı versinin en iyi örneği rahmetliSen buna inanıyor musun ceycey? Bu aceleyle kötü bir evlilik yapıp Bdv’den çıkamaması daha olası .
amaaan bu işler evlilik ile kafayla hareket eden sonu hüsran olur ben diyecegimi dedim kfflflfÖnce evlenelim sonra tanışırız diyodur Umutsuz
Yok kiz tanimam ki böyle yapan sonu bdv-mahkeme birak evlensin görsün gününü diyesim geliyo napti acaba merak ettim dogru düzgün sevgili yapamadiysa nasil evlenecek gi?Siz umutsuzu tanımıyorsunuz. Hayattaki en buyuk hedefi evlenmek ve dogru duzgun sevgili bile yapamıyor. O yuzden hazir birini kapaklamisken nikahi basip kendini garantiye almak istiyor.
Ya aslında konuyu kadın açınca ya da ima edince pek hoşlarına gitmez tabi muhabbet arasında konuşulur o ayrıYa aslinda ileriye dönük bir konusma degildi ki benim ki
Sevdigi yemegi soyleyince bir ara yaparim ben sana dedim yani sonraki gorusmelerimizde
Evlenince yaparim diye birsey kasdetmedim orda
Ben onunla konusurken evlilik heveslisi oldugumu hic yansitmiyorum
kuiz üsenmedim 2018e kadar gittim. ayda bir değişen suna asigim buna yandım konuları haricinde en temel olanlar yengeliler:Arkadaşının diğer konularını bilenler ekleyebilir mi? çok merak ettim
Ahahahahahkuiz üsenmedim 2018e kadar gittim. ayda bir değişen suna asigim buna yandım konuları haricinde en temel olanlar yengeliler:
https://www.kadinlarkulubu.com/konu/derdime-bir-care-kk.1091607/
https://www.kadinlarkulubu.com/konu/meraklisina-yengeli-olaylar.1227065/
https://www.kadinlarkulubu.com/konu/iki-arada-bir-derede.1175860/
Yok en rezilleriAhahahahah
Bu eklediklerin en begendikleirn falan mi
Ay hic gulecegim yoktuYok en rezilleri
Ben evliligin e sini demiyorum ona canisiYa aslında konuyu kadın açınca ya da ima edince pek hoşlarına gitmez tabi muhabbet arasında konuşulur o ayrı
Hoop caylak agir ol bakalimYok kiz tanimam ki böyle yapan sonu bdv-mahkeme birak evlensin görsün gününü diyesim geliyo napti acaba merak ettim dogru düzgün sevgili yapamadiysa nasil evlenecek gi?