• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Benimde Bir Sevgilim Var Ama..

Sen bu karmayla evlensen de mutlu olamazsin ki. Ama yengenin sırtından bir kişi inmiş olur. O yuzden inşallah tez zamanda tektasini takarsın

Gerçi bebek falan olunca eşi işe yollayıp bebeği de alıp annene kahvaltıya gitme ihtimalin var , o kadının yükü kolay kolay azalmaz ama...en azından bir gıdım halden anlamış olursun
Bu gerçek mi acaba .

Ciddi dusunmek evlilik konuşmak değildir bana göre. Saçma sapan evlenince soyle yemek yaparizli, evlenince şunu aliriz vs bu tarz hikayeler dinlemeyi hiç sevmedim ben mesela boş boş şeyler konuşmayi sevmiyorum. Hayal kurmayi severim ileri plani ama bu evlilik konusunda olmadi.
Eşim de evlilik konuşmadi hiç. 😂😂😂 Evlenme fikri aklina gelince direkt yuzugunu almiş ve evlilik teklif etmişti guzelce. Ben kabul ettikten sonra konuştuk evlilik.
Bende oyleyim tatlim
Evlenince sunu bunu yapariz dese bana zaten samimi gelmez
Evlenir miyiz evlenmez miyiz evlilik kader isi diyor

Siz ondan nasıl emin oldunuz 5 ayda da evlilik konusunu açmadı diye korkuyorsunuz? Bence kadınlar asıl korkmalı evlilikten ama genelde nedense kadınlar meraklı erkekler ikna edilmesi gereken oluyorlar. Bekarlık kadınlar için sultanlıktır, bir durun bakalım nasıl biri karşındaki adam
Tatlim 6 yil oncesine dayanan bir geçmişimiz var
Ondan olabilir mi acaba

Bu seninle sevişmek isteyen sevgilin değil mi? Seviştiniz mi?
evlenene kadar sözünu etmeyecegim dedigi konu tam olarak o bence.
sevisme soz konusu olunca evlenme ortaya cikiyor, sana yemek yaparim diyince evimin kadini cocuklarimin anasi olacaksin yani diyor.
bu adam bu kızi sevmeden birakmaz 😁

Şahsi kanaatim eskiyle gelecek olmayacağı yönünde. Ama hayır dersen cevabım da şu:

Evlilikte çoluk çocuk olunca hayatının merkezi değişecek, sevgililiğin tadını çıkart.Malum evlenince sevdiği yemeğe odaklanacaksın, tuttuğu takımın maçını izleyeceksin. İki sevgili naparsa onu yap şimdi, üstelersen sevdiği yemeği dışarıdan sipariş eder, Dırdırsız afiyetle yer.
Sevgililigin tadini nasil çıkartmaliyim
Nasil davranmaliyim ona mesela

Bu gerçek mi acaba .
Eski konulara baksana.
Kac yıldir üst kattalar, bir mutfak yaptırmadilar.
Gelinle kavga ediyor, laf sokuyor. Sonra gidip masasına oturuyor ,hizmet bekliyor.
Ana kız ne alışverişe, ne yemegin hazırlık aşamasina,ne sofra kurmaya, ne de bulasiga elini surmezler. Kafe gibi gider tıkınır,kendi evi gibi yayılırlar. Bir güler yüz de göstermez,tam tersi kadının huzunu kaçırırlar.
Ve ilginç bir şekilde konu sahibi kendisini çok haklı görüyor, hiç haksızlık yaptığına dair bir inancı yok. O yüzden ben bu karakterde birinin şansının yaver gideceğine inanmiyorum. Kendisini aratacak bir aileye gelin gider bence

Evde mutfak yokken nasıl yemek pişirmeyi öğrendin de sana yaparım dedin orda kaldım ben😀
Pratiğin eksik umutsuz yemek yapmayı bilmiyorsundur kesin adama yüksekten atma yani😁😁
Sen ne seytaaann😂😂😂
Nerden bildin kiz yemek yapmayi bildigimi
Aynen pratigim pek yok ama biraz yuksekten attim zaar😂😂

Eski konulara baksana.
Kac yıldir üst kattalar, bir mutfak yaptırmadilar.
Gelinle kavga ediyor, laf sokuyor. Sonra gidip masasına oturuyor ,hizmet bekliyor.
Ana kız ne alışverişe, ne yemegin hazırlık aşamasina,ne sofra kurmaya, ne de bulasiga elini surmezler. Kafe gibi gider tıkınır,kendi evi gibi yayılırlar. Bir güler yüz de göstermez,tam tersi kadının huzunu kaçırırlar.
Ve ilginç bir şekilde konu sahibi kendisini çok haklı görüyor, hiç haksızlık yaptığına dair bir inancı yok. O yüzden ben bu karakterde birinin şansının yaver gideceğine inanmiyorum. Kendisini aratacak bir aileye gelin gider bence
Çok amin diyorum.

Ya valla ne kadar zaman sonra foruma bakayim dedim, umutsuz yine bir adami dert edinmis. Insallah bu seferki sevgili olduklarini biliyordur :KK70:
Hadi hadi, umutsuz geliyor sen de geliyorsun. Umutsuz gidiyor sen de gidiyorsun. Forumda baska yere takıldığın yok, itiraf et sen aslında irkiksin ve umutsuza taktın. 🥸

Back