- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Kaynana baska sehirde yaşıyor cicimGörümceyi bilmiyorum da kaynana var. Birlikte yaşayacaklar inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynana baska sehirde yaşıyor cicimGörümceyi bilmiyorum da kaynana var. Birlikte yaşayacaklar inşallah...
Gelir o oğluşunun yanına evlenirseniz.Kaynana baska sehirde yaşıyor cicim
Aşkım bunların oğluşu evlenince kiymete biniyor bilmiyorsun tabi sen.Kaynana baska sehirde yaşıyor cicim
Biliyor olması lazım aslında abisinden.Aşkım bunların oğluşu evlenince kiymete biniyor bilmiyorsun tabi sen.
Arkadaşının diğer konularını bilenler ekleyebilir mi? çok merak ettim
25+4 bebisBen tanımıyorum konu sahibini kaç yaşında
ÜzdünDeme öyle şeyler Allah aşkına bak vallahi zaten zor bela buldu bu herifi eğer olur da ikna ederse yengesinin evine iç güveysi goturuverir ayyy kadının başına bir de kocisi çıkar hatırlamayalım evde ocak olmadığını belki kocisi son model mutfak Yaptırır evinin kadını cocuklarinin anası için
Neden ki anlamadimOO my got
Kaynana gelin alicam sanmasın
Ya aslinda ileriye dönük bir konusma degildi ki benim kiSizin ileriye dönük konuşmanıza dalga geçerek cevap vermiş itici geldi duygusal anlamda bisey göremedim
Ama o zamanda ne kadar da evlilik heveslisiymis diye düşünüp kacmaz miBen biriyle çıkmaya başladığının ertesi günü “Ne zaman evleneceğiz” diyen bir insanım Erkekleri çok rahat bırakmaya gelmez. Onlara kalsa çoğu evlenmez zaten. Ben 2 evliliğimde de 1 sene içinde evlendim. İnsan istediği kadar sevgili olsun, aynı eve girmedikçe birbirini tanıyamaz.
Neden anlamadımNeden ki anlamadim
Kiz aslinda hic oyle bir durum yok evlenince yaparim ben sana anlaminda semedim sevgililik doneminde yaparim demistim.Iyy cok itici...
Ceptesin yani demiş resmen...
Boşver allah aşkına hemen hazırasker niye oluyorsun dogrudurust tanımadagın adamla...
Ben sana yaparım falan, adamın dötünü neden hemen kaldırıyorsun ki? Onum demesi düşünmesi gerek bu kız benle evlenir mi diye ama sen 5 ayda fit olmussun bugun sorsa evet evet evet diye boynuna mı atlayacaksın
Ahahahahhah
Ayol onu mu dusunecemAşkım bunların oğluşu evlenince kiymete biniyor bilmiyorsun tabi sen.
Kimin diger konulariArkadaşının diğer konularını bilenler ekleyebilir mi? çok merak ettim
Senin anan 40 inda sanki, o da bi el kızının başında.Ayol onu mu dusunecem
Annesi 81 yasinda zaten
Bugun var yarin yok
Benim anam kaynanalik yapmiyor kiSenin anan 40 inda sanki, o da bi el kızının başında.
Ne güzel işte, seninki de öyle davranır.Benim anam kaynanalik yapmiyor ki
Kendi kizi gibi davranıyor