- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.208
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Haha yok iki senelik liste bu. Öncesini bilmiyoruz.7 yaşında mı başlamış bu koleksiyona
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha yok iki senelik liste bu. Öncesini bilmiyoruz.7 yaşında mı başlamış bu koleksiyona
7 kocalı Hürmüz gibi bir şey canlandı gözümdeHaha yok iki senelik liste bu. Öncesini bilmiyoruz.
kıskanma.çok emek verdi o liste için7 kocalı Hürmüz gibi bir şey canlandı gözümde
Emeği kıskandım ben bir umutsuzvaka01 kolay yetişmiyorkıskanma.çok emek verdi o liste için
Kocasız hürmüz bu7 kocalı Hürmüz gibi bir şey canlandı gözümde
umutsuz evlenirse bayrağı vanessaya devredecek.artık onun hikayelerini dinleriz birkaç seneEmeği kıskandım ben bir umutsuzvaka01 kolay yetişmiyor
Psikiyatrist olmuş olursam o dönemler onun konuları üzerinden makale yazmak istiyorumumutsuz evlenirse bayrağı vanessaya devredecek.artık onun hikayelerini dinleriz birkaç sene
Vanessa intihar edicek ama ablasiumutsuz evlenirse bayrağı vanessaya devredecek.artık onun hikayelerini dinleriz birkaç sene
yok etmez.elinde telefon bakınıyordur şimdi erkek profillerine netten.okula da pek gitmiyor yaVanessa intihar edicek ama ablasi
Yakında gelir bilmem bir yerde etkinlik oldu biri bana baktı ama oda başkasına baktı diyeyok etmez.elinde telefon bakınıyordur şimdi erkek profillerine netten.okula da pek gitmiyor ya
Kocali olsa daha ne isterdi7 kocalı Hürmüz gibi bir şey canlandı gözümde
Çocuk korkar tabi 5 ayda bunları diyorsa bana 1 sene olmadan çocuk ister şimdi diye gözünde neler canlanmıştırCanlar Merhaba,
Bildiğiniz üzere hayatımda biri var.
Arka fonda bim bam bom çatlasın düşmanlar benimde artık 1 sevgilim var çalıyor
Bu kişiyle aslında yıllar öncede bir ara birlikteydik şimdi 6 yıl aradan sonra tekrar başladık.
5 aydır sevgiliyiz.
Ama gelin görün ki ileriye dönük, evliliğe dair hiç bir konuşmamız yok halen.
Sadece arada laf arasında bi konu hakkında birey söylüyor mesela sonra evleneceğimiz güne kadar açmayacağım konuyu diyor.
Geçen günde sevdiğimiz yemeklerden bahsediyorduk mesela şunu severim diyince ben yaparım sana dedim o da diyor ki evimin kadını çocuklarımın anası olacam diyorsun yani diyor vs vs.
Sizce evlilik konularını konuşmak için erken mi yada benimle ciddi düşünmüyor olabilir mi
Sizce ne yapmalıyım?
Ben en son onu sorduğumda sen beni üzmek mi istiyon didi.Kocali olsa daha ne isterdi
Tum caba 1 kocalı umutsuz olabilmek.
O degil de kiz umutsuzvaka01 naptin senden miras kaciran abine verdigin vekaleti iptal etmek icin annenden izin alip iptal ettin mi vekaleti?
Senin ask hayatin kripto para piyasasindan daha duzensiz\degisken..Sizce evlilik konularını konuşmak için erken mi yada benimle ciddi düşünmüyor olabilir mi