Artık Benimde Bir Sevgilim Var Ama..

Bu gerçek mi acaba .

Bende oyleyim tatlim
Evlenince sunu bunu yapariz dese bana zaten samimi gelmez
Evlenir miyiz evlenmez miyiz evlilik kader isi diyor

Tatlim 6 yil oncesine dayanan bir geçmişimiz var
Ondan olabilir mi acaba

Bu seninle sevişmek isteyen sevgilin değil mi? Seviştiniz mi?
evlenene kadar sözünu etmeyecegim dedigi konu tam olarak o bence.
sevisme soz konusu olunca evlenme ortaya cikiyor, sana yemek yaparim diyince evimin kadini cocuklarimin anasi olacaksin yani diyor.
bu adam bu kızi sevmeden birakmaz

Sevgililigin tadini nasil çıkartmaliyim
Nasil davranmaliyim ona mesela

Bu gerçek mi acaba .
Eski konulara baksana.
Kac yıldir üst kattalar, bir mutfak yaptırmadilar.
Gelinle kavga ediyor, laf sokuyor. Sonra gidip masasına oturuyor ,hizmet bekliyor.
Ana kız ne alışverişe, ne yemegin hazırlık aşamasina,ne sofra kurmaya, ne de bulasiga elini surmezler. Kafe gibi gider tıkınır,kendi evi gibi yayılırlar. Bir güler yüz de göstermez,tam tersi kadının huzunu kaçırırlar.
Ve ilginç bir şekilde konu sahibi kendisini çok haklı görüyor, hiç haksızlık yaptığına dair bir inancı yok. O yüzden ben bu karakterde birinin şansının yaver gideceğine inanmiyorum. Kendisini aratacak bir aileye gelin gider bence

Evde mutfak yokken nasıl yemek pişirmeyi öğrendin de sana yaparım dedin orda kaldım ben
Pratiğin eksik umutsuz yemek yapmayı bilmiyorsundur kesin adama yüksekten atma yani
Sen ne seytaaann
Nerden bildin kiz yemek yapmayi bildigimi
Aynen pratigim pek yok ama biraz yuksekten attim zaar

Çok amin diyorum.

Ya valla ne kadar zaman sonra foruma bakayim dedim, umutsuz yine bir adami dert edinmis. Insallah bu seferki sevgili olduklarini biliyordur
Hadi hadi, umutsuz geliyor sen de geliyorsun. Umutsuz gidiyor sen de gidiyorsun. Forumda baska yere takıldığın yok, itiraf et sen aslında irkiksin ve umutsuza taktın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…