• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Benimde Bir Sevgilim Var Ama..

ilk gunden evlilik konusmaya baslayip, iliskiyi hic evlilige tasiyamayanlar kadar cok ki. 5 ay cok kisa bir sure bence. en az 1-2 sene flort edilmeli diye dusunuyorum. Ama tabi yasiniza ve beklentilerinize gore bu sure daha kisa veya daha uzun da olabilir. yine de 5 ay kisa sure. benim sevgilim, simdiler de kocam olur, bana 4-5 ay gecene kadar seni seviyorum bile dememisti. (goz yasim pit)

Canlar Merhaba,

Bildiğiniz üzere hayatımda biri var.
Arka fonda bim bam bom çatlasın düşmanlar benimde artık 1 sevgilim var çalıyor :KK70:
Bu kişiyle aslında yıllar öncede bir ara birlikteydik şimdi 6 yıl aradan sonra tekrar başladık.
5 aydır sevgiliyiz.
Ama gelin görün ki ileriye dönük, evliliğe dair hiç bir konuşmamız yok halen.
Sadece arada laf arasında bi konu hakkında birey söylüyor mesela sonra evleneceğimiz güne kadar açmayacağım konuyu diyor.
Geçen günde sevdiğimiz yemeklerden bahsediyorduk mesela şunu severim diyince ben yaparım sana dedim o da diyor ki evimin kadını çocuklarımın anası olacam diyorsun yani diyor vs vs.
Sizce evlilik konularını konuşmak için erken mi yada benimle ciddi düşünmüyor olabilir mi
Sizce ne yapmalıyım?
Altı üstü bir sevişip çıkacaktı adam yav, başına bi ton iş alacak şimdi. :D

Eklentiler

• Screenshot_20220408-181418_Chrome.jpg
    Screenshot_20220408-181418_Chrome.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 110
biri bana mutfak olayını anlatabilir mi lütfen çok merak ettiimmm
Umutsuzun evinde mutfak yok. Uzun yillardir hem de. Yok derken gercekten yaptirmiyorlar mutfaklarını.

Abisi evlenip alt kata yerlestigi icin umutsuz, annesi, sağken babasi hepsi birden senelerdir sabah alt kata inip kahvaltidan aksam yemegine her seyi geline yaptirip yiyorlar. Gece uyumaya evlerine cikiyorlar.

Hatta umutsuz yengesiyle kusken bile gidip kadinin sofrasina çöküyordu

Umutsuzun evinde mutfak yok. Uzun yillardir hem de. Yok derken gercekten yaptirmiyorlar mutfaklarını.

Abisi evlenip alt kata yerlestigi icin umutsuz, annesi, sağken babasi hepsi birden senelerdir sabah alt kata inip kahvaltidan aksam yemegine her seyi geline yaptirip yiyorlar. Gece uyumaya evlerine cikiyorlar.

ay töbeee, teşekkür ettim :)

Sen bu karmayla evlensen de mutlu olamazsin ki. Ama yengenin sırtından bir kişi inmiş olur. O yuzden inşallah tez zamanda tektasini takarsın

Gerçi bebek falan olunca eşi işe yollayıp bebeği de alıp annene kahvaltıya gitme ihtimalin var , o kadının yükü kolay kolay azalmaz ama...en azından bir gıdım halden anlamış olursun

Aaaaaaa...ben sok.Kiz Allah sizi kahretmesin ne istediniz zavallı gelinden.

Bence deliler gibi aşık sana ,sürpriz hazırlıyor evlenme teklifi için bu yüzden sana belli etmemek için çaktırmıyor

belki bi yerlerden çocuk getirip” al bak çocuklarımın anası ol “ diyebilir her an

ayyyyy ne şanslısın yaeaaaaaaa

Hdkdldöldödşsş
Agzinin kenarini sil kiz bal damliyor 😂

Back