• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Benimde Bir Sevgilim Var Ama..

6 sene önceki birlikteliğinizde bir sevgi var mıydı. Birbirinizden başka birini sevemeyeceğinizi düşünüpte mi birlikte oldunuz. Barışma tekrar başlama sebebiniz neydi onuda söyle daha net yorum yapalım
İkisi de başka birini bulamadı 😂

Ben tanımıyorum konu sahibini kaç yaşında
Otuz. Dur tanıtayım 😂

32243C0B-364F-4F44-87A0-C6A19BB845EC.png

Canlar Merhaba,

Bildiğiniz üzere hayatımda biri var.
Arka fonda bim bam bom çatlasın düşmanlar benimde artık 1 sevgilim var çalıyor :KK70:
Bu kişiyle aslında yıllar öncede bir ara birlikteydik şimdi 6 yıl aradan sonra tekrar başladık.
5 aydır sevgiliyiz.
Ama gelin görün ki ileriye dönük, evliliğe dair hiç bir konuşmamız yok halen.
Sadece arada laf arasında bi konu hakkında birey söylüyor mesela sonra evleneceğimiz güne kadar açmayacağım konuyu diyor.
Geçen günde sevdiğimiz yemeklerden bahsediyorduk mesela şunu severim diyince ben yaparım sana dedim o da diyor ki evimin kadını çocuklarımın anası olacam diyorsun yani diyor vs vs.
Sizce evlilik konularını konuşmak için erken mi yada benimle ciddi düşünmüyor olabilir mi
Sizce ne yapmalıyım?
Hayir yani anlamadigim sey 5 aylik sevgilisiniz zaten? Ne bu acele evlilik, önce birbirinizi taniyin anlasabiliyor musunuz uyumlu musunuz tartisma esnasinda nasil yasaniyor ona bi bak bakalim ;) bende bosandim salaklik bende ya acele evlilik insani hata yaptirir simdi hayatimda biri var 5-6 ay sevgiliyiz ama ben evliligi düsünmüyorum o an karsimdaki insanin tavirlari konusmalari düsüncelerine kadar dikkat ediyorum misal Annem siz 1 bucuk sene sonra evlenirsiniz diyor bende ne alaka evliligin acelesi mi var hayirdir dedim aranizda 10 yas farki var cocugun yok bilmem ne diyor ve ben olabilir millet artik 35-40 yaslarinda cocuk doguruyor dedim hersey zaman kismet nasip bu isler olcagi varsa olur zaten sadece evliligi acele etmeyin ailen baski yapmiyorsa eger benden sana tavsiye gercekten bak

Hayir yani anlamadigim sey 5 aylik sevgilisiniz zaten? Ne bu acele evlilik, önce birbirinizi taniyin anlasabiliyor musunuz uyumlu musunuz tartisma esnasinda nasil yasaniyor ona bi bak bakalim :KK66: bende bosandim salaklik bende ya acele evlilik insani hata yaptirir simdi hayatimda biri var 5-6 ay sevgiliyiz ama ben evliligi düsünmüyorum o an karsimdaki insanin tavirlari konusmalari düsüncelerine kadar dikkat ediyorum misal Annem siz 1 bucuk sene sonra evlenirsiniz diyor bende ne alaka evliligin acelesi mi var hayirdir dedim aranizda 10 yas farki var cocugun yok bilmem ne diyor ve ben olabilir millet artik 35-40 yaslarinda cocuk doguruyor dedim hersey zaman kismet nasip bu isler olcagi varsa olur zaten sadece evliligi acele etmeyin ailen baski yapmiyorsa eger benden sana tavsiye gercekten bak
Siz umutsuzu tanımıyorsunuz. Hayattaki en buyuk hedefi evlenmek ve dogru duzgun sevgili bile yapamıyor. O yuzden hazir birini kapaklamisken nikahi basip kendini garantiye almak istiyor.

Back