- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
olmaayadabiliremin misin var olduğunaa?
öyle yapıyorum canım Astoria'm ender bilgilerinle aydınlattığın için ve bana zaman ayırdıgın için minnettarım sanaYani umutsuzcum bu karar sizin ilişki dinamikleriniz, karşılıklı rıza, inançlarınız gibi pek çok şeye bağlı. Bu kişiden kişiye değişebileceği için herkesin doğrusu kendine göre olacaktır. Gerekli olup olmamasından ziyade ne istediğine göre hareket et derim.
Eee yapma niye kendini kandırıyorsuninanır mısın dündn beri bende bunu sorguluyorum
adamdan 1 haftadır haber yok ben burda evlenmenin derdine düştüm
adama yaptırırırmBu iliski ciddiye binip evlenirdrn kim yapacak yemekleri?
aşk olsun bu kadar mı bıktın benden chelzyyyVe sence arayacak mi?Sen olsan napardin? kısırdöngüsü başlar.
Konuya yazacaklara sabır dilerim.
hakkaten dedikleri gibi canin sikildikca, etkileşim azaldıkça donup kendi konularına cevap veriyomussun. ama sal beni annem sal beni cicimhangisi oldu en etkilendiğin konu cicim
offf bunu düşünmekten dün gece uyuyamadım zatendemek ki adamın umrunda bile değilsin ,sen buralara konu açıp ,evlilik hayali kurarken ,adam ayrıldı bile senden
o da doğruKaç gerçek ilişkin oldu da biliyorsun ki
hadi itiraf et sevgilim olmasını kendine yediremiyorsun değil miUmutsuz hayali sevgililer sen konuşturmazsan konuşamaz.
Yok şekerim, senin aşırı sıkıcı hayal dünyan çekici gelmiyor inan ki.ağzımdan o gün yaşananlarla ilgili laf almaya çalışıyorsun değil mi
yemezleeer
uzun hikaye canım yaaeskiden neden ayrilmistiniz, genelde exleri revize edince daha kötü elde kalır
dünden beri kahroldumAdamın seni sevgili yerine, hatta insan yerine koyduğu yok.
hayal kırıklığı yaşıyorumNe kadar dayanmis adam ahshs
Neyse en azindan bu sefer sevgili olduklarından adamin da haberi vardi ahshd
Yengeye uzuldum ne guzel kurtulacakti kadin
ben çok mülayim çok iyi kalpli bir insanım halbukiZebaniler de neticede melek tabii...
nikah masasına oturmaya az kalmıştıBurada bibinin kudranın ve benim kocam var. Bil bakalım kimin kocası yok umutsuz
Kocasız kimse ona o laf.
Bu arada ben senin yaşındayken yeni evliydim, bu kadar hevese isteğe azimle rağmen bir türlü birini
Bulamaman cidden çok acıklı be
boşuna demiyolar kadının düşmanı kadınSeninle karşılaşan erkekler?
Gez toz seviş. Ağır sorumluluklar olmadan karşındakini tanı ve birlikte zaman geçirmenin tadını çıkar. Biz sevgili olmanın tadını çıkar derken bunu kastediyoruzevet canım yaa
beni bi aydınlatsana
aramız düzelirse uygularım
cevap verdim ya bebeğim suBuzdolabı neden yok sorusuna hala cevap vermedi. Alarm kurdum 1 hafta sonra ben de onu alıntılayıp soracağım
hayır tatlımBuna daha önce cevap yazmıştın yalnız. Kafa going to go
ay nasıl bir kafa bu yaÇoğuyla görüşmedin ki umutsuz. Balkonlarda yollarını gözledin, fake hesaplardan yürüdün, kafede göz süzdün. Daha ilerisi olmadı. Cidden hayal dünyasında yaşıyorsun. Endişeleniyorum artık senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?