• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Benimde Bir Sevgilim Var Ama..

hayır tatlım
seni denemek için yaptım
bakalım beni ne kadar yakından takip ediyorsun diye
halen formundasın maşallah :KK70:
Umutsuz insanlar yalan söylerken ve inkar ederken kendi zeka seviyelerinde şeyler söylerler ve kendilerinden daha zeki insanların karşısında komik duruma düşerlermiş biliyor muydun bunu?

gerçi bu konu baya özel bi durum
herkese analtılacak birşey değil
akşam anlatacam burda ol
Akşam sevgilisiyle buluşacak absolut, senin konunla ilgilenebileceğini sanmıyorum. Daha keyifli şeyler yaparlar muhtemelen. Sevgilisi var ya kız onun da. Sen derdine yan. 😂

boşuna demiyolar kadının düşmanı kadın
maxresdefault (2).jpg

hayal kırıklığı yaşıyorum
Anlamadığım bir konu var:Aadamla en az 8 gündür görüşmüyorsunuz. cuma günü bu minnoş konuyu açmışsın, aslında hayal kırıklığı ya da bu yokluğu sorgulayan bir konu açman gerekmiyor mu? Galiba böyle Bi sevgili hiç yok👻

Canlar Merhaba,

Bildiğiniz üzere hayatımda biri var.
Arka fonda bim bam bom çatlasın düşmanlar benimde artık 1 sevgilim var çalıyor :KK70:
Bu kişiyle aslında yıllar öncede bir ara birlikteydik şimdi 6 yıl aradan sonra tekrar başladık.
5 aydır sevgiliyiz.
Ama gelin görün ki ileriye dönük, evliliğe dair hiç bir konuşmamız yok halen.
Sadece arada laf arasında bi konu hakkında birey söylüyor mesela sonra evleneceğimiz güne kadar açmayacağım konuyu diyor.
Geçen günde sevdiğimiz yemeklerden bahsediyorduk mesela şunu severim diyince ben yaparım sana dedim o da diyor ki evimin kadını çocuklarımın anası olacam diyorsun yani diyor vs vs.
Sizce evlilik konularını konuşmak için erken mi yada benimle ciddi düşünmüyor olabilir mi
Sizce ne yapmalıyım?
Sevişmek isteyen mı bu

Anlamadığım bir konu var:Aadamla en az 8 gündür görüşmüyorsunuz. cuma günü bu minnoş konuyu açmışsın, aslında hayal kırıklığı ya da bu yokluğu sorgulayan bir konu açman gerekmiyor mu? Galiba böyle Bi sevgili hiç yok👻
Ayri konu mu acsam burda mi anlatsam diye düşünüyorum

Ben biriyle çıkmaya başladığının ertesi günü “Ne zaman evleneceğiz” diyen bir insanım 🙂 Erkekleri çok rahat bırakmaya gelmez. Onlara kalsa çoğu evlenmez zaten. 🤷🏻‍♀️ Ben 2 evliliğimde de 1 sene içinde evlendim. İnsan istediği kadar sevgili olsun, aynı eve girmedikçe birbirini tanıyamaz.
Birde ne kadar uzarsa o kadar tezegi cikiyor sanki😐😂

Back