- 22 Mart 2021
- 2.533
- 20.401
- 258
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Yav gaz vermeyin kardeşim ya surda benzin olmuş 20 taleee bide umutsuznan mı uğraşak
Parayla mı sanki, açsın işte. Beleş ya, 10 tane art arda açsın hatta. Sonra da banlansın ahsh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav gaz vermeyin kardeşim ya surda benzin olmuş 20 taleee bide umutsuznan mı uğraşak
Kızım banlanırsa biz nerde umutsuzun var mısın yok musun sevgilisi olay geyiğini çevircez he nerdeee ayıkkk ol kanki çaktırmaaaaaa şşşşParayla mı sanki, açsın işte. Beleş ya, 10 tane açsın. Sonra da banlansın ahsh
Kaçan kaçıyor ama hiç evliliğe niyeti olmayanı da başta elemiş oluyorsun ve vakit kAybetmiyorsun. Sende 30 yaşındaymışsın. Vaktin kıymetli.Ama o zamanda ne kadar da evlilik heveslisiymis diye düşünüp kacmaz mi
İlişkide cinsellikte varsa erkekler baskı yapmadıkça 100 yıl söylemesen “evlenelim” demez.Birde ne kadar uzarsa o kadar tezegi cikiyor sanki
Ya bu çok klişe ve doksanlarda falan kalan bir inanış değil mi?İlişkide cinsellikte varsa erkekler baskı yapmadıkça 100 yıl söylemesen “evlenelim” demez.
Ne diyelim Kudra sen iyi evlilik yapmış şanslı azınlıktansın. 90’lardan kalmış diyorsun ama toplum 90’lardan çok mu fazla ilerledi. Benim tespitim erkeklerin evlilikten kaçtığı. Pembe hayallerle evlendiğimiz pek çok evlilik ya aldatma ya şiddetle sonuçlanıyor. Sadece monotonlaşmışsa yine çok şükür diyoruz. Evliliğin kendi çok zor bir müessese. İki insanın birbirine tahammül etme sanatı gibi bir şey. Tabii aşk olursa taraflar zaten zorlanmıyor ama işte herkes onu yakalayamıyor. Yakalasa bile uzun süre koruyamıyor. Ne mutlu size.Ya bu çok klişe ve doksanlarda falan kalan bir inanış değil mi?
İlk günden seviştiğim kocam beş sene boyunca evlenmek istedi, onlarca kez evlenme teklif etti, ben istemedim. Çevremde ilişkisinde cinselliğin de olduğunu bildiğim bir sürü arkadaşım, kuzenlerim gayet erkek arkadaşlarının yoğun istekleriyle evliliğe taşıdılar ilişkilerini. Burada da bu şekilde evlenmiş bir sürü kadın var.
Bence asıl “evlenceksek evlenelim evlenmeyeceksek gidiyom ben” diyen kadınlardan kaçıyor erkekler ya da en evlenilmeyecek adamlar bu düşüncedeki kadınlara sıcak bakıyor. Çünkü başka kadının kendisiyle evlenmeyeceğini biliyor adam. Sonra gelsin kötü evlilikler, mutsuzluklar.
Anlat demesi kolayAnlat işte kızım bee devlet sırrı mı bu sanki ne kastın haaa
Millet neler neler anlatıyor kızım burda. Özel konu deyince anlamıyoruz sanki Bak sabahtan beri sevişgenler konusuna döndü kuru sıkı tabanca gibi oldu konun iyice gelen sıkıyor giden sıkıyorAnlat demesi kolay
Ozel bir konu o yuzden anlatmaya utaniyorum biraz
Yok benim çevremde de sevişerek evlenenlerle dolu. Biz de eşimle ilk haftadan sevişmiştik, üçüncü yılımızda kendisinin ısrarıyla evlendik.Ne diyelim Kudra sen iyi evlilik yapmış şanslı azınlıktansın. 90’lardan kalmış diyorsun ama toplum 90’lardan çok mu fazla ilerledi. Benim tespitim erkeklerin evlilikten kaçtığı. Pembe hayallerle evlendiğimiz pek çok evlilik ya aldatma ya şiddetle sonuçlanıyor. Sadece monotonlaşmışsa yine çok şükür diyoruz. Evliliğin kendi çok zor bir müessese. İki insanın birbirine tahammül etme sanatı gibi bir şey. Tabii aşk olursa taraflar zaten zorlanmıyor ama işte herkes onu yakalayamıyor. Yakalasa bile uzun süre koruyamıyor. Ne mutlu size.
Peki canısı son noktaya gelmis miydiniz sevgililik asamasinda yoksa sadece yakinlasma mi olduYok benim çevremde de sevişerek evlenenlerle dolu. Biz de eşimle ilk haftadan sevişmiştik, üçüncü yılımızda kendisinin ısrarıyla evlendik.
Hatta bence iyi bir seks uyumu yakalanırsa erkek kolay kola o kadını kaçırmak istemiyor. Yani yatakta iyi kadınla evlenirler bence
Ay umutsuz yaaaPeki canısı son noktaya gelmis miydiniz sevgililik asamasinda yoksa sadece yakinlasma mi oldu
Peki canısı son noktaya gelmis miydiniz sevgililik asamasinda yoksa sadece yakinlasma mi oldu
Kaçan kaçıyor ama hiç evliliğe niyeti olmayanı da başta elemiş oluyorsun ve vakit kAybetmiyorsun. Sende 30 yaşındaymışsın. Vaktin kıymetli.
İlişkide cinsellikte varsa erkekler baskı yapmadıkça 100 yıl söylemesen “evlenelim” demez.
Ama evlilikten kaçan erkeği evliliğe zorlamak zaten mutsuz evlilik garantisi olmaz mı?Ne diyelim Kudra sen iyi evlilik yapmış şanslı azınlıktansın. 90’lardan kalmış diyorsun ama toplum 90’lardan çok mu fazla ilerledi. Benim tespitim erkeklerin evlilikten kaçtığı. Pembe hayallerle evlendiğimiz pek çok evlilik ya aldatma ya şiddetle sonuçlanıyor. Sadece monotonlaşmışsa yine çok şükür diyoruz. Evliliğin kendi çok zor bir müessese. İki insanın birbirine tahammül etme sanatı gibi bir şey. Tabii aşk olursa taraflar zaten zorlanmıyor ama işte herkes onu yakalayamıyor. Yakalasa bile uzun süre koruyamıyor. Ne mutlu size.
Evliliğe bir şekilde ikna edilenlerin mutlu olduğunu görmedim ben. Erkeği yakalamak(!) için türlü şeyler yapılıyor, sonra evlenince de zaten "O kadar heveslisi değildim ki! Sen istedin!" oluyor.Ama evlilikten kaçan erkeği evliliğe zorlamak zaten mutsuz evlilik garantisi olmaz mı?
Ben de öyle düşünüyorum açıkçası. Evlenmek için kendi çabalamayan adam evlilik içinde özensiz oluyor.Evliliğe bir şekilde ikna edilenlerin mutlu olduğunu görmedim ben. Erkeği yakalamak(!) için türlü şeyler yapılıyor, sonra evlenince de zaten "O kadar heveslisi değildim ki! Sen istedin!" oluyor.
Ben de öyle düşünüyorum açıkçası. Evlenmek için kendi çabalamayan adam evlilik içinde özensiz oluyor.
Bunu hep maddi algılarlar, işte evlilik öncesi çok para harcatın, erkek yatırım yapmadığı kadına değer vermez falan diyorlar genelde. Ama bence manevi yatırımın değeri daha büyük. Gerçekten erkek çaba harcamadığı kadına değer vermiyor bence.
yok ben arayamam daha gurur yaptımEee yapma niye kendini kandırıyorsun
Ortada adam yok eltiler görümceler
Arasana sen adamı ne diyecek bekleyip durma bence
saldımhakkaten dedikleri gibi canin sikildikca, etkileşim azaldıkça donup kendi konularına cevap veriyomussun. ama sal beni annem sal beni cicim