- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
bu söz bibibellaya mı bana mı şekerimKocasızlıktan ölen birinin kocalı insanlara kıskanıyorsunuz hep demesi trajikomik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu söz bibibellaya mı bana mı şekerimKocasızlıktan ölen birinin kocalı insanlara kıskanıyorsunuz hep demesi trajikomik
benden melek gibi kaynana olur
kıskanıyorsun kıızıııııımmmmAy valla hiç yaşadığı hayattan bi haber heralde neyini kıskanicam bi anlatsa keşke
gencim güzelim kendi ayaklarımın üstünde duruyorum bakımlıyımTuhaf bir konu gibi geldi bana bu. Sevgili bulmak isteyip bulamayan kadın çok azdır. O yüzden kadınlar dünyasında "sevgilim var" cümlesi bir hava atma aracı olamaz ki (14 yaşından büyükseniz eğer). "Eee" der insan. Sevgili bulmak isteyip de bulamadıysanız şimdiye kadar bence ciddi bir sorununuz var demektir. Çok mu bakımsızsınız mesela, pis misiniz, davranışlarınız çok mu itici, vs. Bilemedim.
Burada bibinin kudranın ve benim kocam var. Bil bakalım kimin kocası yok umutsuzKız daha evlenmedim bile
daha o levele gelene kadar ohoooo
evet canım yaa“Sevgili olmanın tadını nasıl çıkarabilirim?” yazmış kendisi
aşk olsun canısı neden sallayayımAmaan nasılsa sallamıyor beni asla aynen Vanessa gibi
ama hakkımı yiyorsunnnnYararlı yorumları asla sallamaz bu tip üyeler . Özellikle umutsuz bu konuda uzmandır.
yani kim istemez ki evlenip yuva kurmayı
Buna haftaya cevap verecek, listeye attıBurada bibinin kudranın ve benim kocam var. Bil bakalım kimin kocası yok umutsuz
Kocasız kimse ona o laf.
Bu arada ben senin yaşındayken yeni evliydim, bu kadar hevese isteğe azimle rağmen bir türlü birini
Bulamaman cidden çok acıklı be
Buzdolabı neden yok sorusuna hala cevap vermedi. Alarm kurdum 1 hafta sonra ben de onu alıntılayıp soracağımBuna haftaya cevap verecek, listeye attı
O cevapsız soru, asla cevap vermez.Buzdolabı neden yok sorusuna hala cevap vermedi. Alarm kurdum 1 hafta sonra ben de onu alıntılayıp soracağım
Ancak konusuna kimse yazmazsa iki hafta sonra “öyle mi diyorsun canım, sence ne yapmalıyım” diye kendi konusunu hortlatmak için yazar.
neden canısı
Şekil A KudrAlobarkıskanıyorsun kıızıııııımmmm
ahahahahha sadece gülüyorumYazık kız, aileden ilgi görmemiş, karşı cinsten ilgi görmüyor, muhtemelen okul hayatında falan da okulun silik tipiydi. Burda bizden gördüğü şeyi ilgi sanıyor.
baksana elimde tutamadım adamıumutsuzum sevgili bulmak 5 dakikalık iş ama düzgün koca bulmak bayağı bir efor istiyor .çabalamaya devammmmmmm
ben zaten aşık olduğum sevdiğim hemde mantığıma yatan 1 adamla evlenmek isterimKaç yaşındasın? Evlilik isteyebilir , erken anne de olmak isteyebilirsin . Bu senin hayatın çok normal.
Bu arkadaşın askerlik yapmış mi? İşi gücü varmi? Erkekler bunlar olmadan haklı olarak evlenmek istemezler.
Birde ne olursa olsun evlilik için evlilik olmasın. Erken olsun istiyor olabilirsiniz fakat bu doğru kişiyle orantılı gitsin
off yalan yanlış bilgi verip durma fanlarıma tamam mıUmutsuz 30 yaşında, eli pipisindeki teneşirlik amca da 40’ını geçti muhtemelen. Askerliğini yapmıştır herhalde, yani umarım
Buna daha önce cevap yazmıştın yalnız. Kafa going to goahahahahha sadece gülüyorum
yanılmakta bir dünya markasısın
bravoooo
ay bu nasıl bir çelişkidirHiç biri sevgilin olmadı ki. Senin peşinde koştuğun ama sana yüz vermeyen adamların listesi o.
Ay kızın kafa iyice gitti, listedekileri sevgilisi sanmaya başladı. Umutsuz durumun vahim, bir yardım mı alsan acaba artık? Hayal dünyasında yaşıyorsun ve bu hiç sağlıklı değil inan bana.
yahu fanlarıma olan saygımdan tek tek cevaplamamın ne zararı var sizeHaha diyene bak. Hala konu güncel olsun diye kaç sayfa geriden alıntılamalara devam yani. Bir gram değişme umutsuz