Artık ben de evlenmek istiyorum ama olmuyor,var mı benim gibisi?

benimki de değişiverse ya çok zor değil valla bi sihirli çııbıık yeter

Daha 26 sın ben 6-7 yıllık sevgilim ile o yaşta evlendim diye herkes acelen ne dedi

Umutsuzluğa kapılacak yaşta değilsin

İş, evlilik, bebek kısmet nasiptir zamanı gelmeyince olmaz zorlasanda olmaz o yuzden sadece allaha dua et hayırlısını iste o sana hayırlısını verir.

Bu evlilik işine akıl sır erdiremedim. Evliliğin daha zamanı var şimdi erken diyorum, tam özgüvenim tepelerde yürürken arkamı dönüyorum Fatma Teyze "kızım ne zaman evlencen, ne zaman atanıcan, insanda biraz da şans olucak" diyor ve ben yeniden "biran önce evlenmeliyim diye tutuşuyorum. Böyle saçma bir durumdayım.

hep öyle olur zaten. evliler ; acele etme, yaşın daha genç, allah ne zaman dilerse o zaman olur, sabret, cnm bol bol dua et vs vs derler. kimse gözünün önünde her gün yüzlerce mutluluğu görmenin acısının tarifsiz olduğunu söylemez veya bilmezler. o acıyı hiç yaşamamışlardır. o yüzden hayat herkese aynı değil ve kesinlikle adil değil.

aman başın göğe mi erecek diyenleri dinleme bile. facebookta vs arkadaşların birer birer evlendiğini görmek insana çok koyuyor.benim içinse minimum bir yıl var ama öyle istiyorum ki hemen olsun benimde kendime ait yuvam olsun. sözlenenleri nişanlananları gördükçe öyle içerleniyorum ki.yalnız değilsin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…