Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bende öyle. çeyizlik eşyaları görünce çok hoşuma gidiyorlar bende istiyorum gönlüme göre evimi düzmeyiCivil civil tabaklar, canaklar var ya ben de onlari gorunce cok istiyorum artik aile olmayi. :)
ay bende öyle. çeyizlik eşyaları görünce çok hoşuma gidiyorlar bende istiyorum gönlüme göre evimi düzmeyi
amiiinnn:)Allah'im, duy sesimizi. :)
İnşallah canım bıkmadan dua edelim de biz
Kısmet ise gelir Hint'ten, Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden..
Kaderimizde yazan vakit gelene kadar bekleyeceğiz, yapacak birşey yok.
Ama belki de kaderde evlenmemekte vardır...
Ben de bundan korkuyorum..Kısmet ise gelir Hint'ten, Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden..
Ben de bundan korkuyorum.. Yalnızlıktan korkuyorumKısmet ise gelir Hint'ten, Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden..
Ben de bundan korkuyorum.. Yalnızlıktan korkuyorum
Öyle tabi ama dua ederek çoğu şeyi asabilcegimizi düşünüyorum ben :) soyle bakalım seni boyle umutsuzluğa iten şey ne durumuna bile yansımış ? :)Kaderde yalnız kalmak varsa yapacak birşey yok, korkunun ecele faydası yok ki..
Öyle tabi ama dua ederek çoğu şeyi asabilcegimizi düşünüyorum ben :) soyle bakalım seni boyle umutsuzluğa iten şey ne durumuna bile yansımış ? :)
inşallah tatlım ya :)
öyle umutsuz olma nerden nasıl çıktığı belli olmaz...Benim bu yaştan sonra evlenmem çok zor gibi, bir takım kriterlerim var vazgeçemeyeceğim.Soğuk ve çekingen bir yapıya sahibim. Ve de çok uzun zamandır yalnızım...
İyi de kaç yasindasin ki. Ve de Rabbim eger kaderimizde yazmışsa ol der ve olur hic belli olmaz. Yarin bir bakmisin o karşına çıkmış nasipten öteye yol yok.. Ben de uzun zamandır yalnizim simdi üstüne bir de depresyona girdim sanırım. Ama umudumu kaybetmedim. Her zaman hayirlisini isteyelim. İnşallah senin kismetin de bir an önce gelir ve mutlu olursunuz :)
benim de yaşım aynı :) hiç umudumu kaybetmiyorum,ha aynen bende diyorum evlensem yapabilir miyim acaba?neden olmasın ki seni anlayan biri çıkarsa,ruh eşin,ruh ikizin,emin ol keşke daha önce çıksaydı evlenseydim bile diyebilirsin :)Yaş 30
İçimden bir ses hiç evlenemeyeceksin diyor.
Y aslında özgür kız olmaya da alıştım, rahatım yerinde ama işte anne olmak da çok istiyorum.
benim de yaşım aynı :) hiç umudumu kaybetmiyorum,ha aynen bende diyorum evlensem yapabilir miyim acaba?neden olmasın ki seni anlayan biri çıkarsa,ruh eşin,ruh ikizin,emin ol keşke daha önce çıksaydı evlenseydim bile diyebilirsin :)
Ya neden olmasın.. Mucizeler de ansızın gelmez mi zaten :)Çıkar mı dersin bir mucize olup :)