Artık ben de evlenmek istiyorum ama olmuyor,var mı benim gibisi?

nasıl buldu tatlım?

iki yıl aynı üniversite de okuduk okulun kapanmasına 1 ay kala beni ilk görüşte begenmiş tanımak istiyorum seni dedi ve okulun kapanmasına bir hafta kala ben tekirdağ merkeze okul konserlerine gittim okul bitti yani ordan o kadar kişi içinde beni buldu bulamasaydı açılamasaydı ordan istanbula gelicektim ve belki hiç tanışamayacaktık bende 26 yaşındayım 6 yıldır bekliyoruz birbirimizi :)

ay yaşın da gençmiş.ben de 35 falan sandım.hayatını yaşa akışına bırak.önemli olan evlenmek değil önemli olan bir kere evlenebilmek.yaşa hayatını.ben 30 yaşımdayım.arkadaşlarımın çoğu bekar ve kimse tınlamıyor doğrusu.

ama artık insan istiyor,yaş geçiyor,beraber yaşlanacağın,çok seveceğin,seni de çok sevecek birini,evlilik toz pembe değil belki,hayallerde ki gibi de değil belki ama insan kendine ait bi evi olsun eşi olsun istiyor...gençliğini sevdiğiyle yaşamak istiyor,üzülmüyorum dersem yalan olur,eskiden üzülmüyordum hatta bu seneye kadar da çok tınlamıyordum,evlenmezsem hayat bana güzel,bi mesleğim var yer içer gezerim diyordum ama bi yanım da hep kesik kalıyordu,artık üzülmeye başladım neden benim de olmuyor diye :) Allah bilir tabiki eğrisini doğrusunu,ben zamanında hayır dediklerimi hiç düşünmedim çünkü istemedim hiç hemde,evet desem belki evli olurdum ama mutlu olamazdım bunu adım gibi iyi biliyordum,şimdi ise öyle duygu içindeyim ki :) olsa keşke,belki zor olucak belki zorluycak beni,ama mutlu olucam bak bu sefer buna inanıyorum işte,ilk defa inandım hemde

ama artık insan istiyor,yaş geçiyor,beraber yaşlanacağın,çok seveceğin,seni de çok sevecek birini,evlilik toz pembe değil belki,hayallerde ki gibi de değil belki ama insan kendine ait bi evi olsun eşi olsun istiyor...gençliğini sevdiğiyle yaşamak istiyor,üzülmüyorum dersem yalan olur,eskiden üzülmüyordum hatta bu seneye kadar da çok tınlamıyordum,evlenmezsem hayat bana güzel,bi mesleğim var yer içer gezerim diyordum ama bi yanım da hep kesik kalıyordu,artık üzülmeye başladım neden benim de olmuyor diye :) Allah bilir tabiki eğrisini doğrusunu,ben zamanında hayır dediklerimi hiç düşünmedim çünkü istemedim hiç hemde,evet desem belki evli olurdum ama mutlu olamazdım bunu adım gibi iyi biliyordum,şimdi ise öyle duygu içindeyim ki :) olsa keşke,belki zor olucak belki zorluycak beni,ama mutlu olucam bak bu sefer buna inanıyorum işte,ilk defa inandım hemde
aynen canım aynen.Allah yardımcımız olsun.

26 yasinda kardesim var o da bekar bu sene takti evlenicem diye, aman ne aceleniz var anlamiyorum :KK51:
oluruna birakin, acele etmeyin, neye takarsaniz o olmuyor cunku...

bizim apartmanda 30yaşlarında bekar bi abla vardı. çalışıyordu ve evlilik çok uzaktı ona, artık babası dahi baskı yapıyordu kızım evlen evlen diye. 2 yıl önce bu zamanlar bekardı. çalıştığı yerde biriyle tanıştı, sözlendi, evlendi, bebeği oldu 1.5yıl içinde. paket program :confused:

her şey,tüm düzen bi anda değişebiliyor

X