Artık ben de evlenmek istiyorum ama olmuyor,var mı benim gibisi?

Çok da üstünde durmayın psikolojinizi kötü etkiler daha 26 yaşındasınız geç değil sizin için. Zamanı geldiğin de kısmetinizle bir şekilde karşılaştırır sizi rabbim.
Allah razı olsun.İçimi rahatlattınız.Ama şu zaman meselesini anlayabilmiş değilim.Yani o zaman kimse bir şey yapmasın evlenmek için.

iş dışında sosyal misin peki arkadaş çevren geniş midir??tatilde evdemi oturursun dışarda arkadaşlarınla vakit geçirirmisin?
Oooo bak kafe kültürüm vardır gezerim tozarım yeni kafeler keşfederim,anlayacağın insan içine karışıyorum yine

Hayat sürprizlerle dolu.Bugün gönlün yalnızdır,yarın biri çıkar karşına,seneye bu vakit belki de nişanlı olursun.O yüzden karamsarlığa düşme.Ne evleneyim diye acele et,ne de kendini üz.Allah senin için en iyi vakti biliyordur.

Allah razı olsun.İçimi rahatlattınız.Ama şu zaman meselesini anlayabilmiş değilim.Yani o zaman kimse bir şey yapmasın evlenmek için.
Ama yapınca da olmuyor ki be canım bak ben 5 senelik sevgilimle sözümüze 1 hafta kala ayrıldım başkasıyla nişanlandı. Kısmet değilmiş diyorum kesinlikle bizim elimizde olan bişey yok.
İmtihan dünyasındayız Allah herkesi bir şekilde sınıyor. Siz isyan etmeden dua edin Allah gönlünüze göre verir ve kısmetiniz belli zaten sizin sadece zamanı var.

Çok haklısın düşünüyorum da ne yapabiliriz ki? Erkek de değilsin ki sevdiğin kızı çek al dimi:)

doğru kişi gelir seni bulur canım gerisi teferrut beni 6 yıl önce buldu ama hala bekleme modunda takılıyoruz malum evlenmek de kolay değil bulmak da yetmiyor :)

O senin kısmetin olsa gördüğünde ağzın dilin bağlanır evet derdin kısmet değilmiş demek ki. Bundan sonra iyice düşünür öyle karar verirsin tecrübe olmuş oldu sana işte
Evet o dediğin gibi ağzımın bağlandığı dlimin tutulduğu kişiyle karşılaşmadım işte.
Ama yaşım geçiyor ya,artık bir evim yuvam olsun istiyorum.

Evet o dediğin gibi ağzımın bağlandığı dlimin tutulduğu kişiyle karşılaşmadım işte.
Ama yaşım geçiyor ya,artık bir evim yuvam olsun istiyorum.
Kim istemez ki bende çok isterim ama olmayınca olmuyor. Dert etmiyorum bunu kendime ama, biliyorum ki rabbim içten dua edip isteyen kimseyi unutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…