Allah razı olsun.İçimi rahatlattınız.Ama şu zaman meselesini anlayabilmiş değilim.Yani o zaman kimse bir şey yapmasın evlenmek için.Çok da üstünde durmayın psikolojinizi kötü etkiler daha 26 yaşındasınız geç değil sizin için. Zamanı geldiğin de kısmetinizle bir şekilde karşılaştırır sizi rabbim.
Oooo bak kafe kültürüm vardır gezerim tozarım yeni kafeler keşfederim,anlayacağın insan içine karışıyorum yineiş dışında sosyal misin peki arkadaş çevren geniş midir??tatilde evdemi oturursun dışarda arkadaşlarınla vakit geçirirmisin?
anladım arkadaşların sana bu konuda yardımcı olmuyorlar mı peki?Oooo bak kafe kültürüm vardır gezerim tozarım yeni kafeler keşfederim,anlayacağın insan içine karışıyorum yine
Hayat sürprizlerle dolu.Bugün gönlün yalnızdır,yarın biri çıkar karşına,seneye bu vakit belki de nişanlı olursun.O yüzden karamsarlığa düşme.Ne evleneyim diye acele et,ne de kendini üz.Allah senin için en iyi vakti biliyordur.Artık bir yuvam bir çocuğum olsun istiyorum ama henüz nasibim karşıma çıkmadı.Birkaç kişi çıktıysa da ısınamadım onlara...
Hani derler ya evliliğin zamanı var diye,yani o zaman bizim bir şey yapmamıza gerek yok mu?
Ama yapınca da olmuyor ki be canım bak ben 5 senelik sevgilimle sözümüze 1 hafta kala ayrıldım başkasıyla nişanlandı. Kısmet değilmiş diyorum kesinlikle bizim elimizde olan bişey yok.Allah razı olsun.İçimi rahatlattınız.Ama şu zaman meselesini anlayabilmiş değilim.Yani o zaman kimse bir şey yapmasın evlenmek için.
aman oldular da ne oldu iç bana uyun değillerdianladım arkadaşların sana bu konuda yardımcı olmuyorlar mı peki?
Çok haklısın düşünüyorum da ne yapabiliriz ki? Erkek de değilsin ki sevdiğin kızı çek al dimi:)Ama yapınca da olmuyor ki be canım bak ben 5 senelik sevgilimle sözümüze 1 hafta kala ayrıldım başkasıyla nişanlandı. Kısmet değilmiş diyorum kesinlikle bizim elimizde olan bişey yok.
İmtihan dünyasındayız Allah herkesi bir şekilde sınıyor. Siz isyan etmeden dua edin Allah gönlünüze göre verir ve kısmetiniz belli zaten sizin sadece zamanı var.
armutun sapı üzümün çöpü diyenlerden misin yoksaaman oldular da ne oldu iç bana uyun değillerdi
Tabii ki bizim yapabileceğimiz bişey yok işte olsa bende çeker alırdım biriniÇok haklısın düşünüyorum da ne yapabiliriz ki? Erkek de değilsin ki sevdiğin kızı çek al dimi:)
yok ya öyle biri değilimarmutun sapı üzümün çöpü diyenlerden misin yoksa
bize beklemek düşer:)Tabii ki bizim yapabileceğimiz bişey yok işte olsa bende çeker alırdım birini
nasıl buldu tatlım?doğru kişi gelir seni bulur canım gerisi teferrut beni 6 yıl önce buldu ama hala bekleme modunda takılıyoruz malum evlenmek de kolay değil bulmak da yetmiyor :)
Aynen öyle sabır dua ve zaman sadecebize beklemek düşer:)
Aslında vardı biri ama ısınamadım diye reddetiştim evlenmiş,kısmetimi mi kaçırdım acepAynen öyle sabır dua ve zaman sadece
O senin kısmetin olsa gördüğünde ağzın dilin bağlanır evet derdin kısmet değilmiş demek ki. Bundan sonra iyice düşünür öyle karar verirsin tecrübe olmuş oldu sana işteAslında vardı biri ama ısınamadım diye reddetiştim evlenmiş,kısmetimi mi kaçırdım acep
Evet o dediğin gibi ağzımın bağlandığı dlimin tutulduğu kişiyle karşılaşmadım işte.O senin kısmetin olsa gördüğünde ağzın dilin bağlanır evet derdin kısmet değilmiş demek ki. Bundan sonra iyice düşünür öyle karar verirsin tecrübe olmuş oldu sana işte
Kim istemez ki bende çok isterim ama olmayınca olmuyor. Dert etmiyorum bunu kendime ama, biliyorum ki rabbim içten dua edip isteyen kimseyi unutmazEvet o dediğin gibi ağzımın bağlandığı dlimin tutulduğu kişiyle karşılaşmadım işte.
Ama yaşım geçiyor ya,artık bir evim yuvam olsun istiyorum.
Kız senin yaşın ne daha?Kim istemez ki bende çok isterim ama olmayınca olmuyor. Dert etmiyorum bunu kendime ama, biliyorum ki rabbim içten dua edip isteyen kimseyi unutmaz
20 yaşındayım ama heveslendim bir kere gelinliğimi bile seçmiştimKız senin yaşın ne daha?