Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

mrb kızlar bende artık anne olmak istiyorum ,inşallah hepimiz tadarız bu duyguyu
1 gebelik yasadım miniğimin kalbi durdugu için kurtaj oldum ocak ayında 2 ay sonrasında korunmayı bıraktık ama hala bebiş yok .
klomen kullandım catlatma iğnesi kullandım gecen ay yine olmadı ..
ayın 2 sinde adet olmam gerekiyordu 20 gün gecti hala olmadım
hamile degilim bayramdan önce kan vermiştim ..
prolaktin yüksek çıktı ondan kaynaklanıyormus ..
test yapsam mı diyorum ama yine negatifi görmekten korkuyorm
drumda bıktı zaten benden

canım keske olsaydı ama esım oyle ıradelıkı yanı dusun sımdıye kadar olmadı:))
sanıldıgı kadar guvenılmez değil, bızde aynı şekilde korunuyorduk , korunmayı bırakana kadar. oncesınde ben ıgne vuruluyordum aylıklardan ama o da kılo yaptı bıraktım, hap hıc denemedım zaten unuturum ıcmeyı folık asıtı zor hatırlıyom

Canım Allah tez zamanda sana da nasip etsin en dogru zaman ne zamanda Allah nasip edecek canım ınsallah

Valla bizde oyle korunuyorduk bısey olmadı iste ama belli olmaz tabi

Evet cnm
Evet cnm prolaktin sorunu bende de var ihmal etmeyin sakın endokrin bölümüne gitmen gerekir

Bu arada kızlar tanışalım isimleriniz neler yasınız ne iş yapıyorsunuz ve nerelisiniz ben 25 yasında Balıkesirlıyım konservatuvarda korıst ve solistim aynı zamanda adım Şura
vayy bende balıkesirliyim:)) yanı annem neresınden:) Bizde bursada yasıyoruz 23 yas muhasebecıyım 1 yıllık evlıyım ismim Mine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…