- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
-
- Konu Sahibi babybabycat
2 yıl oldu, 7 aydır deniyoruzKaç sene oldu evleneli cnm
yok ya olmadı ılk denemem o gundu canım olsa çokk önceden olurdu bız hep gerı cekılome yontemıyle korunduk ..Tabi yanlışla falan bısey olmadıysa daha once
canım keske olsaydı ama esım oyle ıradelıkı yanı dusun sımdıye kadar olmadı:))Biz de oyle canım ama geri Çekilme en guvenılmeyecek korunma yöntemi her an olabilir
Valla canım belli olmazcanım keske olsaydı ama esım oyle ıradelıkı yanı dusun sımdıye kadar olmadı:))
Allah herşeyin hayırlısını versin2 yıl oldu, 7 aydır deniyoruz
sanıldıgı kadar guvenılmez değil, bızde aynı şekilde korunuyorduk , korunmayı bırakana kadar. oncesınde ben ıgne vuruluyordum aylıklardan ama o da kılo yaptı bıraktım, hap hıc denemedım zaten unuturum ıcmeyı folık asıtı zor hatırlıyomcanım keske olsaydı ama esım oyle ıradelıkı yanı dusun sımdıye kadar olmadı:))
Canım Allah tez zamanda sana da nasip etsin en dogru zaman ne zamanda Allah nasip edecek canım ınsallahmrb kızlar bende artık anne olmak istiyorum,inşallah hepimiz tadarız bu duyguyu
1 gebelik yasadım miniğimin kalbi durdugu için kurtaj oldum ocak ayında 2 ay sonrasında korunmayı bıraktık ama hala bebiş yok .
klomen kullandım catlatma iğnesi kullandım gecen ay yine olmadı ..
ayın 2 sinde adet olmam gerekiyordu 20 gün gecti hala olmadım
hamile degilim bayramdan önce kan vermiştim ..
prolaktin yüksek çıktı ondan kaynaklanıyormus ..
test yapsam mı diyorum ama yine negatifi görmekten korkuyorm
drumda bıktı zaten benden
Canım Allah tez zamanda sana da nasip etsin en dogru zaman ne zamanda Allah nasip edecek canım ınsallah
Valla bizde oyle korunuyorduk bısey olmadı iste ama belli olmaz tabisanıldıgı kadar guvenılmez değil, bızde aynı şekilde korunuyorduk , korunmayı bırakana kadar. oncesınde ben ıgne vuruluyordum aylıklardan ama o da kılo yaptı bıraktım, hap hıc denemedım zaten unuturum ıcmeyı folık asıtı zor hatırlıyom
Evet cnm prolaktin sorunu bende de var ihmal etmeyin sakın endokrin bölümüne gitmen gerekirmrb kızlar bende artık anne olmak istiyorum,inşallah hepimiz tadarız bu duyguyu
1 gebelik yasadım miniğimin kalbi durdugu için kurtaj oldum ocak ayında 2 ay sonrasında korunmayı bıraktık ama hala bebiş yok .
klomen kullandım catlatma iğnesi kullandım gecen ay yine olmadı ..
ayın 2 sinde adet olmam gerekiyordu 20 gün gecti hala olmadım
hamile degilim bayramdan önce kan vermiştim ..
prolaktin yüksek çıktı ondan kaynaklanıyormus ..
test yapsam mı diyorum ama yine negatifi görmekten korkuyorm
drumda bıktı zaten benden
vayy bende balıkesirliyim:)) yanı annem neresınden:) Bizde bursada yasıyoruz 23 yas muhasebecıyım 1 yıllık evlıyım ismim MineBu arada kızlar tanışalım isimleriniz neler yasınız ne iş yapıyorsunuz ve nerelisiniz ben 25 yasında Balıkesirlıyım konservatuvarda korıst ve solistim aynı zamanda adım Şura
Evet cnm
Evet cnm prolaktin sorunu bende de var ihmal etmeyin sakın endokrin bölümüne gitmen gerekir
mine eşin elektrik mühendisi sen avukat değilmiydin? ben başkasıylamı karıştırıyorum?vayy bende balıkesirliyim:)) yanı annem neresınden:) Bizde bursada yasıyoruz 23 yas muhasebecıyım 1 yıllık evlıyım ismim Mine
Yaaaa gercekten mı merkezden canım siz neresinden bu arada benımde annem Bursalıvayy bende balıkesirliyim:)) yanı annem neresınden:) Bizde bursada yasıyoruz 23 yas muhasebecıyım 1 yıllık evlıyım ismim Mine
ne kadar yakınsın annemlerın oraya susurluk muradıyebalıkesir mi bende balıksirdeyim
asıl gönenliyim ama merkezde yasıyorum