Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

merhaba. 2 senelık evliyim. 8 aydır bebek ıstıyoruz. rabbım ısteyen herkeze biran once sağlıklı sekılde evlat versin. sadece yumurtlama gününde hamile kalabilirsin diye bir şey yok canım. yumurtlama gununde yumurtalıklar tüplere salınıyor ve 12-36 saat tüplerde kalıyor. bu süre zarfında hamile kalma şansın yüksek oluyor. onun dışında sağlıklı çiftler her zamn hamıle kalabılır. mesela benım annem 40 yaşında adet bıtımının 3. günü hamıle kalmıştı. arkadaşım adet başlangıcına bir hafta kala hamıle kaldı. yumurtlama gununde şansımız daha yuksek oluyor sadece.

Daha çok erken cnm 1 yıl ben 7 senedir bekliyorum bu kadar kafaya takmayin
7 sene nasıl sabrettin biraz gec kalmadın mı tüp bebek için

Yaş 23 olmasını bekledim cnm

Yanlış bıl

Yanlıs biliyorsun canım bazı kadınlar sadece 2 kere yumurtlar ayda onun dışında o gun sadece 1 gündür arkadasın ya da annenin gec döllenmesi olmuş adetin ortasına denk gelmesine gerek yok zaten ovulasyon gününün

Isteyen istediği zaman hamile kalamaz boyle bısey mümkün degıl istediğin doktorada sorabilirsin bunu canım

internette çok şey yazıyor zaten. ovulasyon gününde hamile kalma şansın yüksek oluyor.

internette çok şey yazıyor zaten. ovulasyon gününde hamile kalma şansın yüksek oluyor.
Ben sadece doktor yazılarını okuyorum ıstersen Sanada koplayabılırım ya da gittiğinde doktoruna sor bakalım canım oyle olsa kimse bu kadar uğraşmazdı insanlar canım yanlış bilgiler verip insanları ümitlendirir canım

Bende 7 senelik evliyim 2 aşılama 2 tüp bebek olumsuz sonuclandi. Hiç bir sebep görünmüyor bi sorun yok ama Kısmet degilse olmuyor. Allahim biran önce inşallah bizlerede verir cok aratmadan inşallah

presedd jeli duydunuz mu arkadaşlar ? hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. bı topıkde okudum . çogu kullanan hemen hamıle kalmış. çaresiz olunca ınsan her duyduğunu yapmak ıstıyor

Isteyen istediği zaman hamile kalamaz boyle bısey mümkün degıl istediğin doktorada sorabilirsin bunu canım
Merhaba, bende konuya dahil olmak istiyorum.gercekten bazi kadinlar adet bitiminden ovulasyona kadar herhangibir günde ilişki ile hamile kalabilir.spermler rahimde ve tuplerde tuplerde 7 gune kadar canli kalabilir.cok yakin bir arkadasim adet bittimi ile iliski sonrasi hamile kalmisti.ancak bu durum istisna..

Selamlar herkese ben de gecen ay tedaviye baslayanlardanim simdi ilac kullaniyorum enfeksiyon varmis onun icin ilac kullaniyorum adetimin 3. Gunu gidecegim hormon testi yapacak. 8 aydir korunmuyoruz 1 sene olmali dedi doktor o yuzden agirdan aliyor bakalim ne olacak

Spermler 7 gun mu kalıyor 3 gun canım baya baya yanlış yapıyosunuz boyle bısey mümkün mu ya o sizin oyle sandıklarınız gec Döllenme yaşayanlar yumurtaları gec çatlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…